Toont alle 12 resultaten

Rechthoekige eettafels

Een rechthoekige eettafel is nog altijd favoriet bij menig huishouden. Het is de meest praktische en tijdloze eettafel vorm. Bekijk onze collectie en shop jouw favoriet online of bezoek onze showroom!

Rechthoekige eettafel voor ieder interieur

Bij Pure Wood heb je een ruime keuze uit mooie rechthoekige eettafels van uiterst goede kwaliteit. Een rechthoekige eettafel past vrijwel binnen iedere woonstijl. Denk bijvoorbeeld aan een landelijk interieur, industrieel interieur, hotel chique interieur, urban jungle interieur, eclectisch interieur, maar ook een vintage interieur.

Een eettafel in rechthoekige vorm is een mooi basismeubel die je kan combineren met diverse soorten eetkamerstoelen. Zo passen velvet stoelen, teddy stoelen, of leren stoelen uitstekend bij deze tafel.

Afmeting van jouw rechthoekige eettafel

Naast dat je ruime keuze hebt uit meerdere modellen, heb je ook nog de keuze verschillende afmetingen. Twijfel je over de afmeting van jouw nieuwe rechthoekige eettafel?

Kijk dan vooral naar de beschikbare ruimte en het aantal personen dat aan tafel zit. Hou je er van om veel visite te ontvangen en te dineren, borrelen of spelletjes te spelen aan de eettafel? En heb je de ruimte? Ga dan voor een eettafel van groter formaat. Ben je met z’n tweeën, dan is een lengte van 70 centimeter voldoende. Ben je met acht personen, dan heb je een breedte van minstens 250 centimeter nodig bij een rechthoekige tafel.

Rechthoekige eettafel zelf samenstellen in onze showroom

Zit jouw droomtafel er nog niet bij? Bezoek dan onze showroom in Oisterwijk. Hier heb je de mogelijkheid om jouw rechthoekige, maar ook ronde eettafel zelf samen te stellen. Meet de plek op van de ruimte waar jouw tafel komt te staan en onze interieurstylisten kijken samen met jou naar het juiste formaat, blad en onderstel.

Style jouw eettafel af met diverse leuke woonaccessoires zoals een leuke vaas, kandelaars en een prachtig ornament. Kies tenslotte voor een heerlijke geurkaars om de geur van eten te verbloemen en zo geniet je optimaal van jouw nieuwe tafel!