Trend alert: Ronde vormen in jouw interieur

Csa

Nieuwe trend alert! De ronde vormen zie je vast al een tijdje terugkomen de laatste jaren. Het is wederom een interieurtrend die we ook in 2022 veel voorbij zien komen. Maar waarom doen de ronde vormen het zo goed? Ronde vormen doorbreken de rechte vormen die we altijd gewend zijn. Door dit met elkaar de combineren, wordt er een speels effect gecreëerd.

 

COMBINEER RONDE SALONTAFELS

Met ronde vormen kan je eindeloos variëren. Denk bij voorbeeld aan meerdere ronde salontafels bij elkaar. Het handige aan salontafels is dat je ze onder elkaar kunt schuiven en dat bespaart natuurlijk een hoop ruimte.

Daarnaast zijn ronde eettafels niet meer weg te denken in het interieur. Niets is ook gezelliger dan een ronde eettafel. Daarnaast neemt het ook niet zoveel ruimte in.

Ovale Visgraat Eettafel Hout

SHOP HIER >

Salontafel Rustiek

SHOP HIER >

RONDE ACCESSOIRES

Met accessoires haal je de ronde trend gemakkelijk in huis. Hang bijvoorbeeld een ronde spiegel of een ronde klok boven je dressoir. Je kan ook kiezen voor een ronde poef, ronde ornamenten of een bijzettafel.

Richmond Spiegel Isaiha Met 4 Ronde Spiegels Goud

SHOP HIER >

Spiegel Goud Rond

SHOP HIER >

RONDE VERLICHTING

Verlichting is ook een van de woontrends. Ook jouw woning kan je warmer maken met speelse ronde lampen. Hang bijvoorbeeld een ronde hanglamp boven de eettafel.

Hanglamp Antiek Brons

SHOP HIER >

Vloerlamp Cherle

SHOP HIER >

RONDE VORMEN KOPEN BIJ PURE WOOD

Heb je nog geen keuze kunnen maken tussen alle accessoires? Vergeet dan niet om de gehele collectie  nog even te bekijken. Hier zit hoogstwaarschijnlijk genoeg leuks tussen!

Heb je wel wat items op het oog? Bestel dan jouw woonaccessoires via de webshop. Wij doen ons best om je order vervolgens zo snel mogelijk te verwerken en versturen. Profiteer daarnaast van gratis verzending bij een bestelling van boven de €50,- en betaal achteraf via Klarna.

Liever de hanglampen in de winkel bekijken? Dat kan ook! Onze showroom zit in Oisterwijk en is van maandag tot en met zaterdag geopend. Wist jij dat we ook iedere eerste zondag van de maand extra geopend zijn van 12:00 tot 17:00 uur? Onze interieurstylisten staan altijd voor je klaar in de winkel om te helpen met de aankleding van jouw vensterbank.