How to: slaapkamer modern inrichten

Ncsn

Is de moderne interieurstijl helemaal jouw ding? Dan zijn deze tips perfect voor jou. Kan jij de moderne stijl perfect in jouw woonkamer brengen, maar vind je het lastig om de slaapkamer ermee in te richten? Wij helpen je daar graag bij.

Ben jij helemaal thuis in de moderne stijl dan weet je vast dan minimalistisch vaak centraal staat. Strakke lijnen, neutrale kleuren en weinig prullaria dat zijn de kenmerken van een moderne interieurstijl.

 

GEEN PRULLARIA

De eerste tip de we je willen geven heeft te maken met de accessoires in jouw slaapkamer. Wil je voor een modern interieur gaan, gebruik dan zo min mogelijk accessoires in je slaapkamer. Dit trekt veel aandacht dat kan ervoor zorgen dat het heel erg druk overkomt. Drukte past natuurlijk niet binnen de moderne interieur stijl, hé

Vaas Zinzi

SHOP HIER >

Ornament Op Voet Sasi 3

SHOP HIER >

HET BED

Het inrichten van een slaapkamer begint meestal bij het bed. Dit is toch wel het middelpunt van de kamer. Daarom dus erg belangrijk voor je uitstraling van je slaapkamer. Gezien de kenmerken van een modern interieur zou een grijs, wit of zwart dekbed perfect zijn.

Bedspread Tui Dark Taupe 2 1

SHOP HIER >

Cushion Plaid Colly Black 3 1

SHOP HIER >

KLEDING OPBERGEN

Dan is het tijd voor die grote berg kleding die 9 van de 10 keer op de grond ligt. Je wilt je kleding natuurlijk netjes kunnen opbergen op een moderne manier toch? Maak dan kennis met onze op maat gemaakte kasten. Dit is ruimtebesparend en sluit perfect aan bij het moderne interieur. Ben jij benieuwd naar onze kasten? Kom gezellig langs in onze showroom!

 

INTERIEUR VOOR JE OVERKAPPING KOPEN BIJ PURE WOOD

Heb je nog geen keuze kunnen maken tussen alle accessoires? Vergeet dan niet om de gehele collectie  nog even te bekijken. Hier zit hoogstwaarschijnlijk genoeg leuks tussen!

Heb je wel wat items op het oog? Bestel dan jouw woonaccessoires via de webshop. Wij doen ons best om je order vervolgens zo snel mogelijk te verwerken en versturen. Profiteer daarnaast van gratis verzending bij een bestelling van boven de €50,- en betaal achteraf via Klarna.

Liever de hanglampen in de winkel bekijken? Dat kan ook! Onze showroom zit in Oisterwijk en is van maandag tot en met zaterdag geopend. Wist jij dat we ook iedere eerste zondag van de maand extra geopend zijn van 12:00 tot 17:00 uur? Onze interieurstylisten staan altijd voor je klaar in de winkel om te helpen met de aankleding van jouw vensterbank.

[thrive_leads id=’47773′]