De allerleukste balkon decoratie

Balkon Decoratie Sierkussens

Wanneer de zon zich laat zien, willen we de warme dagen en mooie zomeravonden buiten doorbrengen. Hiervoor heb je niet per se een grote tuin nodig. Ook op jouw balkon kun je genieten van de zomer en ontspannen met een goed boek en een lekker drankje.

Jouw balkon is het verlengde van jouw woonkamer en die gezelligheid van jouw woonkamer wil je natuurlijk ook meenemen naar buiten. Ben je van plan om jouw balkon een make-over te geven? Dan ben je bij Pure Wood aan het juiste adres. Wij hebben de leukste balkon decoratie voor je verzameld in deze blog. Benieuwd? Lees dan snel verder!

OPTIMALE INRICHTING VAN JOUW BALKON

Jouw balkon is hoogstwaarschijnlijk niet erg groot en dat maakt het beperkt in het plaatsen van meubels en accessoires. Het opknappen van jouw balkon moet je daarom slim aanpakken. Zodoende dat je je nog vrij kan bewegen, maar dat het ook een ontzettend gezellige plek wordt om vrienden of familie uit te nodigen.

SMALLE HOUTEN BANKJES

Een balkon biedt niet altijd ruimte voor een complete loungeset. Zorg dat er in ieder geval voldoende plek is voor het huishouden om plaats te nemen op het balkon. Heb je een keer extra zitplaatsen nodig? Los dit dan slim op door producten van binnen naar buiten te verplaatsen. Denk bijvoorbeeld aan een houten bankje, dat je in de overige seizoenen binnen kan zetten in de gang of achter jouw bed. Een houten bankje is gemakkelijk verplaatst naar jouw balkon en neemt niet direct veel plek in beslag. Heb je wel plek om het bankje te laten staan, dan kun je deze voorzien van leuke accessoires op het moment dat er geen extra zitplekken nodig zijn.

houten bank uniek

SHOP HIER >

zwart houten bank 4

SHOP HIER >

DTP HOME TIMELESS EETKAMERBANK BEAM 190 CM5

SHOP HIER >

KRUKJES ALS BIJZETTAFEL OF ZITPLEK

Krukjes zijn ontzettend leuk en praktisch. Heb je visite? Dan kunnen ze dienen als zitplek. Ben je gezellig aan het borrelen? Dan heb je extra bijzettafeltjes om het eten en drinken op te zetten. Krukjes heb je in veel verschillende stijlen. Van houten en zeegras krukken, tot velvet en industriële krukken. Bekijk alle krukken van Pure Wood.

Krukje Hout Gehaakt Wit

SHOP HIER >

Krukje

SHOP HIER >

Bloomingville stoel tammy 4

SHOP HIER >

BALKON DECORATIE

Nu we extra zitplekken hebben gecreëerd, gaan we door naar de balkon aankleding. Het allerleukste gedeelte, want nu gaan we echt aan de slag met het creëren van sfeer op jouw balkon. Balkon decoratie heb je in allerlei verschillende varianten. Wij hebben de grootste sfeermakers voor je op een rijtje gezet.

KAARSEN EN WINDLICHTEN

De ultieme gezellige sfeer creëer je natuurlijk door middel van kaarsen. Denk hierbij aan dinerkaarsen of lekkere geurkaarsen, of juist een combinatie van verschillende soorten kaarsen, kaarsenhouders en windlichten. Kaarsen zijn niet alleen super gezellig, het voorziet je balkon natuurlijk ook van de meest sfeervolle verlichting. Hier kan geen lamp tegenop.

Kaarsen en windlichten komen niet alleen van pas in de zomermaanden. Ook in de wintermaanden kunnen ze warmte en gezelligheid bieden als jij lekker op jouw balkon zit met een warme plaid en een theetje. Of je neemt alles weer mee naar binnen, voor extra sfeer in je woonkamer.

Sunny Flower Kaarshouder

SHOP HIER >

Ted Sparks Geurkaars Bamboo & Peony 5

SHOP HIER >

Theelicht Palet

SHOP HIER >

BALKON AANKLEDING: SIERKUSSENS

Ook sierkussens dragen bij aan een gezellig balkon. Kies voor neutrale kleuren of ga juist voor hele kleurrijke kussens of sierkussens met een drukke print. Neem de kussens wel weer naar binnen bij slecht weer, zo heb je langer plezier van je nieuwe sierkussens. Bekijk alle sierkussens van Pure Wood en maak jouw balkon comfortabel en gezellig.

Sierkussen leopard

SHOP HIER >

Madam Stoltz Kussenhoes met kwastjes brown sugar2

SHOP HIER >

Sfeer Sierkussen

SHOP HIER >

ETAGÈRES

Dé manier om ruimte te besparen is door in de hoogte te werken. Etagères zijn daarom ideaal om eten op te serveren op je balkon. Zo kan je meer hapjes kwijt op een tafel en is het een leuke toevoeging aan jouw balkon decoratie. Want zoals je ziet zijn ze niet alleen praktisch, maar ook ontzettend leuk om te zien!

Gusta Serveersett

SHOP HIER >

Etagere-madam-stoltz

SHOP HIER >

Gusta Etagere 4

SHOP HIER >

BLOEMEN EN PLANTEN

Vergeet niet om als finishing touch jouw balkon te voorzien van gezellige planten en bloemen. De heerlijke geur van bloemen mag niet ontbreken op jouw zomerse balkon. Hier heb je handige balkonbakken voor die geen ruimte innemen. Niet goed in het onderhouden van planten? Dan is een leuke vaas met kunstbloemen of een klein boeket ook nog een optie.

BALKON DECORATIE KOPEN BIJ PURE WOOD

In ons assortiment hebben wij van de mooiste merken de leukste spullen uitgezocht, welke zich ook prima kunnen lenen als balkon decoratie. Wordt het weer slecht weer buiten? Dan neem je alle decoratie weer mee naar binnen. Dus ga op zoek naar jouw favoriete items van deze te leuke merken en shop vandaag nog jouw balkon decoratie bij Pure Wood.

Liever de producten in de winkel bekijken? Dat kan ook! Onze showroom zit in Oisterwijk en is van maandag tot en met zaterdag geopend. Wist jij dat we ook iedere eerste zondag van de maand extra geopend zijn van 12:00 tot 17:00 uur? Onze interieurstylisten staan altijd voor je klaar in de winkel om te helpen met jouw balkon aankleding.

Daarnaast staan wij online 24/7 geopend en doen wij ons best om je order zo snel mogelijk te verwerken en versturen. Hier vind je ook onze mooiste items en profiteer van je gratis verzending bij een bestelling boven de €50,- (Dit geldt alleen voor online bestellingen). Bij ons kun je achteraf betalen via Klarna. Shop nu bij ons online!

[thrive_leads id=’47773′]