How to: Speelgoed opbergen in woonkamer

Naamloos 1

Kinderen; je krijgt er heel veel voor terug. Maar dat speelgoed? Soms vraag je jezelf al wat je er toch mee moet! Want wonen in een opgeruimd huis is stiekem toch wel erg fijn. Maar hoe doe je dat toch met al dat rondslingerende speelgoed? We helpen je er heel graag mee en geven je op deze manier inspiratie en tips voor het opbergen van het speelgoed van je kroost!

 

DRESSOIRS GEBRUIKEN ALS OPBERG RUIMTE

In plaats van overal een mand neer te zetten, kun je natuurlijk denken aan een meubel met extra veel opbergruimte. Hierbij kan je denken aan een dressoir of tv-meubel met dichte deurtjes. Je kale wand wordt zo mooi opgevuld en je benut de kast direct goed voor al je losse troep. Daarnaast kun je kiezen voor een bijzettafel met een extra opberg vak. Zo heb je bovenop plek voor je wijntje en onderin maak je gebruik van de ruimte voor het opbergen van losse prullaria. Met deze grote items krijgt je woning een opgeruimde uitstraling én kun je de open vakken tegelijkertijd gebruiken voor je accessoires die een mooi plekje verdienen!

Afbeelding1

SHOP HIER >

Afbeelding2

SHOP HIER >

Afbeelding3

SHOP HIER >

 

PRULLARIA IN OPBERGMANDEN

Weet je niet wat je moet doen met die kleine poppetjes, lego stukjes of andere prullaria? Opbergmanden zijn daar de oplossing voor.  Zo heb je alles goed geordend en geef je je interieur ook nog eens een stijlvolle sfeer.

Afbeelding1

SHOP HIER >

Afbeelding2

SHOP HIER >

Afbeelding3

SHOP HIER >

 

MAAK HET FUNCTIONEEL

Naast dat een vitrinekast een leuke toevoeging is in jouw woning, is het ook handig om gebruik te maken van de opbergruimte die de kast heeft. Naast dat je het speelgoed opbergt, kun je je mooiste accessoires of servies laten zien. Wees niet bang om je kast te decoreren met verschillende accessoires.  Want ook in de kast kun je mooi en praktisch combineren. Denk hierbij aan potten voor bijvoorbeeld de knutselspullen. En dan heb je dus dubbel gewonnen; mooi, praktisch én opgeruimd!

Afbeelding1

SHOP HIER >

Afbeelding2

SHOP HIER >

Afbeelding3

SHOP HIER >

Op onze website vind je nog veel meer items waar jij het speelgoed van je kinderen in op kunt bergen. Ben jij benieuwd hoe wij dat stylen? Kom dan langs in onze showroom

 

OPBERGSPULLEN KOPEN VOOR HET SPEELGOED VAN KINDEREN BIJ PURE WOOD

Al genoeg inspiratie opgedaan? Dan wordt het nu tijd om te shoppen! Haal jouw favoriete opbergitem in huis en maak jouw interieur stijlvol! Bij Pure Wood kun jij bovenstaande items en nog veel meer bestellen via de webshop of in onze showroom. Let er echter op dat niet alles wat online staat ook in de winkel ligt en andersom. Wil je een specifiek item eerst in het echt bekijken? Neem dan even contact met ons op om er zeker van te zijn dat dit item ook bij ons in de winkel staat.

Ga je jouw nieuwe opbergitem online shoppen? Dan profiteer je van enkele voordelen. Zo betaal je boven de 50 euro geen verzendkosten in Nederland en België én heb je de keuze om achteraf pas te betalen via Klarna. Zo kun jij eerst op je gemakje even kijken of jouw nieuwe items in het huidige interieur bij elkaar passen voordat jij ervoor betaalt.

Kom je liever winkelen? Dan kun jij je hart ophalen in onze showroom in Oisterwijk! In een pand van maar liefst 4500m2 komen jouw interieurwensen tot leven en barsten we uit onze voegen van allerlei verschillende stijlen. Met de producten in onze showroom kun jij jouw gehele huis inrichten. Zien we je snel?