How to: overkapping gezellig inrichten

Dewda

 

We kunnen niet wachten op het heerlijke zomerse weer, we willen ons daar natuurlijk goed op voorbereiden. Heerlijk met een wijntje in je hand onder de overkapping. Om je alvast te helpen bij de voorbereidingen om jouw overkapping summer proof te maken. Hebben wij een aantal tips voor jou bedacht. Ben jij benieuwd? Lees snel verder!

 

ZOMER AAN JE MUUR

anddecoraties zijn echte eye-catchers en zorgen voor veel sfeer. Weet jij niet wat je met die lege muur moet doen? Hang er dan bijvoorbeeld een wandhanger neer van zeegras om de Ibiza style terug te brengen onder jouw overkapping.

Zeegras Wandhanger

SHOP HIER >

Spiegel Zeegras Moya

SHOP HIER >

Madam Stoltz Wandhanger Palm Leaf Rond 3

SHOP HIER >

ZOMERSE KANDELAREN

Bij een zomerse avond horen natuurlijk ook mooie kandelaren of een lekker haardje. Heb jij nou geen haardje in je tuin? Dan hebben wij daar de oplossing voor: tafelhaard Stonefire is mogelijk de oplossing voor jou. Niet alleen een ‘haardje’ kan jouw zomerse avond compleet maken, windlichten kunnen het ook heel sfeervol maken.

Tafelhaard Stonefire

SHOP HIER >

Windlicht Sizo

SHOP HIER >

VAKANTIE GEVOEL

m jouw overkapping eruit te laten springen is het belangrijk om een statement toe te voegen. Het is bijvoorbeeld leuk om jouw favoriete vakantieplek terug te brengen in jouw tuin. Is jouw favoriete plek Ibiza? Richt jouw overkapping dan in met een heerlijke zomerse bohemian stijl.

Sfeer Poef

SHOP HIER >

Kapstokhaak 3

SHOP HIER >

 

INTERIEUR VOOR JE OVERKAPPING KOPEN BIJ PURE WOOD

Heb je nog geen keuze kunnen maken tussen alle accessoires? Vergeet dan niet om de gehele collectie  nog even te bekijken. Hier zit hoogstwaarschijnlijk genoeg leuks tussen!

Heb je wel wat items op het oog? Bestel dan jouw woonaccessoires via de webshop. Wij doen ons best om je order vervolgens zo snel mogelijk te verwerken en versturen. Profiteer daarnaast van gratis verzending bij een bestelling van boven de €50,- en betaal achteraf via Klarna.

Liever de hanglampen in de winkel bekijken? Dat kan ook! Onze showroom zit in Oisterwijk en is van maandag tot en met zaterdag geopend. Wist jij dat we ook iedere eerste zondag van de maand extra geopend zijn van 12:00 tot 17:00 uur? Onze interieurstylisten staan altijd voor je klaar in de winkel om te helpen met de aankleding van jouw vensterbank.

[thrive_leads id=’47773′]