Toont alle 25 resultaten

Houten eettafels

Een mooie robuuste eettafel, populair in menig interieur. Niet zo gek want een houten eettafel past vrijwel in iedere woonstijl. Spot jouw favoriet hieronder en shop jouw nieuwe eettafel veilig en eenvoudig online bij Pure Wood!

Vanaf:  1.349,00
Vanaf:  1.875,00
SALE
Oorspronkelijke prijs was: € 1.249,00.Huidige prijs is: € 624,50.
Vanaf:  1.799,00

Houten eettafel industrieel, landelijk en hotel chique

Een houten tafel past perfect bij een industrieel interieur. De eettafel wordt namelijk vaak in combinatie met staal en een robuust houten blad geproduceerd. Dit houten blad lijkt onafgewerkt en dat geeft de tafel een stoere, ruwe look. Vandaar dat een houten tafel ook als industriële eettafel wordt gezien. Een houten tafel past overigens ook goed bij andere woonstijlen. Denk bijvoorbeeld aan een glad afgewerkte zwarte eettafel van hout bij een hotel chique interieur. De tafels van Richmond zijn er vaak in hout, afgewerkt met zilveren of gouden details. Dit geeft een totaal ander beeld ten opzichte van de klassieke houten eettafel, die weer perfect past bij een landelijk interieur.

Ook in een Japandi interieur komt een houten eettafel mooi tot zijn recht. Dit zijn vaak de meer minimalistische eettafels met een moderne uitstraling.

Kortom, een houten eettafel kan eigenlijk altijd, de afwerking van de tafel bepaalt de look and feel. Zo kun je kiezen uit diverse mooie uitvoeringen.

Houten eettafel 4 personen, 6 én 8 personen

Bij Pure Wood heb je houten eettafels in verschillende afmetingen. Afhankelijk van de grootte van het huishouden bepaal jij de ideale afmeting. Heb jij jouw eetkamerstoelen al uitgezocht? Neem de breedte van deze stoel dan om het aantal personen per zijde te berekenen. Bereken extra ruimte voor het in- en uitschuiven van de stoel en om comfortabel te kunnen zitten.

Eettafel hout shoppen bij Pure Wood

Jouw nieuwe houten eettafel in het overzicht hierboven al gespot? Voeg ‘m toe aan jouw winkelwagen en shop de tafel veilig en eenvoudig via onze webshop.

Liever de eettafel in het echt zien en uitproberen? Houd er dan rekening mee dat onze collectie online niet altijd overeenkomt met de collectie in de winkel. Neem contact met ons op om te vragen of een specifiek model daadwerkelijk bij ons in de showroom staat.

Online en in de winkel staan wij klaar om jou te helpen met jouw interieurvraagstukken. Online kun je via de chatfunctie jouw vragen stellen en in de winkel staan onze interieuradviseurs jou graag te woord. Wij zijn van maandag tot en met zaterdag geopend en iedere eerste zondag van de maand. Op vrijdag hebben wij koopavond en zijn wij tot 20:00 open.