How to: decoratie schaal opmaken

Decoratie Schaal Opmaken

Een dienblad, de magische must-have in huis! Maar hoe tover je het om tot een stijlvol pronkstuk? Geen zorgen, we hebben alle geheimen voor jou onthuld! Met talloze mogelijkheden geven wij je de allerbeste stylingtips. Nieuwsgierig geworden? Lees snel verder en ontdek jij jouw dienblad een echt pronkstuk maakt!

SCHAAL DECORATIE-IDEEËN

Laat je creativiteit bloeien op jouw dienblad, de mogelijkheden zijn namelijk eindeloos! Denk aan schattige plantjes, dierbare fotolijstjes, sfeervolle windlichten en elegante kandelaren. En wat dacht je van een vaas vol prachtige bloemen? Let er wel op dat de accessoires matchen met mijn dienblad. Eenvoudig dienblad? Dan is er meer ruimte om te spelen met vrolijke kleuren en prints voor een speelse touch! Heeft jouw dienblad al een prachtig patroon? Houd de accessoires dan iets rustiger. Zo voorkom je een overdaad aan indrukken. Balans en creativiteit is key voor een geslaagde look!

Onze stylingtip: creëer gezellige groepjes op het dienblad en mix verschillende hoogtes, materialen en kleuren voor een speels en verrassend effect.🌸✨

Wild Horse Fotolijst Doing Goods Gouden paard
SHOP HIER >
Filia theelicht brons bol
SHOP HIER >
Vaas Spikkels Glas Goud Bolvormig Slanke Hals
SHOP HIER >

WAAR ZET JE JOUW DIENBLAD NEER?

Waarom je dienblad beperken tot alleen de eettafel? Laat je creativiteit de vrije loop en ontdek nieuwe en leuke plekken! Denk aan een sfeervolle vensterbank of een elegante wandtafel of zuil. Op een gezellige salontafel, je dressoir of zelfs in de keuken is het dienblad een ware eyecatcher. En wacht, hier komt het leukste idee: zet ‘m op een poef en voilà, je hebt meteen een handig bijzettafeltje erbij!

Mahika Tray
SHOP HIER >
Blossom-dienblad
SHOP HIER >
Dienblad vierkant
SHOP HIER >

SCHAAL DECOREREN: WEES CREATIEF

Durf te experimenteren met verschillende woonaccessoires. Waarom kiezen tussen kandelaren of vazen? Combineer ze met lef!

Van chique tot industrieel, alles kan in jouw decoratie. Mix en match verschillende materialen voor een dynamisch dienblad. Denk aan een matte waxinelichthouder naast een glanzende kandelaar. Creativiteit kent geen grenzen! Maar onthoud één ding: houd ze in dezelfde kleurtoon. Zo behoud je een stijlvol geheel zonder te veel gedoe!

Metaal Zwarte Schaal Rond
SHOP HIER >
Marmeren dienblad Bloomingville bruin
SHOP HIER >
Aluminium Brons Organisch Dienblad
SHOP HIER >

MAAK HET FUNCTIONEEL

Een dienblad is niet alleen een leuke decoratie in huis, maar ook ontzettend praktisch! Denk aan een handig pennenbakje naast de accessoires voor een opgeruimd geheel. Of plaats het dienblad in de keuken met servies zoals een schattige suikerpot en een paar mokjes erop. Multifunctioneel en stijlvol tegelijkertijd!☕️

Good Morning Plate Spring Flowers Sfeer
SHOP HIER >
Suikerpot wit met gouden detail
SHOP HIER >
Good-Morning-cup-fir-green-sfeerfoto-1
SHOP HIER >

DECORATIE SCHAAL OPMAKEN: SHOPPEN BIJ PURE WOOD 

Al genoeg inspiratie opgedaan? Dan wordt het nu tijd om te shoppen! Haal jouw favoriete dienblad decoratie in huis en maak jouw interieur stijlvol! Bij Pure Wood kun jij bovenstaande items en nog veel meer kopen via de webshop of in onze showroom. Let er echter op dat niet alles wat online staat ook in de winkel ligt en andersom. Wil je een specifiek item eerst in het echt bekijken? Neem dan even contact met ons op om er zeker van te zijn dat dit item ook bij ons in de winkel staat.

Ga je jouw nieuwe dienblad decoratie online shoppen? Dan profiteer je van enkele voordelen. Zo betaal je boven de €75,- geen verzendkosten in Nederland en België én heb je de keuze om achteraf pas te betalen via Klarna. Zo kun jij eerst even kijken of jouw nieuwe items in het huidige interieur bij elkaar passen voordat jij ervoor betaalt.

Kom je liever winkelen? Dan kun jij je hart ophalen in onze showroom. In een pand van maar liefst 4500m2 komen jouw interieurwensen tot leven. Met de producten in onze showroom kun jij jouw gehele huis inrichten. Zien we je snel?