Toont alle 4 resultaten

Smalle kasten

Ideaal bij een kleine woning of als opbergkast in jouw hal. Een smalle kast is praktisch én neemt nauwelijks ruimte in beslag. De slanke omvang van de kast geeft bovendien een chique look aan jouw interieur. Bekijk ons aanbod smalle kasten:

Smalle kast kopen bij Pure Wood

Bij Pure Wood kun jij terecht voor jouw nieuwe smalle kast. Een smalle kast is een ideale manier om nog wat extra spullen op te bergen. Zo is jouw huis altijd heerlijk opgeruimd en een leuke smalle kast doet natuurlijk ook wat leuks voor jouw interieur! Want zeg nou zelf, zo’n smalle kast is niet alleen ontzettend handig, maar ook hartstikke leuk om te zien!

Heb jij een leuke smalle kast gezien die past bij jouw interieur? Shop ‘m dan online of bekijk hem in onze showroom in Oisterwijk. Neem dan van te voren wel even contact met ons op om er zeker van te zijn dat de kast die jij online hebt gezien, ook in onze showroom te vinden is. Wij zijn van maandag tot en met zaterdag geopend en iedere eerste zondag van de maand. Onze interieurstylisten staan dan voor jou klaar om te helpen ieder interieurvraagstuk!

Toch liever een andere kast kopen? Bekijk dan ook onze houten kasten, metalen kasten, zwarte kasten, landelijke kasten, gouden kasten en industriële kasten.