Top 5: Plaids voor op de bank

Claudi Plaid 1

Over 2 weken gaat de wintertijd weer in. Koude dagen waarin het ‘s ochtends laat licht wordt en ‘s avonds weer vroeg donker. Niks is fijner dan na een lange werkdag op de bank neer te ploffen onder een heerlijk plaid.

Een plaid is niet alleen heerlijk om over je heen te slaan of onder te gaan liggen op de bank, het is ook nog een leuke toevoeging aan je interieur. Met een plaid krijgt je woonkamer meer sfeer en creëer je een warmer en knusser gevoel. Naast dat woonaccessoires leuk zijn voor decoratie, is een plaid op de bank ook ideaal te gebruiken om je bed of favoriete stoel te decoreren. Heerlijk toch?

Bekijk hieronder onze top 5 plaids uit de collectie!

claudi plaid colly

1. CLAUDI PLAID COLLY 

Op nummer 1 staat ons Claudi plaid Colly. Dit plaid is van hoogwaardige kwaliteit en is te verkrijgen in diverse kleuren. Doordat het plaid verkrijgbaar is in diverse natuurlijke kleuren, past het plaid in vrijwel ieder interieur. Het plaid is verkrijgen in de kleuren nude/taupe, naturel, cappucino en burned Orange. Zit jouw favoriete kleur hierbij?

2. PLAID TWO TONE WINE

Op zoek naar een stoer plaid voor op jouw bank, over je bank of voor op de stoel? Dan is plaid Two Tone Wine het plaid wat je zoekt! Door de de grof gebreide textuur heeft het plaid een stoere uitstraling maar daarnaast haal je met het plaid ook comfort en sfeer in huis! Het plaid is verkrijgbaar in de kleuren wine en milk. Het plaid staat ook leuk bij een landelijk interieur!

Plaid Wine Gebreid 130x 180 Sfeer
Plaid Creme Met Print Wabi

3. PLAID WABI

Plaid Wabi is het perfecte plaid voor een rustig en naturel interieur. Door de slierten aan de uiteinden geeft het plaid aan jouw rustige interieur een speels effect. Waardoor het plaid net die extra touch geeft aan jouw woonkamer of slaapkamer. Het plaid is verkrijgbaar in twee verschillende kleuren, welke ook nog in ieder interieur passen. Het plaid is te verkrijgen in de kleuren off-white en brown. Kom jij ‘m shoppen?

4. PLAID WUZZY

Plaid Wuzzy is een echte eye-catcher voor jouw interieur. Door de aparte kleur goud voeg jij met het plaid echt wat aparts toe aan jouw woonkamer of slaapkamer. Het is een opvallende en aparte kleur die je niet vaak tegenkomt en dat is wat het plaid ook zo uniek maakt. Naast de prachtige kleur is het plaid ook nog eens enorm zacht. Een heerlijk plaid om onder te kruipen op de bank na een lange werkdag.

Plaid Wuzzy Goud
Plaid Ciara Doing Goods Zwart Met Paars Print

5. DOING GOODS PLAID CIARA

Plaid Ciara is een handig, prachtig en uniek plaid. Het plaid is handig omdat het plaid multifunctioneel is. Je kunt het plaid gebruiken om als sprei over je bed of bank neer te leggen maar je kunt het plaid ook gebruiken als picknickplaid. Daarnaast is het plaid prachtig door de gave print en uniek omdat het volledig met de hand gemaakt is. Zo’n plaid moet je hebben!

PLAIDS SHOPPEN BIJ PURE WOOD

Plaids shoppen doe je bij Pure Wood. We verkopen verschillende soorten, maten en kleuren plaids. Zo verkopen we voor ieder wat wils. Ben je geïnspireerd geraakt over plaids na het lezen van deze interieurblog of juist nog niet genoeg? Kom dan snel langs in onze showroom! Onze medewerkers helpen je graag. Geen tijd om langs te komen? Neem dan contact op met een van onze medewerkers via de chat, mail of telefonisch of bestel het plaid vandaag nog online.

Hopelijk tot snel in de showroom of online!

[thrive_leads id=’47773′]