How to: Speelgoed opbergen in woonkamer

speelgoed opbergen woonkamer ideeen

Kinderen; je krijgt er heel veel voor terug. Maar dat speelgoed? Soms vraag je jezelf al wat je er toch mee moet! Want wonen in een opgeruimd huis is stiekem toch wel erg fijn. Maar hoe doe je dat toch met al dat rondslingerende speelgoed? We helpen je er heel graag mee en geven je op deze manier inspiratie en tips voor het opbergen van het speelgoed van je kroost!

OPRUIMEN IN STIJL: MAAK GEBRUIK VAN OPBERGMANDEN

Waar moeten al die schattige poppetjes, losse legostukjes en ander speelgoed naartoe? Geen zorgen, opbergmanden to the rescue! Deze slimme oplossing geeft je niet alleen een georganiseerd huis, maar geeft je interieur ook een flinke dosis stijl!

Offermand-schelp-lio

SHOP HIER >

Mand Matt rotan mand bruin

SHOP HIER >

Manden Set Van 2 Yara

SHOP HIER >

SPEELGOED OPBERGEN IN DRESSOIRS

Naast al die gezellige opbergmanden zijn er natuurlijk ook meubels met superveel opbergruimte. Een stylish dressoir of tv-meubel met handige deurtjes. Zo wordt die lege muur gelijk mooi gevuld, en zeg maar dag tegen rommelige hoekjes! Maar dat is nog niet alles, een slimme bijzettafel biedt ook een extra opbergvak. Bovenop is er ruimte voor een stoere vaas of een stijlvol ornament, terwijl je onderin al die losse snuisterijen kwijt kunt. Met deze grote items ziet jouw huis er lekker georganiseerd uit én kun je de open vakken vullen met al die accessoires die een mooi plekje verdienen! Opgeruimd én stylish, dubbele win! 🏠💫

houten tv dressoir

SHOP HIER >

Dressoir Bruin Richmond

SHOP HIER >

Dressoir Zwart Richmond

SHOP HIER >

KASTEN: FUNCTIONEEL EN STIJLVOL

Een open kast of vitrinekast is niet alleen een geweldige toevoeging aan je huis, maar ook een slimme opbergoplossing! Het is dé plek om je speelgoed netjes op te bergen én tegelijkertijd je prachtige woonaccessoires of servies tentoon te stellen. Durf te decoreren met verschillende accessoires, zelfs in de kast! Denk aan stijlvolle potten voor knutselspullen, en voilà, je hebt een drie-in-één oplossing: prachtig, praktisch én opgeruimd! Wie zei dat opruimen niet leuk kon zijn?😉

Dtp Home Cosmo Vitrinekast No.1 Gerecycled teakhout metaal

SHOP HIER >

Robine Kast 3

SHOP HIER >

Visgraat Boekenkast Zwart Richmond

SHOP HIER >

SPEELGOED OPBERGEN WOONKAMER: SHOP OPBERGITEMS BIJ PURE WOOD

Al genoeg inspiratie opgedaan? Dan wordt het nu tijd om te shoppen! Haal jouw favoriete opbergitem in huis en maak jouw interieur stijlvol! Bij Pure Wood kun jij bovenstaande items en nog veel meer, zoals wandtafels, schilderijen en zelfs meubelen bestellen via de webshop of in onze showroom. Let er echter op dat niet alles wat online staat ook in de winkel ligt en andersom. Wil je een specifiek item eerst in het echt bekijken? Neem dan even contact met ons op om er zeker van te zijn dat dit item ook bij ons in de winkel staat.

Ga je jouw nieuwe opbergitem online shoppen? Dan profiteer je van enkele voordelen. Zo betaal je boven de 75 euro geen verzendkosten in Nederland en België én heb je de keuze om achteraf pas te betalen via Klarna. Zo kun jij eerst op je gemakje even kijken of jouw nieuwe items in het huidige interieur bij elkaar passen voordat jij ervoor betaalt.

Kom je liever winkelen? Dan kun jij je hart ophalen in onze showroom in Oisterwijk! In een pand van maar liefst 4500m2 komen jouw interieurwensen tot leven en barsten we uit onze voegen van allerlei verschillende stijlen. Met de producten in onze showroom kun jij jouw gehele huis inrichten. Zien we je snel?