Toont alle 3 resultaten

Jute vloerkleden

Op zoek naar een sfeervol vloerkleed? Kies dan voor een jute vloerkleed. Super leuk binnen een botanisch interieur of Ibiza style huis! Bekijk onze collectie jute vloerkleden en shop jouw favoriet!

Omdat het kleed niet bestand is tegen water, is het niet verstandig om een jute kleed buiten neer te leggen. Het materiaal breekt namelijk af, omdat het een natuurlijk materiaal is. Heb je een veranda, dan zou je wel een jute kleed tijdelijk neer kunnen leggen in de zomer. Haal het wel naar binnen als het regent, om te voorkomen dat het jute kleed toch nat wordt.

Jute vloerkleden kopen bij Pure Wood?

Bij Pure Wood profiteer je van gratis verzending boven de 50 euro als jij een jute vloerkleed online bij ons bestelt. Heb jij een mooi jute vloerkleed gezien, shop ‘m dan direct online en kies voor de mogelijkheid om achteraf te betalen met Klarna. Zo kun je eerst even kijken of het vloerkleed bij de rest van jouw interieur past en of je tevreden bent over het item. Is het jute vloerkleed goed? Dan betaal jij het bedrag vervolgens met slechts één druk op de knop. Praktisch, veilig en super eenvoudig!