Creëer een warm gevoel in huis met gouden items

creeer een warm gevoel in huis met gouden items

Goud is de kleur die glanst! Hoewel veel mensen er niet meteen aan denken, is goud dé kleur die ontzettend veel warmte kan toevoegen aan het interieur. En wat dacht je van het combineren van brons, goudtinten en grijs? Er zijn genoeg manieren waarop je goud kunt integreren in jouw interieur. Doe hier je inspiratie op!

BRONS EN GOUD

Brons en goud geven je huis meteen een hoog glamourgehalte. Maar naast dat deze kleuren stijlvol zijn, brengt het ontzettend veel warmte in jouw interieur. Maar hoe voeg je goud toe aan je interieur op een rustige manier? Combineer de kleuren goud, zwart en grijs met elkaar!

Kunstplant Goud Palm
SHOP NU
Grijs wandkleed aan houten lat afbeelding vrouw
SHOP NU
Fauteuil Hidde
SHOP NU

WOONTIPS

Wanneer je dit mooie kleurenpalet op een rustige manier in jouw huis wil integreren zou je kunnen kiezen voor een goede basis bestaande uit een mooie licht houten vloer, witte muren en lichtgrijze meubelen. Kies vervolgens voor een mooie accent chair. Een mooie fauteuil met gouden details die een ontzettend mooie plekje krijgt in de woonkamer. Denk verder aan een mooie opvallende bronzen spiegel die vervolgens ook een echte eye-catcher wordt in de ruimte. Door een glazen salontafel te plaatsen op een zacht grijs vloerkleed, zorg je voor een open uiterlijk in de woonkamer. Maak het vervolgens helemaal af met gouden, bronzen en grijze woonaccessoires!

Gold Beads Dienblad
SHOP NU
Ornament goud2
SHOP NU
Patroon Op Ronde Bijzettafel Goud Met Zwart
SHOP NU

BALANS

Als je goud verwerkt in je interieur, moet je zorgen voor een goede balans. Het moet namelijk geen overdaad worden. Een tip om te zorgen voor balans is om messing materialen te combineren met zachte texturen. Zorg voor een mooi contrast met mohair, wol en velvet. Dit is prachtig en laat het goud het mooist tot zijn recht komen. Zorg verder voor een mooi en rustig palet en gebruik goud in kleine accessoires. Deze kan je namelijk gemakkelijk verwisselen en een andere plek in de ruimte geven om zo de perfecte balans te creëren.

Ben jij nog op zoek naar mooie gouden accessoires? Klik dan hier voor prachtige gouden accessoires!