Resultaat 1–36 van de 46 resultaten wordt getoond

Landelijke kasten

Houd je van een landelijk interieur en ben je op zoek naar een mooie landelijke kast? Bekijk dan onderstaand aanbod en kies jouw favoriet of bezoek onze showroom!

LANDELIJKE KASTEN MET EEN INDUSTRIËLE TOUCH

Landelijke kasten worden meestal gemaakt van hout en vaak wordt dan nog gekozen voor een mooie afwerking. Een vintage look en kleine imperfecties passen ook goed bij deze stijl; je mag zien dat de kast geleefd heeft. Vaak zien we dat het landelijke interieur gecombineerd wordt met een industrieel tintje. De klassieke landelijke kasten maken hierin steeds meer plaats voor een grove afwerking en stalen details.

LANDELIJKE KAST ONLINE KOPEN

Heb jij jouw nieuwe landelijke kast al uitgekozen en weet jij ‘m een mooi plekje te geven in jouw interieur? Bestel de kast dan online of kom de kast nog even in onze showroom in Oisterwijk bekijken. Neem van te voren dan wel even contact met ons op om er zeker van te zijn dat jouw favoriete kast ook in onze showroom staat.

Ben je er nog niet helemaal uit? Onze interieurstylisten helpen jou graag met het uitzoeken van jouw droomkast! Voor vragen kun je altijd contact met ons opnemen, maar in de showroom helpen wij jou graag van A tot Z met het inrichten van jouw woning. Wij zijn van maandag tot en met zaterdag geopend en hebben iedere eerste zondag van de maand ook koopzondag. Zien we je snel?