Tips en inspiratie voor vensterbank decoratie

Tips En Inspiratie Voor Vensterbank Decoratie

Een vensterbank is niet compleet zonder decoratie. Het brengt niet alleen sfeer in huis, maar ook van buitenaf heb je een veel leuker aanzicht. Wij kunnen ons hartstikke goed voorstellen dat het lastig kan zijn om jouw vensterbank te voorzien van mooie woonaccessoires. Een vensterbank is namelijk smal en daarom wat lastiger om te decoreren. Wij geven je met liefde wat leuke vensterbank ideeën mee! Lees je mee?

VENSTERBANK DECORATIE TEGEN INKIJK

Een groot raam in huis is hartstikke fijn, want veel natuurlijk licht in huis is prachtig. Je ziet veel van buiten, echter het nadeel is dat iedereen die langsloopt ook heel goed naar binnen kan kijken. Heb je graag je gordijnen open, omdat je het fijn vindt dat er genoeg licht in huis komt? Dan zorgt vensterbank decoratie ervoor dat mensen wat minder makkelijk naar binnen kunnen kijken. Je huis wordt er niet alleen leuker op, je krijgt tegelijkertijd wat meer privacy in huis. Met deze vensterbank decoratie voorkom je inkijk:

PLANTEN EN VAZEN

Planten en vazen met mooie (kunst)bloemen zijn de perfecte vensterbank decoratie tegen inkijk. Zet bijvoorbeeld een aantal grote pluimen in twee vazen op de vensterbank en het wordt al direct een stuk lastiger om naar binnen te loeren. Niet elke vaas past echter op de vensterbank. Wist je dat er ook speciale vensterbank vazen bestaan die wat smaller zijn en dus ideaal zijn om op je vensterbank te plaatsen? Hieronder hebben wij enkele vazen neergezet die geschikt zijn voor de vensterbank.

Witte Vaas Met Eucalyptus Tak

SHOP HIER >

Vaas3

SHOP HIER >

Vaas Antiek Brons Reliëf

SHOP HIER >

Witte Vazen Met Bloemetjes Motief

SHOP HIER >

Zet je liever wat mooie planten op de vensterbank? Ook planten maken je ruimte gezelliger en het is de ultieme vensterbank decoratie tegen inkijk. Kies wel planten die geschikt zijn voor de plek waar ze staan. Staat de zon de gehele dag op het raam? Kies dan planten die tegen zon kunnen en vice versa. Voor een leuk en speels effect kun je er voor kiezen om verschillende planten naast elkaar te zetten in verschillende hoogtes.

GROTE ORNAMENTEN

Mooie ornamenten zien we tegenwoordig in bijna ieder huishouden terug. Met ornamenten breng je sfeer en een stukje persoonlijkheid in huis. Je hebt allerlei soorten ornamenten. Van beeldjes tot een ornament op voet. Vensterbank decoratie op voet is uiterst geschikt als decoratie voor jouw vensterbank tegen inkijk, omdat deze over het algemeen wat groter zijn.

ornamenten schildpad schild brons

SHOP HIER >

Schelpenketting Surya 3

SHOP HIER >

Zwart Marmeren Ornament Op Gouden Voet

SHOP HIER >

82048080 2

SHOP HIER >

TAFELLAMPEN OF WINDLICHTEN

Ook tafellampen kun je op je vensterbank plaatsen tegen inkijk. Zet bijvoorbeeld twee schemerlampjes vlak naast elkaar zoals de onderstaande tafellampen of zet twee vloerlampen naast elkaar voor de vensterbank. Zo houd je ruimte over op je vensterbank voor andere decoratie, maar staat er wel iets voor het raam dat de inkijk beperkt.

Tafellamp-giraffe-scaled

SHOP HIER >

Lamp Frezoli

SHOP HIER >

Tafellamp tomek antiek brons

SHOP HIER >

zwarte lamp1

SHOP HIER >

Naast lampen kun je natuurlijk ook windlichten of kandelaren gebruiken als vensterbank decoratie. Met windlichten en kandelaren kun je natuurlijk ook in de hoogte werken of juist verschillende afmetingen gebruiken. Kijk wel uit met je kaarsen in de buurt van gordijnen en andere raamdecoratie ;). Bekijk naast de onderstaande producten ook alle windlichten en kandelaren in onze collectie.

Beige En Groene Kandelaren Met Organische Vormen

SHOP HIER >

Windlicht Mat Zwart 5

SHOP HIER >

Bladeren zwart windlicht

SHOP HIER >

VENSTERBANK DECORATIE INDUSTRIEEL

Ben je op zoek naar vensterbank decoratie voor een industriële woonstijl? Kijk dan naar accessoires van metaal, staal en hout. Vooral eikenhout is favoriet in deze woonstijl. Hoe robuuster hoe beter. Het zorgt naast een stoere look ook voor warmte en gezelligheid in huis. Qua kleuren blijft het rustig bij industriële vensterbank decoratie. Het zijn vaak rustige natuurlijke materialen in combinatie met vrij donkere kleuren. Variërend van bruin van het hout, grijs van het beton en zwart van het metaal.

Ornament Mangohout Eclipse

SHOP HIER >

Vaas Zinzi

SHOP HIER >

Vloerlamp The John

SHOP HIER >

VENSTERBANK DECORATIE LANDELIJK

Is jouw huis landelijk ingericht? Dan moet je natuurlijk ook deze stijl doortrekken voor jouw vensterbank. Bij landelijke woonaccessoires moet je met name denken aan ronde vormen, natuurlijke materialen en kleuren. De accessoires hoeven net als bij een industrieel interieur niet netjes afgewerkt te zijn. In tegenstelling tot een industrieel interieur mag je bij een landelijk interieur wel wat meer kleur in je accessoires brengen. De onderstaande producten passen perfect als landelijke vensterbank decoratie.

Vaas Bloomingville blauw

SHOP HIER >

Ronde Houten Kandelaren

SHOP HIER >

Madam Stoltz flower pot face3

SHOP HIER >

Fotolijst Potpourri Hout Met Bloemen Sfeer Middel

SHOP HIER >

MODERNE VENSTERBANK AANKLEDEN

Bij een moderne woonstijl moet je denken aan veel licht, strakke lijnen en eenvoud. Minimalisme is bij deze woonstijl het sleutelwoord. In een modern interieur is alles heel ruimtelijk. Moderne vensterbank decoratie is daarom nooit heel volumineus en druk. Houdt het daarom eenvoudig. Denk bij moderne woonaccessoires ook aan materialen zoals kunststof, staal, chroom en aluminium. Zie de onderstaande voorbeelden van moderne woonaccessoires die perfect passen op de vensterbank in een modern huis.

Metaal Zwart Ronde Kandelaar

SHOP HIER >

Sfeerfoto vaas Jake

SHOP HIER >

Windlicht zwart 1

SHOP HIER >

Ornament Face zwart

SHOP HIER >

VENSTERBANK DECORATIE KOPEN BIJ PURE WOOD

Heb je nog geen keuze kunnen maken tussen alle diverse vensterbank accessoires? Vergeet dan niet om de gehele collectie woonaccessoires nog even te bekijken. Hier zit hoogstwaarschijnlijk genoeg leuks tussen voor jou!

Heb je wel wat items op het oog? Bestel dan jouw vensterbank accessoires via de webshop. Wij doen ons best om je order vervolgens zo snel mogelijk te verwerken en versturen. Profiteer daarnaast van gratis verzending bij een bestelling van boven de €75,- en betaal achteraf via Klarna.

Liever de woonaccessoires in de winkel bekijken? Dat kan ook! Onze showroom zit in Oisterwijk en is van maandag tot en met zaterdag geopend. Wist jij dat we ook iedere eerste zondag van de maand extra geopend zijn van 12:00 tot 17:00 uur? Onze interieuradviseurs staan altijd voor je klaar in de winkel om te helpen met de aankleding van jouw vensterbank.