Creëer een warm gevoel in huis met gouden items

creeer een warm gevoel in huis met gouden items

Goud is de kleur die glanst! Hoewel veel mensen er niet meteen aan denken, is goud dé kleur die ontzettend veel warmte kan toevoegen aan jouw interieur. En wat dacht je van het combineren van brons, goudtinten en grijs? Er zijn genoeg manieren waarop je goud kunt integreren in jouw interieur. Doe hier je inspiratie op!

BRONS EN GOUD

Brons en goud geven je huis meteen een direct glamourgehalte. Maar naast dat deze kleuren stijlvol zijn, brengt het ontzettend veel warmte in jouw interieur. Maar hoe voeg je goud toe aan je interieur op een rustige manier? Combineer de kleuren goud met brons en grijs die verwerkt zijn in luxe materialen. Maar hoe doe je dit?

Vloerkleed Roy
SHOP NU
vloerkleed Dos
SHOP NU
Fauteuil Hidde
SHOP NU

WOONTIPS

Wanneer je dit mooie kleurenpalet op een rustige manier in jouw huis wil integreren zou je kunnen kiezen voor een goede basis bestaande uit een mooie licht houten vloer, witte muren en lichtgrijze meubelen. Kies vervolgens voor een mooie accent chair. Een mooie fauteuil met gouden details die een ontzettend mooie plekje krijgt in de woonkamer. Denk verder aan een mooie opvallende bronzen spiegel die vervolgens ook een echte eye-catcher wordt in de ruimte. Door een glazen salontafel te plaatsen op een zacht grijs vloerkleed, zorg je voor een open uiterlijk in de woonkamer. Maak het vervolgens helemaal af met gouden, bronzen en grijze woonaccessoires!

Fauteuil Nevis Blauw
SHOP NU
Spiegel rechthoek
SHOP NU
Bloomingville salontafel harper 2
SHOP NU
Gold Beads Dienblad
SHOP NU
Vogel goud
SHOP NU
Vaas metaal brass madam stoltz
SHOP NU

BALANS

Als je goud verwerkt in je huis moet je zorgen voor een goede balans. Het moet namelijk geen overdaad worden. Een tip om te zorgen voor balans is om messing materialen te combineren met zachte texturen. Zorg voor een mooi contrast met mohair, wol en velvet. Dit is prachtig en laat het goud het mooist tot zijn recht komen. Zorg verder voor een mooi en rustig palet en gebruik goud in kleine accessoires. Deze kan je namelijk gemakkelijk verwisselen en een andere plek in de ruimte geven om zo de perfecte balans te creëren.

Ben jij nog op zoek naar mooie gouden accessoires? Klik dan hier voor prachtige gouden accessoires!

[thrive_leads id=’47773′]