Trend alert: Ronde vormen in jouw interieur

ronde vormen interieur

Nieuwe trend alert! De ronde vormen zie je vast al een tijdje terugkomen de laatste jaren. Het is wederom een interieurtrend die we ook in 2022 veel voorbij zien komen. Maar waarom doen de ronde vormen het zo goed? Ronde vormen doorbreken de rechte vormen die we altijd gewend zijn. Door dit met elkaar de combineren, wordt er een speels effect gecreëerd.

 

EETTAFEL EN SALONTAFEL ORGANISCHE VORM

Met ronde vormen kan je eindeloos variëren. Denk bij voorbeeld aan meerdere ronde salontafels bij elkaar. Het handige aan een set salontafels is dat je ze onder elkaar kunt schuiven en dat bespaart natuurlijk een hoop ruimte. Daarnaast zijn ronde eettafels niet meer weg te denken in het interieur. Niets is ook gezelliger dan een ronde eettafel. Bovendien neemt een ronde tafel ook niet zo veel ruimte in.

Ovale Visgraat Eettafel Hout

SHOP HIER >

Salontafel Rustiek

SHOP HIER >

salontafel organic marmer zwart

SHOP HIER >

SPIEGEL ORGANISCHE VORM EN RONDE ACCESSOIRES

Met accessoires haal je de ronde trend gemakkelijk in huis. Hang bijvoorbeeld een ronde spiegel op of een ronde klok boven je dressoir. Je kan ook kiezen voor een ronde poef, ronde ornamenten of een bijzettafel.

Richmond Spiegel Isaiha Met 4 Ronde Spiegels Goud

SHOP HIER >

Spiegel Goud Rond

SHOP HIER >

Spiegel Organisch

SHOP HIER >

RONDE VERLICHTING

Verlichting is ook een manier om de organische vormen in jouw interieur toe te passen. Maak je woning warmer met speelse ronde lampen. Hang bijvoorbeeld een ronde hanglamp boven de eettafel of maak leuke groepjes van verlichting.

Hanglamp Antiek Brons

SHOP HIER >

Goudelamp

SHOP HIER >

Lamp

SHOP HIER >

RONDE VORMEN IN JOUW INTERIEUR SHOP JE BIJ PURE WOOD

Heb je nog geen keuze kunnen maken tussen alle accessoires? Vergeet dan niet om de gehele collectie  nog even te bekijken. Hier zit hoogstwaarschijnlijk genoeg leuks tussen!

Heb je wel wat items op het oog? Bestel dan jouw woonaccessoires via de webshop. Wij doen ons best om je order vervolgens zo snel mogelijk te verwerken en versturen. Profiteer daarnaast van gratis verzending bij een bestelling van boven de €50,- en betaal achteraf via Klarna.

Liever de producten in de winkel bekijken? Dat kan ook! Onze showroom zit in Oisterwijk en is van maandag tot en met zaterdag geopend. Wist jij dat we ook iedere eerste zondag van de maand extra geopend zijn van 12:00 tot 17:00 uur? Onze interieurstylisten staan altijd voor je klaar in de winkel om te helpen met de aankleding van jouw vensterbank.

[thrive_leads id=’47773′]