Onze 5 favorieten ronde draaifauteuils

Beige Draai Fauteuil Met Poef

Heerlijk ontspannen op een comfortabele stoel, dan kom je al snel uit bij een draaifauteuil. Een vleugje elegantie midden in de kamer. Door de draaifunctie is deze fauteuil ideaal te gebruiken in meerdere settings. Maar wat is nu een goede fauteuil? Kies je voor comfort of liever voor uitstraling? Via deze blog laten we je kennismaken met onze favorieten en wellicht zit jouw nieuwe fauteuil hier wel tussen!

Draaifauteuil beige velvet

1. DRAAIFAUTEUIL JAGO VELVET

De Richmond draaifauteuil is een ideale stoel om te gebruiken als extra zit plek. De prachtige velvet stof geeft de fauteuil een luxe uitstraling. De fauteuil heeft ook nog eens een comfortabele zitting en door de draaifunctie kun je meedraaien met de gezelligheid. Verkrijgbaar in de kleuren beige en grijs.

2. FAUTEUIL HIDDE

De fauteuil Hidde is verkrijgbaar in diverse stof- en lederkleuren. Samengesteld met een spin draaivoet in het zwart. Dit geeft niet alleen functionaliteit maar ook een vleugje modern design. Door de brede zitting is het een echte relaxstoel die comfortabel is in gebruik, waar je lekker in kan wegzakken na een lange dag.

 

Fauteuil Rood Stof Draai
Teddy Fauteuil Wit Richmond

3. DRAAISTOEL MAXIME 

De draaistoel Maxime is een prachtige, elegante draaistoel. Met zijn heerlijke teddy stof nodigt deze fauteuil je uit om heerlijk te ontspannen. Dankzij de gouden accenten straalt de stoel stijlvolle luxe uit. De stoel is verkrijgbaar in 3 opties: wit bouclé, beige teddy of beige velvet. Wat je keuze ook wordt, deze fauteuil steelt de show in jouw kamer.

4. FAUTEUIL WOOLLY

Bouclé is een stof die steeds vaker terugkomt en een vleugje textuur en elegantie aan elk interieur toevoegt. Met zijn zachte en knusse oppervlak is deze fauteuil perfect om in weg te zakken. De draaifunctie voegt een speelse dimensie toe, waardoor je gemakkelijk kunt bewegen terwijl je geniet van een kopje thee of wanneer je aan het lezen bent.

Bouclé Draaifauteuil
Fauteuil Harrie cognac leder kruisvoet zwart

5. FAUTEUIL HARRIE 

Een leren fauteuil straalt tijdloze klasse uit, maar het is ook een investering in langdurig comfort. Met zijn zwarte spinpoot heeft fauteuil Harrie een stoere en luxe uitstraling. De leren fauteuil nodigt uit om te ontspannen, te lezen en te reflecteren terwijl het tegelijk een statement maakt in je interieur. Fauteuil Harrie is leverbaar in diverse stof- en lederkleuren.

FAUTEUILS SHOPPEN BIJ PURE WOOD

Fauteuils shoppen doe je bij Pure Wood. We verkopen verschillende soorten, maten en kleuren. Zo verkopen we voor ieder wat wils. Ben je geïnspireerd geraakt over onze fauteuils na het lezen van deze interieurblog of juist nog niet genoeg? Kom dan snel langs in onze showroom! Onze medewerkers helpen je graag. Geen tijd om langs te komen? Neem dan contact op met een van onze medewerkers via de chat, mail of telefonisch of bestel je fauteuil vandaag nog online.

Hopelijk tot snel in de showroom of online!