Kleine slaapkamer inrichten: zo doe je dat!

Scx

Heb je een kleinere slaapkamer? Geen probleem! Hoewel we niet allemaal het geluk hebben van een ruime slaapkamer te genieten, kunnen we nog steeds heel wat leuke dingen doen met een kleinere ruimte. Denk goed na over wat jij echt nodig hebt in jouw slaapkamer. Heb je die nachtkastjes wel echt nodig? Of kunnen we dat op een andere manier oplossen? Wij hebben de juiste oplossingen voor jou bedacht!

DE PLEK VAN HET BED

Maak van je kleine slaapkamer een slimme en stijlvolle oase! Plaats je bed in het midden voor een symmetrische indeling en benut de beschikbare ruimte optimaal. Je zult versteld staan van de ruimte die je nu aan beide zijden van het bed hebt om moeiteloos in en uit bed te stappen. Maak gebruik van slimme meubels met verborgen opbergruimte, zoals een bed met lades eronder of een kast met extra planken. Zo benut je elke hoek en blijft je slaapkamer netjes en georganiseerd.

Hoewel nachtkastjes handig kunnen zijn, zijn ze niet noodzakelijk. Kies meubels die echt essentieel zijn voor jouw behoeften. Wil je toch wat opbergruimte? Denk dan aan kleine, minimalistische dressoirs of bergkasten. Of ga voor zwevende meubels die een gevoel van ruimte en rust creëren in plaats van een drukke uitstraling. Laat je kleine slaapkamer schitteren met slimme keuzes en maak van elke centimeter een stijlvol en functioneel kunstwerk!

Richmond Nachtkastje Blackbone Silver 1 Lade

SHOP HIER >

Dtp Home Cosmo Hangend Tv Meubel No.1 Gerecycled teakhout metaal industrieel

SHOP HIER >

Kast Bequest Zwart Hout Met Ijzer En Patroon Sfeer

SHOP HIER >

SPIEGELS

Ontdek de magie van onze trendy spiegels! Met behulp van spiegels creëer je niet alleen meer licht in je huis, maar ook extra ruimte. Een eenvoudige truc is het plaatsen van een spiegel tegenover een raam. Het licht dat door het raam valt, wordt door de hele ruimte weerkaatst, waardoor het ruimer en helderder lijkt. En voor diegenen die niet veel ramen hebben, hebben we een geweldige tip: plaats onze fantastische lampen in de buurt van de spiegels. Ben je nieuwsgierig of dit trucje echt werkt? Waarom probeer je het niet gewoon zelf uit? 😉

Spiegel Cielo zwart ronde vormen

SHOP HIER >

spiegel vakjes Richmond marila

SHOP HIER >

Richmond Spiegel Maevy Goud Sfeerfoto

SHOP HIER >

LICHTE KLEUREN

In een kleine slaapkamer spelen lichtere kleuren een cruciale rol bij het optimaliseren van de ruimte. Wit, pastel of lichte tinten hebben het fantastische vermogen om de kamer groter te laten lijken door het reflecteren van natuurlijk en kunstmatig licht. Deze kleuren creëren een luchtige en open sfeer, waardoor de beperkte afmetingen van de kamer worden gecompenseerd. Bovendien zorgen lichtere kleuren voor een gevoel van rust en kalmte, waardoor je een ontspannen en uitnodigende slaapomgeving kunt creëren.

Mand koya bamboe met ruit print

SHOP HIER >

marmeren ornament op gouden voet richmond

SHOP HIER >

Vaas Ayla bruin keramiek

SHOP HIER >

ACCESSOIRES

Geef je kleine slaapkamer een vleugje stijl en gezelligheid met zorgvuldig gekozen accessoires. Vermijd lompe en grote lijsten, kussens of lampen en ga in plaats daarvan voor subtiele en rustige accenten. Als je sierkussens wilt toevoegen, kies dan voor dezelfde kleur als je dekbedovertrek. Op die manier breng je op een subtiele manier accessoires in je slaapkamer. Maar hetzelfde geldt voor de sfeer. Zelfs in een kleine slaapkamer kun je een gezellige ambiance creëren. Houd het echter simpel en ga voor minimalistische woonaccessoires.

William Cappucino Claudi Sierkussen 2

SHOP HIER >

Claudi Sierkussen Lucie Denim

SHOP HIER >

Speranza Sand Claudi Sierkussen

SHOP HIER >

KLEINE SLAAPKAMER INRICHTEN BIJ PURE WOOD

Heb je nog geen keuze kunnen maken tussen alle diverse accessoires? Vergeet dan niet om de gehele collectie woonaccessoires nog even te bekijken. Daar vind je nog zoveel meer, van prachtige ornamenten en stijlvolle wandtafels tot betoverende schilderijen en zelfs meubelen.

Heb je wel wat items op het oog? Bestel dan jouw woonaccessoires via de webshop. Wij doen ons best om je order vervolgens zo snel mogelijk te verwerken en versturen. Profiteer daarnaast van gratis verzending bij een bestelling van boven de €75,- en betaal achteraf via Klarna.

Liever de woonaccessoires in de winkel bekijken? Dat kan ook! Onze showroom zit in Oisterwijk en is van maandag tot en met zaterdag geopend. Wist jij dat we ook iedere eerste zondag van de maand extra geopend zijn van 12:00 tot 17:00 uur? Onze interieurstylisten staan altijd voor je klaar in de winkel om te helpen met de aankleding van jouw vensterbank.