Top 10 cadeaus voor vrouwen

Woondecoratie Voor In Huis

Of je nu op zoek bent naar een geschenk voor je partner, moeder, zus, vriendin of een andere speciale vrouw in je leven, het vinden van het perfecte cadeau kan een leuke, maar soms uitdagende taak zijn. Om je een handje te helpen hebben we deze blog gemaakt waar je inspiratie uit kunt halen. Lees lekker mee en wij weten zeker dat jij thuis komt met een prachtig cadeau. 

Richmond Egg Kandelaar Zwart Met Goud

1. KANDELAAR ROANN 

Kandelaar Roann is perfect om sfeer in huis te creëren. Ze zijn verkrijgbaar in 3 maten en zijn gemaakt van ijzer met een zwart en gouden kleur. Super tof om met elkaar te combineren, zo krijgt jouw woonkamer een boost van sfeer en gezelligheid.

 

2. ONDERZETTERS BORA 

Onderzetters mogen niet ontbreken in je interieur. Ze zijn niet alleen handig, maar ook nog eens een feestje om naar te kijken. Je kunt bijvoorbeeld een set onderzetters combineren met een bijpassende mok of een doosje heerlijke thee of koffie. Dit maakt het geschenk nog specialer!

ONDERZETTERS BORA SET VAN 4 ibiza schelpen
Stenenkopje Groen Blauw

3. GOODMORNING MUG

De Good morning cup heeft een luxe uitstraling door de combinatie van de kleur met het gouden detail. Combineer het kopje bijvoorbeeld met het bordje voor een prachtig geheel. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende groottes en kleuren, leuk om samen te combineren.

4. THEELICHTHOUDER VENADE 

Windlichten en kandelaren, van deze sfeermakers krijg je nooit genoeg! Deze theelichthouder heeft een super mooi design waar het licht doorheen komt. Verkrijgbaar in twee afmetingen.

theelicht-venade
Geurkaarsen Tin

5. GEURKAARS

Het perfecte cadeau om anderen te inspireren en verwenning en ontspanning te bieden. Met deze kaars bepaal jij welke boodschap je kiest: je huis opfleuren, een gezellige sfeer creëren of genieten van de heerlijke geur. Met een geurkaars maak je altijd de juiste keuze.

6. FOTOLIJST MINI FRAMES

Deze unieke fotolijst is perfect voor al je onvergetelijke herinneringen. Het is een tijdloos cadeau waar mooie herinneringen en geliefdes inkomen. Deze fotolijsten zijn handgemaakt in India en super leuk om ook cadeau te geven! Niet helemaal je smaak? Op de website hebben we meerdere soorten.

Fotolijstje Doing Goods
Doing Goods Twiggy Botermesjes Set 2

7. BOTERMESJES SET TWIGGY

Dit mooie setje van 2 botermesjes maakt je cocktailavond helemaal compleet. Een perfect cadeau voor iedere gastvrouw die houdt van gezellig borrelen. Ze zijn niet alleen praktisch, maar ook nog eens een erg stijlvolle toevoeging aan je keukenaccessoires.

8. DINERKAARS SWIRLY 

Kaarsen zijn tijdloze cadeaus. Ze voegen een warme en gezellige sfeer toe aan elke ruimte. Een kaars kan worden gebruikt voor ontspanning, decoratie of zelfs als onderdeel van een romantische setting. Deze kaarsen zijn met de hand gespetterd, wat een leuk spikkeleffect geeft

Beige Dinerkaarsen Beige Kandelaar Driepoot
queen-bee-circus-box-2

9. QUEEN BEE CIRCUS BOX 

Opbergdoosjes zijn geweldige cadeaus voor vrouwen die graag hun spullen georganiseerd willen houden. Ze zijn niet alleen praktisch, maar ook nog eens een leuke toevoeging aan je interieur. Mix and match ze met elkaar.

10. SERVEERSET 

Voor de echte borrelkoningin kan een borrelplank niet ontbreken. Creatieve en smaakvolle creaties kunnen hierop bereid en geserveerd worden.

serveerset van drie

 

CADEAUS SHOPPEN BIJ PURE WOOD

Cadeaus shoppen doe je bij Pure Wood. Voor elke vrouw wat wils. Ben je benieuwd naar meer kom dan snel langs in onze showroom! Onze medewerkers helpen je graag. Geen tijd om langs te komen? Neem dan contact op met een van onze medewerkers via de chat, mail of telefonisch of bestel je cadeau vandaag nog online.

Hopelijk tot snel in de showroom of online!