Een huis vol met aardetinten en natuurlijke materialen

interieur natuurlijke materialen

Aardetinten en natuurlijke items zoals wol, riet en hout zijn prachtig om terug te laten komen in je interieur en bovendien zorgen ze voor veel rust in huis. Verschillende vormen en texturen kun je heel gemakkelijk met elkaar combineren omdat producten van natuurlijke materialen goed bij elkaar passen. Ben jij nog op zoek naar items die rust brengen in je huis? Laat je dan vooral inspireren!

interieur natuurlijke materialen en naturel tinten

AARDETINTEN

Het stylen van de woonkamer in aardetinten klinkt misschien wat ouderwets doordat we juist steeds meer felle kleuren in interieurs voorbij zien komen. Maar tegenwoordig zijn de aardetinten veel lichter en rustiger waardoor dit een mooie basis is waarin je volop met diverse tinten kunt variëren. Wij houden van deze aardetinten en laten ons graag inspireren door de kleuren uit Marokko. Het land van de Sahara en zongebleekte pastellen en lemen huizen. Combineer deze kleuren voor een oase van rust, passend in iedere woonstijl. Houten meubels en lichte aardetinten gaan hand in hand. Denk aan mooie tinten als warmwit, zandkleur en beige.

Wil je de warmte van de natuur in huis halen? Ga dan voor aardetinten als oranje, oker en terra. Deze kleuren geven je het gevoel van het buitenzijn. Het zijn de kleuren van het zand, de bomen en klei. Gebruik deze kleuren voor een vertrouwd en comfortabel gevoel in huis.

Mand bamboe met plastic
SHOP NU
Bloomingville lounge chair bamboe2
SHOP NU
Mand jute
SHOP NU

NATUURLIJKE MATERIALEN

Met natuurlijke materialen in je interieur krijg je een rustige en erg verfijnde sfeer. Er zijn veel soorten materialen die je kunt gebruiken: kies bijvoorbeeld voor materialen als hout, touw, bamboe of jute om een stijlvol sfeertje te creëren. Naast nieuw hout kun je ook meubelen gebruiken van hergebruikt hout voor een robuuste uitstraling. Verder kun je kiezen voor natuurlijke stoffen zoals katoen of wol. Hoe leuk is namelijk een gebreide poef met een jute vloerkleed?

Vloerkleed pebble rond
SHOP NU
Kussen Batroun
SHOP NU
Sierkussen Asanne Rose
SHOP NU
Kussenhoes linnen met franjes
SHOP NU
Houten kruk
SHOP NU
Pouf princess
SHOP NU

Houd jij ook zo van aardetinten en natuurlijke materialen? Bekijk dan onze collectie woonaccessoires hier online of bezoek onze 4500M2 showroom!

Mock Up Stijlgids Aw 2020 5


Mock Up Stijlgids Aw 2020 5


Ontvang je gratis stijlgids AW20/21 bij inschrijving op de nieuwsbrief!