Toont alle 15 resultaten

Landelijke eettafels

Bij een landelijk interieur staat warmte en gezelligheid centraal. Een mooie grote landelijke eettafel kan daarom niet ontbreken aan dit huiselijke gevoel. Bekijk onze collectie en shop online of in onze showroom in Oisterwijk. Hier hebben we nog meer keuze!

Landelijke eettafel: hét centrale meubelstuk van jouw eethoek

Bij een landelijk interieur staat warmte en gezelligheid centraal en de eettafel is dé plek waar je als gezin gezellig samenkomt om de dag te bespreken. Een grote eettafel mag hierbij niet ontbreken. Bij een leefkeuken is de eettafel het verlengstuk van jouw woonkamer en de plek waar je als gezin eet, knutselt, huiswerk maakt, werkt of ontspannen een kop koffie drinkt. De grootte van de tafel en het blad zijn hierbij belangrijke elementen.

Ga jij voor een extra grote tafel, zodat je extra eters kan ontvangen of een borrelavondje kan houden. Of heb je aan een eettafel voor maximaal zes personen genoeg. Kies jij voor een ruw blad of een fijn afgewerkt blad. Een houten poot of ga jij de kant op van een landelijk industrieel interieur en kies je liever voor een zwart stalen onderstel? Het zijn allemaal keuzes die jij kan maken voor jouw eettafel en daar helpen wij jou natuurlijk graag bij!

Landelijke eettafel op maat

In het overzicht hierboven geen geschikte landelijke tafel gevonden voor jouw woning? Bij ons in de showroom is het mogelijk om zelf jouw eettafel samen te stellen. Jij meet van te voren de ruimte op thuis en wij kijken samen met jou naar het juiste blad, onderstel en vorm. Van een ronde eettafel tot een rechthoekige eettafel. Bij Pure Wood is het allemaal mogelijk. Wij hebben nog veel meer tafels in onze showroom in Oisterwijk staan, of maken jouw tafel helemaal op maat. Aan jou de keuze! Onze interieurstylisten staan in beide gevallen voor jou klaar om je te helpen met jouw keuze. Van maandag tot en met zaterdag zijn wij geopend én iedere eerste zondag van de maand staan onze deuren extra voor jou open. We ontvangen je met liefde in onze winkel. Zien we je snel?

Jouw nieuwe eettafel sfeervol stylen

Jouw landelijke eettafel is natuurlijk écht pas af met mooie woonaccessoires. Een grote vaas met een mooi plukboeket mag natuurlijk niet ontbreken in jouw landelijke eethoek. Zet het op een mooi dienblad gecombineerd met een leuk ornament en voeg sfeer toe met een lekkere geurkaars. Het dienblad kun je bovendien ook nog gebruiken om hapjes op te serveren. Multifunctioneel dus! Meer eethoek inspiratie op doen? Bekijk dan onze Shop the Looks of bekijk en lees onze interieurblog.