Toont alle 5 resultaten

Visgraat eettafels

Een visgraat eettafel is trendy, elegant en behoort niet tot de standaard eettafels. Wij zijn fan van dit hippe patroon! Kies jouw favoriete visgraat eettafel hieronder en shop online!

Ronde, vierkante en rechthoekige eettafel met visgraat blad

Een visgraat motief kenmerkt zich door de haaks op elkaar staande lijnen. Het is een patroon dat een optisch effect creëert en een meubelstuk accentueert. Het maakt een tafel, kast of dressoir net weer wat speelser. Bij Pure Wood kun je kiezen uit diverse visgraat eettafel vormen. Voor een gezellige samenstelling kies je voor een ronde eettafel. Bij een ronde tafel maak je met iedereen makkelijk oogcontact. Bij een visgraat ovale eettafel heb je hetzelfde idee, maar kun je ook net iets meer eetkamerstoelen kwijt. Niet zo’n fan van de ronde vorm? Dan kun je natuurlijk ook kiezen voor een vierkante of rechthoekige eettafel met een visgraat motief.

Visgraat eettafel combineren

Een visgraat eettafel heeft een wat drukker patroon en komt het best tot zijn recht als je het combineert met rustige, effen meubelstukken er rondomheen. Heb je ook al een visgraat vloer, dan is misschien een witte eettafel of zwarte eettafel een betere optie. Style jouw visgraat eettafel af met een dienblad, een leuke vaas, een heerlijke geurkaars om de geur van het avondeten te verbloemen en een mooi ornament.

Visgraat eettafel kopen bij Pure Wood

Heb jij een mooie visgraat eettafel gezien? Bestel de tafel dan online bij Pure Wood! Bij ons heb je de mogelijkheid om achteraf te betalen met Klarna. Zo kun jij eerst nog even op je gemakje bekijken of jouw nieuwe tafel wel matcht met de rest van het interieur. Ben je er over uit en wil je de tafel graag houden? Dan betaal je vervolgens met één druk op de knop. Maakt het allemaal net iets makkelijker!

Liever de visgraat eettafel in het echt bekijken? Dan ben je van harte welkom in onze showroom. Neem wel eerst even contact met ons op om er zeker van te zijn dat jouw favoriete visgraat tafel in onze showroom te bewonderen is. Ons aanbod online komt namelijk niet altijd overeen met het aanbod in de showroom. Hulp nodig van een expert? Onze interieurstylisten lopen rond om jou te voorzien van het beste interieuradvies. Wij zijn van maandag tot en met zaterdag geopend én iedere eerste zondag van de maand. Liever een keertje in de avond komen shoppen? Op vrijdag ben je welkom tot 20:00 ‘s avonds!