Toont alle 12 resultaten

Houten ornamenten

Met houten ornamenten maak je een stoer en robuust statement in je interieur. Hout kun je combineren in diverse woonstijlen en om deze reden zijn houten ornamenten ontzettend populair bij onze klanten. Kies jouw favoriet en shop online of in onze showroom!

Past binnen diverse stijlen

Niet alleen zijn houten ornamenten ontzettend tijdloos, ze passen ook in vrijwel iedere woonstijl. Van een industrieel interieur, landelijk interieur, Japandi, Scandinavisch, Ibiza stijl of botanische woonstijl. Wij zijn er ontzettend fan van en zo ook onze klanten. Van oudsher staat Pure Wood bekend om zijn unieke houten items en daar mogen houten ornamenten natuurlijk niet bij ontbreken.

Houten ornament op voet

Met houten ornamenten op voet kun je een beetje dynamiek in je interieur brengen. Het is ontzettend leuk om neer te zetten in een open kast of als groepje woonaccessoires op je eettafel. Combineer je houten ornament op voet met lagere woonaccessoires zoals een heerlijke geurkaars en mooie vaas op een leuk dienblad. Met leuke ornamenten en andere woonaccessoires maak je van jouw huis écht een sfeervol thuis. Daar zijn onze interieuradviseurs maar al te goed in. Beetje hulp nodig? Bezoek dan onze showroom of stel je vragen via de chat.

Houten ornament vensterbank

Houten ornamenten zijn ook ideaal om te decoreren op je vensterbank. We hebben diverse ornamenten die groot genoeg zijn om voor je raam te zetten voor een beetje privacy. Het perfecte item als je het type bent dat graag de gordijnen geopend heeft op de dag en geniet van veel daglicht in huis, maar niet zit te wachten op mensen die langslopen en naar binnen gluren.

Wij hebben een uitgebreide blog geschreven over het stylen van jouw vensterbank, mocht je nog op zoek zijn naar inspiratie.

Shop jouw houten woonaccessoires online bij Pure Wood

Bij Pure Wood heb je meer dan genoeg keuze uit houten woonaccessoires zoals houten ornamenten. Hout brengt warmte en gezelligheid in je interieur, dus je haalt tijdloze items in huis. Van maandag tot en met zaterdag staan onze interieuradviseurs voor je klaar om al jouw interieurwensen waar te maken. Op vrijdag kun je tot 20:00 bij ons shoppen en iedere eerste zondag van de maand zijn we nog een extra dagje voor je open. Zien we je snel in onze showroom in Oisterwijk? Onze showroom is gevestigd in de 4500m2 woonwinkel Whoon Oisterwijk waar je ogen tekort komt voor al het moois dat er te zien valt.