Toont alle 4 resultaten

Ronde vloerkleden

Wil je net even wat extra sfeer toevoegen in jouw interieur? Kies dan voor een mooi rond vloerkleed. Een rond vloerkleed is speelser dan een rechthoekig vloerkleed en perfect voor onder een ronde eettafel bijvoorbeeld. Shop jouw favoriet!

Heb jij een mooi rond vloerkleed uitgekozen, maar weet jij niet welk formaat het beste past onder jouw bed, bank of tafel? Dan helpen wij jou graag op weg.

Afmeting rond vloerkleed onder een bank

Komt het vloerkleed onder de bank te liggen, zorg er dan voor dat je de lengte van bank meet en het vloerkleed ongeveer 30 centimeter groter koopt. Zodoende valt het kleed er netjes onder als je 15cm onder en naast de bank over houdt.

Vloerkleed onder ronde eettafel

Heb jij een mooie ronde eettafel gekocht en wil je hier een lekker rond vloerkleedje onder? Prachtig! Een rond vloerkleed versterkt nog eens die mooie ronde vorm van jouw ronde eettafel. Zorg er voor dat het ronde vloerkleed 40 centimeter uitsteekt van de stoelen. Zo kun je gemakkelijk jouw stoel nog achteruit schuiven zonder dat de stoel van het kleed af raakt.

Afmeting rond vloerkleed onder een bed

Wil je jouw ronde vloerkleed onder het bed leggen? Dan heb je twee opties. Of je legt jouw vloerkleed gedeeltelijk onder het bed, of het vloerkleed ligt onder het gehele bed. In beide gevallen geldt dat het allermooiste is als het ronde vloerkleed ongeveer 60 a 70 centimeter uitsteekt aan de zijkant van je bed. Meet de breedte van het bed en tel daar dus 120 tot 140 centimeter bij op. Bij het gehele bed meet je de breedte en lengte van het bed en tel je ook 120 tot 140 centimeter erbij op, zodat je aan beide kanten 60 a 70 centimeter overhoudt.

Ronde vloerkleden kopen bij Pure Wood

Bij Pure Wood profiteer je van gratis verzending boven de 50 euro als jij een rond vloerkleed online bij ons bestelt. Heb jij een mooi vloerkleed gezien, shop ‘m dan direct online en kies voor de mogelijkheid om achteraf te betalen met Klarna. Zo kun je eerst even kijken of het vloerkleed bij de rest van jouw interieur past en of je tevreden bent over het item. Is het ronde vloerkleed goed? Dat vinden wij super fijn. Jij betaalt vervolgens het bedrag met slechts één druk op de knop. Praktisch en super eenvoudig!