Toont alle 9 resultaten

Zwarte eettafels

Kies voor veilig, stoer en tijdloos; een zwarte eettafel past binnen ieder interieur. Bekijk onze collectie zwarte eettafels hieronder en shop jouw favoriet.

Zwarte eettafel rond, vierkant of rechthoekig

Bij Pure Wood heb je diverse vormen eettafels in de kleur zwart. Of je nu op zoek bent naar een ronde eettafel, ovale eettafel, of rechthoekige eettafel. Er is genoeg keuze. Bezoek ook onze showroom, waar we nóg meer zwarte tafels en mogelijkheden hebben. Wist je dat je bij ons zelf jouw eettafel kunt samenstellen? Samen met onze interieurstylisten kies jij jouw droomtafel uit. Zo weet je zeker dat jouw nieuwe eettafel aan al jouw eisen voldoet.

Eettafel in de kleur zwart combineren

Een zwarte eettafel is natuurlijk super goed te combineren met allerlei kleuren en materialen. Zo kun je jouw eettafel net even wat leuker en makkelijker stylen. Kies bijvoorbeeld voor een mooi dienblad waar jij jouw mooiste woonaccessoires tentoonstelt. Voorzie het blad van een lekkere geurkaars, een mooie vaas met bloemen en leuke kandelaren. Varieer in hoogte en vorm een leuk groepje. Handig: haal jouw woonaccessoires van het dienblad af en gebruik ‘m voor het serveren van heerlijke hapjes en drankjes voor jouw visite. Multifunctioneel dus!

Zwarte eettafel 200 cm, 160 of 140 cm

Onze eettafels zijn in diverse maten verkrijgbaar. Een leuke zwarte eettafel gezien? Klik op het product en check de specificaties voor de afmeting. Onze eettafels variëren in lengte en breedte. Bij ronde tafels spreken we over de diameter van een blad. Meet de ruimte voor jouw eettafel allereerst op om te kijken welke tafel grootte het beste past in jouw eethoek.

Shop jouw zwarte eettafel bij Pure Wood

Jouw nieuwe zwarte eettafel in het overzicht hierboven al gespot? Voeg ‘m toe aan jouw winkelwagen en shop de tafel veilig en snel via onze webshop.

Liever de eettafel in het echt zien en uitproberen? Houd er dan rekening mee dat onze collectie online niet altijd overeenkomt met de collectie in de winkel. Neem contact met ons op om te vragen of een specifiek model daadwerkelijk bij ons in de showroom staat.

Online en in de winkel staan wij klaar om jou te helpen met jouw interieurvraagstukken. Online kun je via de chatfunctie jouw vragen stellen en in de winkel staan onze interieuradviseurs jou graag te woord. Wij zijn van maandag tot en met zaterdag geopend en iedere eerste zondag van de maand. Op vrijdag hebben wij koopavond en zijn wij tot 20:00 open.