Creëer jouw eigen Ibiza tuin

Creëer Een Ibiza Tuin

Ben jij helemaal ondersteboven van Ibiza en zou jij je het liefst de gehele zomer op dit Spaanse eiland vertoeven? Haal het stukje Ibiza dan naar jouw eigen tuin! De unieke producten van Pure Wood lenen zich hier uitstekend voor. Wij geven je in deze blog enkele tips en ideeën hoe jij zelf een Ibiza stijl tuin creëert en welke items hierbij absoluut niet mogen ontbreken.

KLEUREN EN MATERIALEN VAN EEN IBIZA TUIN

Een Ibiza stijl tuin kenmerkt zich door de lichte en neutrale kleuren. De combinatie van wit, rotan en hout is dé basis voor een sfeervolle Ibiza tuin. Natuurlijke materialen zoals rotan geven jouw tuin een exotische en tropische sfeer. Verf de muren in je tuin of schuur wit, plaats bamboe of riet tegen de schutting en je bent al halverwege in het creëren van een bohemian sfeer in jouw Ibiza tuin.

Wil je de basis van jouw tuin helemaal afmaken? Dan is wit of licht grind nog een betaalbare optie als ondergrond. Grind is niet een alleen goedkoop materiaal om jouw tuin aan te vullen, het past ook helemaal binnen de Ibiza sferen. Het zorgt voor een luxueus en stijlvolle look in jouw tuin. Op het grind zou jij jouw loungeset, eettafel, bloempotten of vuurschaal kunnen plaatsen.

MEUBELSTUKKEN

Meubels die passen in de Ibiza sfeer vallen ook weer samen met de basis kleuren en elementen die we hierboven al hebben benoemd. Ga voor bijvoorbeeld een moderne witte en brede loungeset of kies voor rotan materiaal voor jouw meubelstukken. Geen budget voor een nieuwe set of eettafel? Dan zou je ook zelf nog een loungehoek kunnen maken door middel van pallets. Deze pallets voorzie je vervolgens van een boel sierkussens. Met de juiste accessoires kom je al een heel eind met het creëren van een Ibiza tuin.

Stoel2

SHOP HIER >

Eetkamerstoel Skip Beige Teddystof Stalen Onderstel Sfeer

SHOP HIER >

houten kast zwart webbing

SHOP HIER >

IBIZA TUIN ACCESSOIRES

Nu de basis van jouw tuin staat, is het tijd voor het allerleukste gedeelte. Het stijlen van jouw Ibiza tuin! Wij hebben per categorie onze favoriete accessoires voor jou op een rijtje gezet.

Let op: niet ieder accessoire is geschikt om het gehele jaar buiten te laten staan. Haal deze dus net als je kussens weer naar binnen zodra het regent.

ORNAMENTEN

Bij een Ibiza interieur denk je al meteen aan ornamenten. Ook hier komen de natuurlijke materialen van schelpen, hout, steen en veren weer helemaal terug. Enkele van onze favoriete ornamenten van dit moment:

Schelpenketting Batu Sfeer

SHOP HIER >

Etnische beelden

SHOP HIER >

Balinese hoed1

SHOP HIER >

SIERKUSSENS

Ook sierkussens dragen bij aan een gezellige tuin. Hierbij kun je weer kiezen voor basis kleuren of je gaat juist voor hele kleurrijke kussens of sierkussens met een drukke print. Dit steekt mooi af tegenover de witte en natuurlijke basiskleuren. Hieronder vind je onze 3 favoriete Ibiza-look sierkussens:

Sierkussen Off White Vierkant Linnen Katoen

SHOP HIER >

sierkussen bruin2

SHOP HIER >

Kussen Met Franjes

SHOP HIER >

SCHALEN EN DIENBLADEN

Krijg je eters thuis? Dan is het wel zo gezellig om die gezellige Ibiza sfeer ook door te trekken naar de eettafel voor een ultiem zomers gevoel. Serveer die lekkere Spaanse tapas bijvoorbeeld op de volgende schalen of dienbladen:

Bord vorm bloem goud

SHOP HIER >

Schaaltje mangohout met witte binnenkant

SHOP HIER >

Tonga bamboe wandschaal

SHOP HIER >

BIJZETTAFELS

Een bijzettafel is een leuke toevoeging aan jouw tuin. Bij Pure Wood hebben we een groot assortiment bijzettafels van natuurlijke materialen. Een bijzettafel kun je op veel verschillende manieren gebruiken. Het is namelijk een klein en vaak licht van gewicht tafeltje die je bijvoorbeeld kunt gebruiken om een plant of accessoires op te zetten, maar je kunt er ook meerdere bij elkaar zetten zodat de tafeltjes dienen als salontafel.

Bijzettafel Hout Rond Sola

SHOP HIER >

Bijzettafel Gedraaide Takken Hoog

SHOP HIER >

Bijzettafel Bananenblad 1

SHOP HIER >

WANDDECORATIE

Zeegras en jute aan de muur is de perfecte finishing touch voor jouw Ibiza look tuin. Denk bijvoorbeeld aan spiegels, wandhangers of manden voor aan je wand. Hieronder zie je onze 3 favoriete Ibiza wanddecoratie:

Spiegel Mojito rond zeegras

SHOP HIER >

Madam Stoltz Wandhanger Palm Leaf Half Rond 3

SHOP HIER >

Wandhanger schelp Ocean

SHOP HIER >

VLOERKLEDEN

Heb je een mooie overkapping in de tuin? Dan kun je hier ook een mooi vloerkleed leggen dat past bij de bohemian sfeer die we graag willen creëren voor onze tuin. Kies voor één groot vloerkleed of combineer meerdere kleine vloerkleden voor een speels effect.

Vloerkleed Madam Stoltz Jute Rond

SHOP HIER >

Dejmrdnf120

SHOP HIER >

Rond jute vloerkleed met gele rand

SHOP HIER >

VERLICHTING EN LANTAARNS

At last but not least: verlichting! Onze tuin is niet af zonder verlichting toe te voegen. In plaats van standaard wandlampen is het in een Ibiza tuin veel leuker om gebruik te maken van lantaarns, windlichten en kandelaren. Zo kun jij ook de zwoele zomeravonden nog gezellig doorbrengen in jouw bohemian tuin. Hieronder hebben we 3 verschillende items voor jou op een rijtje gezet, helemaal Ibiza-proof:

Beige Dinerkaarsen Beige Kandelaar Driepoot

SHOP HIER >

Madam Stoltz Lantaarn Sfeer

SHOP HIER >

Tafelhaard Wit leeff

SHOP HIER >

IBIZA TUIN ACCESSOIRES KOPEN BIJ PURE WOOD

Benieuwd naar nog meer accessoires voor jouw Ibiza tuin? Bekijk dan alle Ibiza accessoires in onze collectie. Passend binnen deze hippe woonstijl hebben wij veel ornamenten, plaids, sierkussens of andere bijzondere en unieke accessoires.

Wil jij jouw Ibiza woning helemaal afmaken? Dan ben je bij Pure Wood aan het juiste adres! Een Ibiza tuin of woning is namelijk ontzettend hip en trendy. Vandaar dat wij genoeg op voorraad hebben om jouw huis helemaal gezellig te maken. Zowel binnen als buiten onder je veranda.

Kom langs in onze 4500m2 showroom in Oisterwijk. Hier staan al onze interieurstylisten voor jou klaar om je te voorzien van interieuradvies. Wij zijn van maandag tot en met zaterdag en iedere eerste zondag van de maand geopend. Daarnaast is onze webshop 24/7 online, dus shop direct en betaal achteraf via Klarna.