Resultaat 1–36 van de 52 resultaten wordt getoond

Ronde tafels

Jouw ronde tafel shop je snel en eenvoudig online bij Pure Wood! Van eettafels, tot bijzettafels en salontafels. Wist je dat je bij ons in de showroom ook diverse ronde eettafels zelf samen kan stellen? Bezoek in dat geval onze showroom in Oisterwijk!

DE VOORDELEN VAN EEN RONDE TAFEL

Een ronde tafel is niet alleen ontzettend hip en stijlvol, het is ook nog eens een ontzettend praktische tafel! Wij zetten de voordelen van een ronde tafel voor je op een rijtje:

  • Aan een ronde tafel kun je meerdere zitplekken kwijt. De tafel leunt op een onderstel dat recht onder het midden van het blad staat. Zo zitten hoeken en tafelpoten niet in de weg aan het uiteinde en kun jij dus meer stoelen kwijt.
  • Een ronde tafel heeft geen scherpe hoeken waar iemand zich aan kan stoten. Zeker in het geval van jonge kinderen, geeft dit weer een zorg minder.
  • Met een ronde tafel breng je meer dynamiek in jouw interieur; een ronde tafel zet je namelijk niet tegen de muur. Zo zorg je ervoor dat de ruimte wordt gebroken, omdat niet alle meubelstukken dan kaarsrecht tegen de muur aan staan. Ook de ronde vormen van de tafel breken mooi met de rest van het interieur, waarin hoeken en strakke lijnen veel meer voorkomen.
  • Een ronde tafel is en oogt vaak ook nog compacter dan een rechthoekige tafel. Ideaal voor kleine ruimtes dus!
  • Een ronde tafel is uniek; breek met de traditionele rechthoekige vormen en gooi het over een andere boeg.
  • Een ronde tafel is gezelliger; de mensen waarmee je aan tafel zit hoeven dan namelijk niet per se tegenover of naast je te zitten. Bij een ronde tafel kun jij iedereen gemakkelijk aankijken. Ideaal voor spelletjesavonden en gezellige diners of borrels met familie en vrienden!

STEL JOUW RONDE EETTAFEL ZELF SAMEN!

In het product overzicht hierboven geen geschikte ronde eettafel gevonden? Bezoek dan onze showroom en stel jouw ronde tafel helemaal zelf samen! Van onderstel tot tafelbladdiepte, jij kiest jouw ideale eettafel samen met een van onze interieurstylisten. Zo maak jij gegarandeerd de juiste keuze!

RONDE TAFELS KOPEN IN OISTERWIJK

Kom je er online niet helemaal uit of ben je er toch over uit dat jij jouw ronde eettafel zelf samen wil stellen? Bezoek dan onze showroom in Oisterwijk. Neem lekker plaats aan de diverse tafels of bekijk jouw favoriete salontafel of bijzettafel nog even in het echt en besluit wat goed voelt voor jou en jouw huishouden. Jouw nieuwe tafel direct voorzien van mooie woonaccessoires? Ook dan helpen we je graag met het afstylen! Wij zijn van maandag tot en met zaterdag geopend en iedere eerste zondag van de maand. Onze interieurstylisten staan dan met een heerlijk bakje koffie op jou te wachten om een helpende hand te bieden.

Toch liever een ander soort tafel kopen? Bekijk dan ook onze gouden tafelshouten tafelszwarte tafelsovale tafels, visgraat tafels, marmeren tafels en Richmond tafels.