Toont alle 10 resultaten

Vloerkleed kinderkamer

De kamer van jouw kleine aan het restylen? Bekijk dan zeker eens deze collectie vloerkleden voor de kinderkamer! De handgemaakte vloerkleden van Doing Goods zijn uniek, stoer en leuk!

Zacht kinderkamer vloerkleed om op te spelen

Een vloerkleed in het slaapvertrek van jouw kleine vent of dame maakt de kinderkamer niet alleen heel sfeervol, maar ook comfortabel. Een vloerkleed op de kinderkamer is namelijk heerlijk om op te spelen. Blokken stapelen, met poppen spelen of spelletjes doen, het kan allemaal op een van bovenstaande kinderkamer vloerkleden. Wist je dat een vloerkleed ook geluiddempend is? Zo is jouw kleine niet alleen lekker zoet op een zachte ondergrond, jij hebt zelf ook even heerlijk me-time.

Welk vloerkleed kiezen voor de kinderkamer?

Een hoogpolig kleed is heerlijk zacht, maar bedenk wel dat stof zich makkelijker kan nestelen. Een laagpolig is minder een stofvanger, maar kan ook heerlijk zacht zijn! In onze collectie hebben we met name laagpolige vloerkleden voor jou geselecteerd.

Vloerkleed kinderkamer kopen bij Pure Wood

Heb jij hét vloerkleed voor de kinderkamer gevonden? Dan bestel je gemakkelijk en veilig online bij Pure Wood. Boven de 50 euro betaal je geen verzendkosten voor jouw vloerkleed. Bovendien bieden wij ook de mogelijkheid om achteraf te betalen met Klarna. Zo kun jij eerst even kijken of het kleed dat jij hebt uitgezocht ook leuk staat in de kinderkamer van jouw kleine. Tevreden? Dan betaal jij binnen 30 dagen gemakkelijk en snel via Klarna.

Toch liever het vloerkleed in het echt bekijken? Dat kan! In onze woonwinkel in Oisterwijk kun jij de vloerkleden van Doing Goods goed bekijken. Nog vragen over het kleed of moeite met kiezen? Onze interieurstylisten staan van maandag tot en met zaterdag voor jou klaar en iedere eerste zondag van de maand zijn wij nog eens extra geopend!