Tips en inspiratie salontafel decoratie

Salontafel Gestyled Met Decoratie

Een salontafel: het ontbrekende stukje in jouw perfecte woning. Met zijn unieke vermogen om jouw leefhoek compleet te maken, is een salontafel een absolute must-have. Naast dat het functioneel is, is het ook ideaal om jouw favoriete woonaccessoires op te presenteren. Maar soms kan het een uitdaging zijn om jouw salontafel te stylen. Je wilt immers een pronkstuk creëren dat iedereen versteld doet staan. Maar hoe pak je dat het beste aan? Geen zorgen, wij hebben een aantal tips voor je verzameld in deze blog!

SALONTAFEL DECORATIE OP EEN DIENBLAD

Een dienblad: de veelzijdige held van jouw salontafel! Dit accessoire is altijd een slimme keuze als het gaat om salontafel decoratie. Het heeft namelijk niet één, maar twee functies! Ten eerste kan het dienen als het perfecte dienblad om jouw zelfgemaakte hapjes op te presenteren. En ten tweede, het dient als een verzamelschaal voor al je favoriete woonaccessoires op jouw salontafel. Zet er een fotolijstje op met jouw dierbaarste herinneringen, want daar raak je nooit op uitgekeken. Of wat dacht je van een mooi ornament die direct de aandacht trekt? Met een dienblad creëer je een prachtig geheel dat alles samenbrengt.

Tip van ons: door een dienblad op een poef te zetten, creëer je jouw eigen unieke salontafel. Hoe leuk?!😉

Antiek Brons Organische Dienblad

SHOP HIER >

Dienbladen Set Van 2 Metaal Antique Brass Serving Plate Sfeer

SHOP HIER >

White-Marrakesh-Dienblad

SHOP HIER >

SALONTAFEL INSPIRATIE: VAAS MET BLOEMEN 

Stijl jouw salontafel met prachtige vazen en prachtige bloemen!💐 Er zijn talloze mogelijkheden, waaronder een vaas met verse, kleurrijke bloemen die jouw leefruimte opfleuren. Of kies voor enkele losse herfsttakken die de warme tonen van het seizoen weerspiegelen. En laten we vooral niet de verbazingwekkende kunstbloemen vergeten. Tegenwoordig zijn ze bijna niet meer te onderscheiden van echte bloemen. Beschikbaar in verschillende kleuren en soorten, zullen ze je jarenlang plezier geven. Wij helpen je graag met het samenstellen van een mooi boeket in onze showroom. De keuze is aan jou!

Vazen Groen

SHOP HIER >

Vaas Densley richmond interiors

SHOP HIER >

Vaas Dailen richmond hotel chic

SHOP HIER >

SFEERMAKERS OP JOUW SALONTAFEL

Windlichten en kandelaren zijn echte must-haves als het gaat om het creëren van sfeer op jouw salontafel. Deze prachtige decoratieve items bieden eindeloze mogelijkheden om jouw tafel tot leven te brengen. Door te spelen met verschillende hoogtes en combinaties van windlichten en kandelaren te gebruiken, kun je een boeiend en dynamisch uiterlijk creëren.

En wat dacht je van een heerlijke geurkaars op jouw salontafel? Het voegt niet alleen sfeer toe, maar het verspreidt ook een heerlijke geur door de ruimte. Plof neer op de bank, steek de kaars aan en laat je favoriete serie je verwennen terwijl je geniet van de heerlijke geur om je heen. Ontspanning en genot in één simpele handeling.

Tonka En Pepper Geurkaars Sfeer

SHOP HIER >

Windlicht Tulp Sfeerfoto Oud Roze En Paars Keramiek

SHOP HIER >

Theelicht Sonolu 4

SHOP HIER >

DECORATIE SALONTAFEL INDUSTRIEEL

De industriële woonstijl: Deze stoere trend is razend populair en zie je steeds vaker terug in interieurs. Met zijn pure eenvoud en onmiskenbaar karakter creëert deze stijl een ongekende sfeer. Geen wonder dat velen op zoek zijn naar manieren om hun salontafel te stylen volgens deze trend. Gelukkig hebben wij een uitgebreid assortiment aan industriële salontafels en bijpassende decoratie om jouw droominterieur te realiseren!🖤

Unieke houten schalen

SHOP HIER >

Ornament decoratief sfeerfoto

SHOP HIER >

Accessoires op rond dienblad

SHOP HIER >

SALONTAFEL DECORATIE SHOPPEN BIJ PURE WOOD

We hebben je al onze topstylingtips gegeven voor jouw onmisbare salontafel. Maar misschien heb je er nog geen, of ben je op zoek naar de perfecte match. Geen zorgen, we hebben een uitgebreid assortiment aan salontafels in allerlei vormen, materialen en kleuren! Ronde salontafels, zwarte salontafels, marmeren salontafels, glazen salontafels, houten salontafels en ga zo maar door! Dus als je er nog een zoekt, ben je bij ons aan het juiste adres 😉

Heb je nog geen keuze kunnen maken tussen alle diverse accessoires? Vergeet dan niet om de gehele collectie woonaccessoires nog even te bekijken. Daar vind je nog zoveel meer, van prachtige verlichting en stijlvolle wandtafels tot prachtige schilderijen en zelfs meubelen.

Maar als je liever persoonlijk advies wilt en graag de producten in het echt wilt zien, dan ben je van harte welkom om een bezoek te brengen aan onze showroom. Gevestigd in het prachtige Oisterwijk, is onze showroom van maandag tot en met zaterdag en de eerste zondag van de maand geopend. Onze getalenteerde interieurstylisten staan klaar om je te assisteren en je te helpen bij het maken van de juiste keuzes.

Kom langs en laat je inspireren door de vele mogelijkheden die onze showroom biedt. Of je nu op zoek bent naar dat ene unieke meubelstuk of naar advies om jouw woonkamer te transformeren, wij staan voor je klaar. Ontdek de perfecte combinatie van stijl, comfort en functionaliteit die jouw interieur compleet maakt. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen en je te helpen bij het creëren van de woonkamer van je dromen!