Top 5: Wanddecoratie voor achter je bank

Header 1

De woonkamer is dé leefhoek in jouw huis en de plek waar je met je voetjes omhoog je favoriete series bekijkt. Een bank vol met het hele gezin, alleen óf met je beste vrienden. De bank is samen met de wanddecoratie erboven een belangrijk onderdeel in jouw woonkamer en de inrichting ervan bepaalt de sfeer in jouw woning. In deze blog benoemen we een top 5 voor wanddecoratie voor boven jouw bank. Want er is ontzettend veel mogelijk om je wanden aan te kleden!

Wanden in de woonkamer kunnen soms lastig te decoreren zijn, maar zijn minstens zo belangrijk voor de sfeer in jouw leefhoek. Jouw leefhoek is de plek waar je jezelf ook lekker thuis moet voelen. Des te belangrijker dus dat jouw wand achter de bank voor een gezellige sfeer zorgt. Wij helpen je daarom graag met het decoreren van jouw wand achter de bank.  

Vrouw Op Canvas Wanddoek Wit Blaue

1.   SCHILDERIJEN

Wil jij jouw woonkamer een chique effect geven? Kies dan voor een schilderij. Schilderijen geven gelijk meer smoel aan je ruimte en zijn vaak imposant op die ene kale muur. Meer zul je dan niet nodig hebben om jouw muur te verbinden met de rest van je zithoek. Leef je uit met kleur of ga voor een ingetogen exemplaar. Maar maak wel een statement en ben niet bang om voor 1 groot element te gaan. Natuurlijk kies je een schilderij dat past bij jouw persoonlijke interieurstijl, want het is een verlengstuk van je woonkamer.  

2.   SPIEGELS

Wil jij een ruimere woonkamer creëren? Neem dan een kijkje in onze spiegel collectie, want  hierin kun je helemaal losgaan! Of je nu van minimalistisch houdt of juist expressief, we hebben enorm veel mogelijkheden om jouw wand boven de bank aan te kleden. Speel met verschillende maten spiegels bij elkaar, hang een groot exemplaar juist uit het midden voor een speels effect of plaats een spiegel op je sidetable achter de bank. Kun je tussendoor gelijk nog even checken of je haar nog goed zit.

Spiegel Marokko vorm
Wandrek Eclips Metaal Antiek Brons 3 Vakken Sfeer Hal

3. WANDREKKEN

Op een hele speelse manier kun je een wandrek toevoegen aan jouw leefhoek. Maak een strakke tetris van kleine exemplaren bij elkaar of houd het subtiel en rustig. Het leuke van het werken met wandrekken is dat ze multifunctioneel zijn! Niet alleen decoreer je zo’n wandrek met de allerleukste woonaccessoires of jouw persoonlijke herinneringen en daardoor kun je het hele jaar door lekker afwisselen met jouw mooiste fotolijstjes, planten of kaarsen. En ook leuk; vul je wandrek eens met een spiegel! Dan heb je dubbel feest aan je wand!

4.     WANDKLEDEN

Deze wanddecoratie blijft onze bestseller. Wandkleden geven namelijk met minimale middelen ineens superveel sfeer aan jouw woonkamer. In onze webshop heb je enorm veel keus en vind je in elke stijl en prijsklasse wel een wandkleed dat in jouw zithoek zou passen. Ook met een wandkleed boven de bank kun jij een statement maken; van abstracte vormen tot realistische tekeningen of bekende gezichten. Daarnaast bepaalt het materiaal van een wandkleed de uiteindelijke sfeer; biologisch katoen met een ingetogen tekening of velours met een kleurrijke print.

 

Met zekerheid kunnen we zeggen dat we voor elke woning wel een passend wandkleed hebben. Ook in onze showroom kom je er onderweg ook een heleboel tegen. Op deze manier krijg je gelijk een goede eerste indruk van kleur, materiaal en sfeer!

 

Wandkleed Black Circles
Afbeelding1

5. WANDHANGERS

Voor de Boho liefhebbers en Ibiza fans zijn wandhangers ook nog enorm leuk om jouw wand boven de bank mee te decoreren. En meer dan een spijkertje in de muur is niet nodig! Onze collectie wandhangers bestaat voornamelijk uit geknoopte exemplaren, van katoen of andere natuurlijke materialen zoals zeegras of jute. Zo creëer je een heerlijk natuurlijke sfeer en zorg je er tegelijkertijd voor dat het nooit een kermis aan je wand kan worden. Juist die ingetogen en rustige uitstraling kan jouw wand dat extraatje geven, zonder dat het saai wordt!

WANDDECORATIE SHOPPEN VOOR ACHTER JOUW BANK BIJ PURE WOOD

Denk jij dat jouw wand boven de bank nog wel wat extra’s kan gebruiken? Shop jouw decoratie daarvoor dan bij Pure Wood. Als je online bij ons shopt, profiteer je van de voordelen van gratis verzending boven de 75 euro en de mogelijkheid om achteraf pas te betalen via Klarna. Dat vinden we superleuk! Bezoek dan onze showroom in Oisterwijk. Hier vind je op meer dan 4500 vierkante meter enorm veel voor naast, op, boven of voor de bank! Onze interieurstylisten staan met enthousiasme voor jou klaar in de winkel om te helpen met jouw interieurvraagstukken. Zien wij je binnenkort?