Resultaat 1–36 van de 110 resultaten wordt getoond

Houten kasten

Bij Pure Wood hebben wij meer dan genoeg houten kasten in ons assortiment. Ga jij voor een houten kast in combinatie met modern zwart staal, een klassieke houten kast of een onbewerkte, unieke houten kast?

Houten kast kopen

Wie voor een stoere, natuurlijke look in huis gaat, kiest voor een mooie houten kast. Hout is niet voor niets een populair en tijdloos materiaal door de warmte die het afgeeft, de robuustheid en het vakwerk dat je vaak in de kasten terug ziet. Veel van onze kasten zijn van gerecycled hout en dat maakt de keuze voor een houten kast ook nog eens een ecologisch verantwoorde keuze. Het mooie van hout is dat het elk meubelstuk uniek maakt, zeker bij een onbewerkte kast. De richting van de nerven, krasjes en stootjes maken de kast authentiek en dat is toch waar iedereen naar streeft in zijn of haar interieur?

Unieke houten kasten van Pure Wood

Pure Wood zou Pure Wood niet zijn zonder unieke items in haar assortiment. In deze categorie vind je dus ook échte unieke eye-catcher zoals jullie van Pure Wood gewend zijn. Unieke kasten waar we er slechts één van hebben en die net eventjes wat anders zijn dan de doorsnee kast die je in ieder andere woonwinkel vindt. Heb jij een unieke kast op het oog? Wacht dan niet te lang, want voor je het weet is hij uit ons assortiment.

Online kun je bij ons jouw nieuwe houten kast bestellen, maar ook zijn een hoop van deze kasten in onze showroom te bewonderen. Wij snappen dan ook al te goed dat je het fijn vindt om een van deze kasten in onze winkel te bekijken. Neem even contact met ons op als je één specifieke kast bij ons wilt komen bekijken. Dan weet je zeker dat je niet voor niets komt. Hoewel je nooit voor niets komt, in onze prachtige showroom. Hier vind je voor ieder wat wils! Zien we je snel?

Toch liever een andere kast kopen? Bekijk dan ook onze smalle kastenmetalen kastenzwarte kastenlandelijke kasten, Richmond kasten, gouden kasten, visgraat kasten en industriële kasten.