Zolderkamer inrichten: Tips en inspiratie

Claudie Bedsprei 2

Wil je al een tijdje je zolderkamer inrichten maar weet je niet waar je moet beginnen? Daar gaan wij je een handje bij helpen. De zolderkamer is vaak een aparte ruimte waarin je vaak te maken hebt met hoekjes en schuine wanden in plaats van met rechte muren. Daarnaast kan het zelfs zo zijn dat je zolderkamer een dakkapel bevat. Hierdoor is het nog lastiger om je zolderkamer in te richten zoals jij zelf wil. Hieronder enkele tips en zolderkamer inspiratie om je unieke zolderkamer toch leuk in te richten!

ZOLDERKAMER INRICHTEN ALS TV KAMER

Wil je graag een mini woonkamer erbij in huis om je even helemaal af te kunnen zonderen van de drukte in huis? Bij Pure Wood verkopen we een grote collectie aan meubelen en accessoires om je tv kamer stijlvol in te richten. We verkopen banken, fauteuils, vloerkleden, tv-meubels en noem maar op. We verkopen de items in verschillende woonstijlen en prijscategorieën waardoor we voor iedereen wat wils hebben. We verkopen meubelen en items voor kleine zolderkamers maar ook voor grotere. Neem eens een kijkje in onze collectie om jouw tv kamer op zolder helemaal af te stijlen!

TIP: neem ook eens een kijkje in onze collectie wanddecoratie voor een extra touch in jouw tv kamer!

Raffael Lounge Boucle

SHOP HIER >

vloerkleed Dos

SHOP HIER >

tv meubel spiderman industrieel

SHOP HIER >

ZOLDERKAMER INRICHTEN ALS SLAAPKAMER

Een extra slaapkamer in huis is nooit een overbodige luxe. Als je tante uit de andere kant van Nederland op bezoek komt of je vriendin komt borrelen is een extra slaapkamer in huis totaal niet overbodig. Het zou zonde zijn als je van je lege zolderkamer geen gebruik zou maken. Tijd om wat slaapkamertips en inspiratie voor op zolder te delen! We hebben namelijk een grote collectie aan beddengoed, plaids, hanglampen, bergkasten en zo nog een hoop meer om jouw zolder helemaal leuk aan te kleden.

Duvet Cover Set Kaia Petrol 4

SHOP HIER >

Plaid Paulos flosjes bruin

SHOP HIER >

Hanglamp Zwart Metaal

SHOP HIER >

ZOLDERKAMER INRICHTEN ALS THUISWERKPLEK

Tegenwoordig is thuiswerken een echte hype. Sinds de coronatijd willen velen niets liever. In de middag thuis lunchen, echt je concentratie kunnen behouden door de rustige omgeving of even tussendoor je hond uitlaten. Maar niets is fijner om dan ook een plek te hebben waar je helemaal kunt settelen en ontspannen kunt werken. Daarom is de zolder een perfect voorbeeld daarvoor. Maak optimaal gebruik van je zolderkamer door deze in te richten als thuiswerkplek. Stijl je thuiswerkplek af met een hip bureau, een heerlijke velvet stoel en toffe wanddecoratie. Hieronder wat zolderkamer inspiratie als thuiswerkplek!

Zwart Bureau Richmond

SHOP HIER >

Klok2

SHOP HIER >

Richmond Stoel Cannon Khaki : Brushed Gold

SHOP HIER >

ZOLDERKAMER INSPIRATIE ITEMS KOPEN BIJ PURE WOOD

Heb je nog geen keuze kunnen maken tussen de verschillende items en meubelen hierboven? Vergeet dan niet om de gehele collectie nog eens online te bekijken. Hier zit hoogstwaarschijnlijk genoeg leuks tussen!

Wil je liever persoonlijk advies en graag een kijkje nemen in onze showroom? Kom gerust langs! Onze showroom zit in Oisterwijk en is van maandag tot en met zaterdag geopend. Onze interieurstylisten helpen je graag!

Tot gauw!

[thrive_leads id=’47773′]