Toont alle 32 resultaten

Industriële woonaccessoires

Streef je naar die stoere en robuuste look in je interieur? Kies dan jouw favoriete ornament, vaas en sierkussens en breng de industriële woonstijl in huis.

Vanaf:  23,95
Vanaf:  6,95

Robuuste en ruwe materialen

Een van de kenmerken van de industriële woonaccessoires, is het gebruik van robuuste materialen die een gevoel van stevigheid en duurzaamheid uitstralen. Denk aan metaal, verweerd hout, beton en leer. Deze materialen dragen allemaal bij aan de industriële uitstraling van de accessoires en een stoere look and feel in huis. Het leuke van een industrieel interieur is dat het niet perfect hoeft te zijn. Een geleefde vloer, versleten leren bank, oude spullen van 40 jaar geleden, het kan allemaal binnen deze woonstijl. Van een perfecte afwerking hoeft geen sprake te zijn.

Functioneel design van industriële woonaccessoires

Industriële woonaccessoires combineren functionaliteit met design, waardoor ze niet alleen leuk zijn voor het oog, maar ook praktisch in gebruik. Van industriële hanglampen en klokken tot rieten opbergmanden en wandrekken. Deze items zijn ontworpen met het oog op gebruiksgemak én een leuk aanzicht in huis.

Industriële woonaccessoires kopen bij Pure Wood

Heb je al leuke spullen gezien in het overzicht hierboven? Leuk! Je shopt jouw nieuwe woonaccessoires online bij Pure Wood of in de showroom. Bij een besteding van minimaal 75 euro profiteer je van gratis verzending van jouw webshoporder met uitzondering van meubels. Achteraf betalen? Dat kan ook met Klarna. Zo kun je eerst afwachten tot jouw nieuwe spullen in huis zijn, voordat jij betaalt.

Kun je wel een beetje extra hulp gebruiken met het kiezen en stylen van industriële accessoires? Wij snappen dat maar al te goed. Soms zie je door de bomen het bos niet meer en is het fijn om er een extra paar ogen bij te hebben om de juiste keuze te maken. Onze deskundige interieurstylisten staan van maandag tot en met zaterdag voor je klaar om je te helpen met al jouw interieur vraagstukken. Iedere eerste zondag van de maand staan we nog een extra dagje voor je klaar en op iedere vrijdagavond shop je bij ons tot 20:00. Kom je snel eens langs?