De leukste zomer decoratie voor in huis

Rechte Bank Met Hocker Grijs Groen Schuine Leuning 768x512

De zomer is in aantocht en daar hoort een zomers interieur bij. In deze blog gaan wij jou alles vertellen over de verfrissende wereld van een zomers interieur. Ontdek hoe je je huis kunt transformeren in een oase van zomerse vibes. Van kleurrijke accenten tot luchtige texturen. Wil jij binnenstappen in een ontspannen en luchtig interieur met een vleugje zomer? Lees dan verder!

Vakantie in eigen huis 

De zomer is het seizoen van zon, zee en vakantie. Maar wat nu als je dit vakantie gevoel in je interieur kunt brengen. Met de juiste decoratie aanpassingen kun je het zomers gevoel in huis brengen.

Kleur is een van de belangrijkste onderdelen voor je interieur. Een zomers interieur vraagt om levendige kleuren. Kies voor heldere tinten zoals lichtblauw, mint groen, zonnig geel, lila of zoet roze. Deze kleuren kun je op verschillende manieren terug laten komen in je interieur. Dit kan in woonaccessoires zoals kussens, vazen, kandelaren of ornamenten. Maar durf ook een kleur op je muren aan te brengen. Je zult zien dat de woonruimte meteen opfrist.

Stoffen gebruiken in je interieur is ook erg belangrijk. In de winter gebruik je vaak zware stoffen en texturen. Dit gaan we vervangen bij een zomers interieur naar lichtere en luchtige materialen zoals linnen, katoen en riet. Maar hoe gebruik je deze stoffen? Linnen kan je goed gebruiken voor gordijnen, tafelkleden en kussenslopen. Katoen is een fijne stof voor over je bank, fauteuil of stoelen. Heb je het warm met slapen en je weet niet welke stof daarvoor het fijnst is, dan kan je kiezen voor katoen. Dit geeft een koel en comfortabel gevoel.

Kussenhoes met kwastjes roze3

SHOP HIER >

Madam Stoltz Lantaarn Sfeer

SHOP HIER >

Vaas Ayla bruin keramiek

SHOP HIER >

 

 

Haal de natuur naar binnen

Natuurlijke elementen zorgen voor frisheid, rust en verbinding in een zomers interieur. Haal groene planten en verse bloemen in huis. Plaats ze op de eettafel, bijzettafel, plantenstandaards of hang ze op. Van verse bloemen wordt iedereen vrolijk. Een geweldige manier om kleur en geur toe te voegen in je interieur. Kies bloemen die passen bij de kleuren van je interieur en bij het seizoen. Kleuren die je daarvoor kan gebruiken zijn blauw, geel, groen, oranje of roze. Mocht je nu geen tijd hebben om elke week nieuwe verse bloemen te halen dan kan je het alternatief kiezen, namelijk kunstbloemen. Deze zijn tegenwoordig bijna niet meer te onderscheiden van echte bloemen.

Speel met bloemen en planten in je interieur en je interieur krijgt een frisse boost.

madam stoltz bloempot gezichtje groen

SHOP HIER >

Vaas Remy Sfeerfoto

SHOP HIER >

Madam Stoltz Vaas Rond Glas

SHOP HIER >

Zomer decoratie voor op tafel

Verwelkom de zomerse vibes aan tafel met lichte en frisse kleuren. Een kleurrijke tafel krijg je door de juiste woondecoratie. Maak gebruik van de heldere en elegante tinten. Dit kan je doen met behulp van servetten, placemats, tafellopers, bloemen en andere decoratieve accenten. Ook is het kleurrijke servies niet te missen op je tafel. Borden, glazen en bestek is frisse kleurtjes.
Sfeer aan tafel kan je ook maken door de verlichting. Denk aan kaarsen, lantaarns of sfeerverlichting. Dit geeft een warme en gezellige ambiance aan je zomeravonden.

Wijn en glazen set van 2 met patroon glas

SHOP HIER >

plaid print panter roze oranje

SHOP HIER >

Servies beige en wit mokken

SHOP HIER >

ZOMER DECORATIE KOPEN BIJ PUREWOOD?

Zomer decoratie shoppen doe je bij Pure Wood. We verkopen een groot assortiment aan decoratie. Zo verkopen we voor ieder wat wils. Ben je geïnspireerd geraakt over verschillende decoratie na het lezen van deze interieurblog of juist nog niet genoeg? Kom dan snel langs in onze showroom! Onze medewerkers helpen je graag. Geen tijd om langs te komen? Neem dan contact op met een van onze medewerkers via de chat, mail of telefonisch of bestel je favoriete decoratie vandaag nog online.