Verwen jezelf met de geurartikelen van Atelier Rebul

Atelier Rebul Geurartikelen

Wie wil er nu niet thuiskomen in een heerlijk ruikend huis? Met de geurartikelen van Atelier Rebul wordt dat een stuk gemakkelijker. Houd jij van een bloemengeur? Of toch meer van een kruidige en winterse geur? Ontdek de geheime geuren uit Istanbul! Het assortiment van Atelier Rebul bestaat uit luxueuze huisparfums en huidverzorgingsproducten vol aroma. De producten ruiken niet alleen lekker, ze zien er ook nog eens stijlvol uit in jouw huis. Wij laten ze daarom graag even aan je zien!

GESCHIEDENIS VAN ATELIER REBUL

De historie van Atelier Rebul begint al vanaf 1895 toen Jean Cesar Reboul, een Franse apotheker, zijn vader bezocht in een stad nabij Istanbul. Zijn vader werkte hier als ingenieur. Jean Cesar was direct onder de indruk van Istanbul door de moderne handel in combinatie met de mystiek rondom de stad. Hier opende hij een van de eerste apotheken van Turkije. In 1938 werd hier de eerste eau de cologne verkocht, genaamd Rebul Lavenda, gemaakt van lavendelbloemen. Het werd dé geur voor mannen in Istanbul.

Pharmacy Rebul is tot op heden nog steeds bezig met het creëren van gespecialiseerde producten en formules. In 1981 ontving het de gouden medaille van het International Beauty Products Quality Control Center. Dit hebben zij ontvangen voor het creëren van geuren en huidverzorgingsproducten van de hoogste kwaliteit.

Voor ons genoeg reden om de producten van Atelier Rebul in ons assortiment op te nemen. Benieuwd wat je allemaal van dit merk kan kopen?

ATELIER REBUL GEURSTOKJES

De geuren van Atelier Rebul zijn kruidig, vol aroma en verfrissend. Heerlijk om in jouw huis te hebben staan in de vorm van geurstokjes. De houten stokjes absorberen de geur van de speciale mengeling van essentiële oliën en verspreiden deze door de betreffende ruimte. Jouw huis ruikt hierdoor altijd lekker en fris! Van de Atelier Rebul geurstokjes hebben wij de volgende in ons assortiment opgenomen:

Atelier rebul 1895 geurstokjes

SHOP HIER >

Atelier rebul hemp leaves geurstokjes

SHOP HIER >

Atelier rebul vanilla noir geurstokjes

SHOP HIER >

Kom de geurstokjes zeker ook eens ruiken in onze showroom. Dan merk je hoe goed de lucht zich verspreid door de gehele ruimte en straks ook door jouw huis. Wij zijn fan!

ATELIER REBUL GEURKAARS

Met een geurkaars bepaal jij zelf wanneer jij jouw huis lekker wil laten ruiken. Met meerdere geurkaarsen heb je altijd keuze en kun je zo nu en dan eens afwisselen qua geur. Je kan er ook voor kiezen om naast de diffuser nog een geurkaars aan te schaffen om de geur nog extra te versterken of bijvoorbeeld op een andere plek te zetten, zodat heel de verdieping of het hele huis lekker ruikt. De geurkaarsen van Atelier Rebul zijn niet alleen super lekker van geur, maar staan ook nog mooi op jouw salontafel of in een vakkenkast. Bekijk hieronder onze Atelier Rebul geurkaarsen:

Atelier Rebul geurkaars Hemp leaves

SHOP HIER >

Atelier Rebul flower fusion geurkaars

SHOP HIER >

Atelier Rebul geurkaars vanilla noir

SHOP HIER >

ATELIER REBUL HAND & BODY LOTION EN HANDZEEP

Kan jij geen genoeg krijgen van de geuren van Atelier Rebul? Dan kun je er ook nog voor kiezen om een van de geuren de gehele dag met je mee te nemen. Met de Atelier Rebul Hand en body lotion ruik jij de hele dag lekker en zorg je er voor dat jouw huid goed gehydrateerd wordt. Kies voor dezelfde handzeep, zodat je geen geuren gaat mengen. Hieronder zie je een selectie van de hand en body lotions en handzepen van Atelier Rebul.

Atelier Rebul hand en bodylotion istanbul

SHOP HIER >

Atelier Rebul Lavendel zeep

SHOP HIER >

Atelier Rebul Rose handzeep

SHOP HIER >

ATELIER REBUL ISTANBUL

De geur van de set Istanbul, gaat jou gegarandeerd betoveren. Het is onze favoriete geurlijn van dit merk en niet voor niets! Bergamottoetsen worden in deze mix verweven met pittige aroma’s van kaneel, saffraan en kruidnagel, met een bloemige, kruidige ondertoon. De geur van de Atelier Rebul Istanbul collectie is uniek en onweerstaanbaar.

Atelier rebul Istanbul geurkaars

SHOP HIER >

Atelier rebul Istanbul geurstokjes

SHOP HIER >

Atelier rebul Istanbul handzeep

SHOP HIER >

Van links naar rechts: Geurkaars, Geurstokjes, Handzeep van de Atelier Rebul Istanbul collectie.

PERFECT CADEAU OM TE GEVEN

De producten van Atelier Rebul zijn perfect om cadeau te doen. Naast de heerlijke geuren zijn het ook stijlvolle producten die je graag in je huis neerzet. De geuren van Atelier Rebul variëren van kruidige geurexplosies tot friszoete mixen. Voor ieder wat wils! Verras je geliefde, een familielid of een vriend of vriendin met de mystieke producten van Atelier Rebul.

Shop je Atelier Rebul producten online via de webshop van Pure Wood of kom zelf even ruiken in onze showroom in Oisterwijk. Wij weten zeker dat je de geur niet zal weerstaan en gegarandeerd slaagt voor een cadeau voor jezelf of voor een ander.

[thrive_leads id=’47773′]