How to: slaapkamer modern inrichten

Ncsn

Ben je een liefhebber van moderne interieurs? Dan hebben wij de perfecte tips voor jou! Het inrichten van je woonkamer in een moderne stijl is een eitje, maar de slaapkamer kan soms een uitdaging zijn. Geen zorgen, we staan klaar om je te helpen!

Minimalisme is de sleutel in een moderne interieurstijl. Strakke lijnen, neutrale kleuren en weinig overbodige decoratie zijn kenmerkend. Maar hoe vertaal je dit naar de slaapkamer? Lees verder en find out!

MODERNE SLAAPKAMER: NIET TEVEEL POESPAS 

Klaar voor de eerste tip? Het heeft te maken met de accessoires in je slaapkamer. Als je een modern interieur nastreeft, let dan op dat je niet te veel accessoires plaatst. Overmatige woonaccessoires kunnen namelijk de aandacht trekken en een drukke uitstraling geven. En dat past natuurlijk niet bij de moderne interieurstijl. Maar maak je geen zorgen, je kunt nog steeds wat minimalistische items toevoegen die perfect passen bij de moderne look. Denk bijvoorbeeld aan strakke ornamenten of windlichten en kandelaren.

Vazen Zwart

SHOP HIER >

windlicht-adeta

SHOP HIER >

Vaas1

SHOP HIER >

JE BED MODERN AFSTYLEN 

Creëer de perfecte stijl voor je bed in een modern interieur! Kies een strak bedframe met rechte lijnen en een minimalistisch ontwerp in een tijdloze neutrale kleur. Ga voor beddengoed met een gestroomlijnd ontwerp, denk aan rustige tinten of subtiele geometrische patronen. Voeg knusheid toe met wat sierkussens, maar houd het minimaal. Maak gebruik van een modern nachtkastje met strakke lijnen en minimalistische details, en plaats zorgvuldig gekozen woonaccessoires erop, zoals een minimalistische lamp of vaas. Maak de look compleet met een heerlijk vloerkleed onder het bed voor een warme en gezellige sfeer. Geniet van een prachtig gestyled bed dat perfect past bij je moderne interieur!

Claudi-sierkussen-paulina-sand

SHOP HIER >

Vernon

SHOP HIER >

Richmond Nachtkastje Blackbone Silver 1 Lade

SHOP HIER >

STIJLVOL OPBERGEN

Tijd om die enorme kledingberg aan te pakken die meestal op de grond ligt. Wil je je kleding netjes en op een moderne manier opbergen? Maak kennis met onze op maat gemaakte kasten! Ze zijn niet alleen ruimtebesparend, maar passen ook perfect bij een modern interieur door hun chique uitstraling. Benieuwd naar onze kasten? Kom gezellig langs in onze showroom en ontdek de mogelijkheden! Weg met die rommel en hallo georganiseerde stijl!

richmond wandkast hout zwart

SHOP HIER >

Richmond Blax Collectie Wandkast

SHOP HIER >

Goud Dressoir Richmond

SHOP HIER >

INTERIEUR VOOR JOUW MODERNE SLAAPKAMER

Heb je nog geen keuze kunnen maken tussen alle items? Vergeet dan niet om de gehele collectie nog even te bekijken. Hier zit hoogstwaarschijnlijk genoeg leuks tussen!

Heb je wel wat items op het oog? Bestel dan jouw woonaccessoires via de webshop. Wij doen ons best om je order vervolgens zo snel mogelijk te verwerken en versturen. Profiteer daarnaast van gratis verzending bij een bestelling van boven de €75,- en betaal achteraf via Klarna.

Liever de items in de winkel bekijken? Dat kan ook! Onze showroom zit in Oisterwijk en is van maandag tot en met zaterdag geopend. Wist jij dat we ook iedere eerste zondag van de maand extra geopend zijn van 12:00 tot 17:00 uur? Tot snel!

[thrive_leads id=’47773′]