Tips en inspiratie voor vensterbank decoratie

Tips En Inspiratie Voor Vensterbank Decoratie

Een vensterbank zonder decoratie is niet compleet. Niet alleen brengt het sfeer in huis, maar het zorgt er ook voor dat jouw huis van buitenaf gezelliger oogt. Wij kunnen ons goed voorstellen dat het lastig kan zijn om die smalle vensterbank te voorzien van mooie woonaccessoires. Gelukkig zijn wij er om je te helpen! Dus pak een kopje thee, nestel jezelf lekker op de bank en laten we samen wat inspiratie opdoen voor jouw vensterbank. Lets go!

VENSTERBANK DECORATIE TEGEN INKIJK

Heb je ook zo’n prachtig groot raam in huis? Fantastisch natuurlijk hoeveel licht het binnenbrengt wanneer je de gordijnen opent. Het nadeel hiervan is wel dat het voelt alsof je in een glazen huis woont, met al die nieuwsgierige voorbijgangers die naar binnen kunnen gluren. Gelukkig hebben we daar een leuke oplossing voor: woonaccessoires! Je huis wordt er niet alleen leuker op, je krijgt tegelijkertijd wat meer privacy in huis.😉

gouden vazen met bloemen op vensterbank

 

 

grote zwarte vazen op vensterbank voor raam

 

Vaas Positano 3

SHOP HIER >

Vaasl Bol Bruin Gevlekt Groot

SHOP HIER >

Gouden Vaas

SHOP HIER >

Vaas Deco Turtle Zwart L

SHOP HIER >

PLANTEN EN VAZEN

Een paar mooie planten en vazen op je vensterbank zijn ideaal om die nieuwsgierige blikken af te wenden. Denk aan één of twee grote vazen met bloemen of kunstbloemen.💐 Stijlvol en handig! Is jouw vensterbank nou niet zo breed? Dan zijn er ook speciale smallere vazen die hiervoor geschikt zijn. Zet je liever wat mooie planten op je vensterbank? Kies dan wel planten die geschikt zijn voor de plek waar ze komen te staan. Het is natuurlijk wel zo handig dat als jouw plantjes de hele dag in de zon staan, ze daar wel tegen kunnen.

 

vazen voor raam vensterbank decoratie

 

 

Stenen Gekleurde Vaas

SHOP HIER >

Vaas Okergeel Van Glas

SHOP HIER >

Vaas Bol Glas Licht Groen

SHOP HIER >

Bloempot Van Bruin Teakhout Rond

SHOP HIER >

GROTE ORNAMENTEN

Tegenwoordig zie je echt overal mooie ornamenten in huis. Het is gewoon zo’n fijne manier om wat sfeer toe te voegen en een stukje van jezelf te laten zien. En weet je wat zo leuk is? Er zijn zoveel verschillende ornamenten! Van schattige beeldjes tot van die mooie ornamenten op een voet. Voor vensterbankdecoratie zijn ornamenten op een voet fantastisch. Ze zijn vaak wat groter van formaat en daardoor perfect tegen inkijk.

Ornamentzwart schelpen op standaard

SHOP HIER >

Ronde Schelpenketting Op Zwart Standaard

SHOP HIER >

Schelpenketting Dawn

SHOP HIER >

Ornament Masker op Voet Wit Gezicht

SHOP HIER >

TAFELLAMPEN EN WINDLICHTEN

Tafellampen op je vensterbank zijn ook perfect om nieuwsgierige blikken buiten te houden. En daarnaast ook nog eens gezellig! Zet twee schattige schemerlampjes naast elkaar of misschien wel twee vloerlampen. Zo houd je lekker wat ruimte over voor andere woonaccessoires, maar je zorgt er wel voor dar er iets voor het raam staan om inkijk te voorkomen.

Om verder in te haken op die gezelligheid, gaan we het hebben over windlichten en kandelaren. Ook van die geweldige sfeermakers op je vensterbank. Je kunt lekker spelen met hoogtes en maten, en zo een sfeervol plekje creëren. Maar pas wel op met kaarsen bij gordijnen, we willen natuurlijk geen ongelukjes. Vergeet ook zeker niet een kijkje te nemen bij al onze andere woonaccessoires en verlichting!🕯️

vloerlampen achter bank

 

 

 

Lamp Lennard

SHOP HIER >

Tafellamp Antiek Brons Draad

SHOP HIER >

Tafellamp goud glas

SHOP HIER >

Windlicht Mat Zwart

SHOP HIER >

VENSTERBANKDECORATIE INDUSTRIEEL

Jouw vensterbank decoreren met een industriële woonstijl? Denk dat eens aan items die gemaakt zijn van metaal, staal en hout. Vooral eikenhout is een favoriet in deze woonstijl. Hoe robuuster, hoe beter, toch? In de industriële stijl blijven we vaak bij rustige, natuurlijke kleuren gecombineerd met donkere tinten. Hierbij kun je denken aan diep warme tinten van het hout, het stoere grijs van beton en het klassieke van zwart metaal.🖤

1[1]

 

2[1]

 

3[1]

 

Ornament Organic Large

SHOP HIER >

Ornament Face Brons Vrijstaand

SHOP HIER >

Bronzen vaas met reliëf lang

SHOP HIER >

SHOP HIER >

VENSTERBANK DECORATIE LANDELIJK

Is een landelijk interieur helemaal jouw ding? Dan wil je die stijl natuurlijk doortrekken naar elk hoekje van je huis, inclusief de vensterbank. Bij de landelijke interieurstijl moet je met name denken aan ronde vormen en natuurlijke materialen en kleuren. Ook bij deze interieurstijl hoeven de materialen niet helemaal perfect afgewerkt te zijn. Het draait juist om die charmante, authentieke uitstraling. In tegenstelling tot een industrieel interieur waar vaak meer soberheid heerst, kun je bij een landelijk interieur juist wat meer kleur terugbrengen.💙

kandelaren voor vensterbank inspiratie

 

landelijke vensterbank kandelaars

 

vensterbank inspiratie landelijk vaas met kandelaars

 

Wiel

SHOP HIER >

Vaas Wit Stoneware steen gezicht

SHOP HIER >

Set Van Drie Glazen Kandelaren Beige

SHOP HIER >

Houten Kandelaar Voor Dinerkaars Lang

SHOP HIER >

JAPANDI VENSTERBANKDECORATIE

Japandi interieur: de prachtige stijl waar minimalisme centraal staat. Een rustig, licht geheel met subtiele accenten van donkere accessoires in organische vormen. Ook als dit nou jouw droominterieur is, hebben we precies wat je zoekt. Ook als het gaat om vensterbankdecoratie! Houten ornamenten gecombineerd met stijlvolle witte kandelaren. Het is zo’n verfijnde combinatie die perfect past bij deze interieurstijl. Wij zijn er helemaal fan van!😊

Vazen Zwart Xl

SHOP HIER >

Wit Rond Vaasje Met Gat

SHOP HIER >

Beige Kandelaar Met Organische Vormen Opengewerkt

SHOP HIER >

Lampvoet Hout Lichtbruin Organisch

SHOP HIER >

MODERNE VENSTERBANK AANKLEDEN

Bij een moderne woonstijl moet je denken aan veel licht, strakke lijnen en eenvoud. Minimalisme is bij deze woonstijl het sleutelwoord. In een modern interieur is alles heel ruimtelijk. Moderne vensterbank decoratie is daarom nooit heel volumineus en druk. Houdt het daarom eenvoudig. Denk bij moderne woonaccessoires ook aan materialen zoals kunststof, staal, chroom en aluminium. Zie de onderstaande voorbeelden van moderne woonaccessoires die perfect passen op de vensterbank in een modern huis.

Groene Kandelaar Organische Vormen

SHOP HIER >

Tafelhaard Stonefire 2

SHOP HIER >

ornament-rond-l

SHOP HIER >

7464912 2

SHOP HIER >

VENSTERBANK DECORATIE KOPEN BIJ PURE WOOD

Heb je nog geen keuze kunnen maken tussen alle diverse vensterbank accessoires? Vergeet dan niet om de gehele collectie woonaccessoires nog even te bekijken. Hier zit hoogstwaarschijnlijk genoeg leuks tussen voor jou!

Heb je wel wat items op het oog? Bestel dan jouw vensterbank accessoires via de webshop. Wij doen ons best om je order vervolgens zo snel mogelijk te verwerken en versturen. Profiteer daarnaast van gratis verzending bij een bestelling van boven de €75,- en betaal achteraf via Klarna.

Liever de woonaccessoires in de winkel bekijken? Dat kan ook! Onze showroom zit in Oisterwijk en is van maandag tot en met zaterdag geopend. Wist jij dat we ook iedere eerste zondag van de maand extra geopend zijn van 12:00 tot 17:00 uur? Onze interieuradviseurs staan altijd voor je klaar in de winkel om te helpen met de aankleding van jouw vensterbank.