Trend alert: Ronde vormen in jouw interieur

ronde vormen interieur

Ronde vormen zie je al een tijdje terugkomen, en ook dit jaar blijven ze populair. Ze doorbreken de strakke lijnen en voegen een speels effect toe. Deze organische vormen brengen zachtheid en harmonie, creëren een gezellige sfeer en tillen je interieur naar een hoger niveau. Omarm de kracht van ronde vormen en geniet van een stijlvolle en inspirerende ruimte.

EETTAFEL EN SALONTAFEL ORGANISCHE VORM

Met ronde vormen kun je eindeloos spelen en variëren, waardoor je interieur een speelse en moderne uitstraling krijgt. Hoe leuk is bijvoorbeeld een set van meerdere ronde salontafels die samen een prachtig geheel vormen. Het handige hiervan is dat je ze onder elkaar kunt schuiven, waardoor je ruimte bespaart zonder concessies te doen aan stijl.

Ook ronde eettafels zijn tegenwoordig niet meer weg te denken uit onze interieurs. Ze creëren een gezellige en intieme sfeer, waarbij iedereen gelijkwaardig met elkaar kan communiceren. Bovendien nemen ronde eettafels minder ruimte in beslag, waardoor je zelfs in een kleinere eetkamer kunt genieten van een gezellig samenzijn! En als kers op de taart: stijl een mooi rond dienblad met gezellige windlichten en kandelaren, daarmee maak je het plaatje compleet!

Ovale Visgraat Eettafel Hout

SHOP HIER >

Salontafel Rustiek

SHOP HIER >

salontafel organic marmer zwart

SHOP HIER >

LAAT RONDE VORMEN TERUGKOMEN IN WOONACCESSOIRES

Ontdek de veelzijdigheid van de ronde trend en haal een vleugje speelsheid in huis met prachtige ronde woonaccessoires. Door te kiezen voor ronde woonaccessoires kun je subtiel de ronde trend omarmen en tegelijkertijd je ruimte opvrolijken.

Hang een elegante ronde spiegel of klok boven je dressoir om een speels accent toe te voegen aan je interieur. En hoe leuk is het om bijvoorbeeld jouw stijlvolle wandtafel te decoreren met een rond ornament of een mooie vaas ?

Spiegel-rond-zwart

SHOP HIER >

marmeren ornament op gouden voet richmond

SHOP HIER >

Klok Licola Zwart Goud Metaal

SHOP HIER >

RONDE KLEINMEUBELEN

Wil je graag de ronde trend in je interieur brengen, maar liever klein beginnen? Geen zorgen, er zijn volop opties met schattige ronde kleinmeubelen! Voeg bijvoorbeeld een charmante poef toe bij je bank, perfect om je voeten op te laten rusten na een lange dag. Of kies voor een stijlvolle trolley waarop je jouw favoriete drankje kunt plaatsen, terwijl je geniet van ontspannen momenten. En voor een bohemian touch kun je niet om een schattig krukje heen. Laat deze kleine ronde meubelen je interieur opvrolijken en geniet van de speelse en trendy sfeer die ze met zich meebrengen!

Bijzettafel Gedraaide Takken Hoog 1

SHOP HIER >

Richmond Trolley Hendricks Rond Goud Met Glas (gold)

SHOP HIER >

Poef Boucle rond

SHOP HIER >

RONDE VERLICHTING

Breng ronde vormen tot leven in je interieur door middel van verlichting. Voeg een vleugje warmte toe aan je woning met speelse ronde lampen. Hang een prachtige ronde hanglamp boven de eettafel voor een sfeervolle ambiance. Of creëer leuke groepjes van verlichting met verschillende ronde lampen en geniet van de gezelligheid die ze met zich meebrengen!

Ronde hanglamp zwart draad

SHOP HIER >

Goudelamp

SHOP HIER >

Lamp

SHOP HIER >

RONDE VORMEN IN JOUW INTERIEUR SHOP JE BIJ PURE WOOD

Heb je nog geen keuze kunnen maken tussen alle accessoires? Vergeet dan niet om de gehele collectie  nog even te bekijken. Hier zit hoogstwaarschijnlijk genoeg leuks tussen!

Heb je wel wat items op het oog? Bestel dan jouw woonaccessoires via de webshop. Wij doen ons best om je order vervolgens zo snel mogelijk te verwerken en versturen. Profiteer daarnaast van gratis verzending bij een bestelling van boven de €75,- en betaal achteraf via Klarna.

Liever de producten in de winkel bekijken? Dat kan ook! Onze showroom zit in Oisterwijk en is van maandag tot en met zaterdag geopend. Wist jij dat we ook iedere eerste zondag van de maand extra geopend zijn van 12:00 tot 17:00 uur? Tot snel!