Toont alle 18 resultaten

Visgraat tafels

Een visgraat tafel is trendy, elegant en een keer wat anders dan normaal. Wij hebben een ruim aanbod aan eettafels met visgraat patroon of Hongaarse punt. Zowel in rechthoekige, vierkante, ovale als ronde vorm. Bekijk hieronder ons aanbod visgraat tafels en shop jouw favoriet!

Visgraat tafel: niet alleen op de vloer

We kennen het visgraat patroon natuurlijk maar al te goed voor de vloer. Het patroon is tijdloos en elegant en des te meer reden om het patroon ook door te voeren in meubelstukken. Visgraat is even weggeweest, maar heeft nu een ware comeback gemaakt! Wij zijn fan van visgraat en showen jou daarom maar al te graag onze collectie visgraat tafels. Naast visgraat tafels hebben wij ook nog visgraat kasten in ons assortiment, vaak nog in dezelfde lijn als de tafel. Zo zorg je voor een stijlvol geheel in jouw interieur.

Visgraat tafel kopen bij Pure Wood

Heb jij een mooie visgraat tafel gezien? Bestel de tafel dan online bij Pure Wood! Bij ons heb je de mogelijkheid om achteraf te betalen met Klarna. Zo kun jij eerst nog even op je gemakje bekijken of jouw nieuwe tafel wel matcht met de rest van het interieur. Ben je er over uit en wil je de tafel graag houden? Dan betaal je vervolgens met één druk op de knop. Maakt de keuze allemaal net iets makkelijker!

Liever de tafel in het echt bekijken? Dan ben je van harte welkom in onze showroom. Neem wel eerst even contact met ons op om er zeker van te zijn dat jouw favoriete visgraat tafel wel in onze showroom te bewonderen is. Niet dat je voor niets komt, want ons pand van 4500m2 staat vol met de mooiste meubels en woonaccessoires van dit moment. We weten zeker dat jij je ogen uit kijkt met al het leuks dat we voor jou hebben verzameld. Hulp nodig van een expert? Onze interieurstylisten lopen rond om jou te voorzien van het beste interieuradvies.

Toch liever een ander soort tafel kopen? Bekijk dan ook onze ronde tafelsgouden tafelszwarte tafelsindustriële tafelsovale tafelsmarmeren tafels en Richmond tafels.