Animal chique: laat je inspireren door de dierenwereld

Panterornament Goud Kopiëren

Je kunt er tegenwoordig niet meer omheen: dierenaccessoires zijn dé trend in interieurdesign. En het beste nieuws? Ze zullen nooit meer uit de mode raken! 

Maar hoe voeg je dierenaccessoires toe aan je interieur terwijl je het geheel toch chique houdt? Het geheim zit hem in de juiste balans. Een rustig interieur met natuurlijke tinten is de perfecte basis. Hiermee creëer je een rustige basis waarin de dierenaccessoires écht tot hun recht komen. Denk bijvoorbeeld aan prachtige wandkleden met afbeeldingen van dieren, of elegante giraffelampen die je ruimte subtiel verlichten. De mogelijkheden zijn eindeloos!

DIERENLAMPEN

Soms zijn het de kleine toevoegingen die een groot verschil maken. Met een dierenlamp geef je je interieur net dat beetje extra, zonder afbreuk te doen aan de chique uitstraling. Kies bijvoorbeeld voor een elegante gouden of zwarte dierenlamp, of ga voor een gedurfde dierenprint. Zo blijft je interieur stijlvol en toch verrassend! Plaats ze op een bijzettafel, nachtkastje of bureau en zie hoe ze een gezellige sfeer creëren met hun warme en zachte verlichting.

Naamloos 1

SHOP HIER >

Tafellamp Led Met Zebra Print

SHOP HIER >

Monkey-lamp-goud

SHOP HIER >

WANDKLEDEN MET DIEREN

Ook de muurdecoratie mag niet ontbreken aan dierenprints. Misschien heb je al gekozen voor een gewaagd printje. Maar als dat nog iets te spannend voelt, hebben we nog genoeg andere leuke opties voor wanddecoratie. Kies bijvoorbeeld voor een wandkleed met jouw favoriete dier erop afgebeeld. Of het nu een majestueuze leeuw, een speelse aap of een elegante vlinder is, het wandkleed houdt je interieur helemaal up-to-date met de dierentrend!🦁

Wandkleed Hooglander 2

SHOP HIER >

Wandkleed Zwaan 2

SHOP HIER >

Wandkleed pauw polyester

SHOP HIER >

SIERKUSSENS MET DIERENPRINTS

Een leuke aanvulling hierop zijn sierkussens met opvallende dierenprints. Wat dacht je bijvoorbeeld van sierkussens met gedurfde dierenprints zoals luipaardvlekken, zebra strepen of exotische vogels? Deze zullen zorgen voor avontuur en speelsheid in je interieur. Plaats ze op je loungebank, leun achterover en geniet van de sfeer die ze creëren. Het is zo simpel, maar het maakt een wereld van verschil!

Sierkussen Geitenhuid2

SHOP HIER >

Paulina Celadon Sfeer

SHOP HIER >

Claudi Kussen 11

SHOP HIER >

PLAIDS MET DIERENPRINT

Nu onze sierkussens liggen, kunnen we niet vergeten om plaids met dierenprint toe te voegen. 🐾 Deze vrolijke en trendy accessoires zijn een super leuke aanvulling op jouw animal chique interieur én houden je warm tijdens de koude wintermaanden. Een win-winsituatie!

Pak jezelf lekker in met een zachte plaid met een speelse luipaardprint of kies voor een heerlijk zachte imitatiebont plaid. Daar geniet toch iedereen van? Het is het ideale dierenitem dat zowel decoratief als functioneel is – een absolute must-have voor een stijlvol en warm thuis!

panterprint plaid bruin rood

SHOP HIER >

Plaid Luipaard Print Met Franjes

SHOP HIER >

Plaid Lynx

SHOP HIER >

DOING GOODS 

Zeg je animal chique, dan zeg je Doing Goods! Dit te leuke merk staat er namelijk om bekend om de dierentrend op een luxe manier te mixen in je interieur. Je ziet een greep ervan hieronder. Hoe leuk zijn deze kleine, decoratieve vriendjes? Of het nu een lieve panda, een nieuwsgierige wasbeer of een speelse tijger is, schattige wandhangers zijn altijd een hit! En hoe leuk zijn deze poef en spaarpot?

wandhanger-gimpy-giraffe

SHOP HIER >

poef hert print bruin wol katoen

SHOP HIER >

Ellie Olifant Spaarpot 1

SHOP HIER >

We kunnen er geen genoeg van krijgen, dus gaan we nog even door!  Hoe leuk zijn deze kastknoppen en haken wel niet? Chique dankzij de gouden kleur, maar met een speels dierenaccentje. Leuk weetje: deze geweldige items van Doing Goods zijn met liefde handgemaakt in India en gemaakt van 100% gerecycled messing, waardoor ieder item uniek is. 🌟

Kastknop Doing Goods Hertje Goud

SHOP HIER >

lieveheerstbeestje haak

SHOP HIER >

queen bee haak

SHOP HIER >

DIEREN WOONACCESSOIRES

We hebben je al een paar toffe tips gegeven, maar we zijn nog niet klaar! Wat dacht je ervan om jouw favoriete print op een chique manier terug te laten komen in ornamenten? Het is dé manier om jouw stijl te laten zien! En oh, vergeet ook zeker niet een kijkje te nemen bij onze te gekke vloerkleden met diverse dierenprints.

En geloof ons, ons assortiment is niet alleen beperkt tot dierenlampen, wandkleden, kussens, plaids en schilderijen. We hebben nog zoveel meer toffe dieren woonaccessoires om jouw interieur helemaal af te maken! 🏠💕 We geven je hier een kleine sneak peek, maar maak je geen zorgen – als je niet vindt wat je zoekt, hebben we nog veel meer dieren goodies beschikbaar op onze webshop!

Ornament goud2

SHOP HIER >

pinky luipaard vloerkleed

SHOP HIER >

Ornament panter goud

SHOP HIER >

DIERENACCESSOIRES KOPEN BIJ PURE WOOD

Heb je nog geen keuze kunnen maken tussen de verschillende dierenaccessoires hierboven? Vergeet dan niet om de gehele collectie nog eens online te bekijken. Hier zit hoogstwaarschijnlijk genoeg leuks tussen!

Wil je liever persoonlijk advies en graag een kijkje nemen in onze showroom? Kom gerust langs! Onze showroom is gevestigd in Oisterwijk en is van maandag tot en met zaterdag geopend. Onze interieurstylisten helpen je graag!

Tot gauw!

[thrive_leads id=’47773′]