Top 5: Jute en rotan musthaves op een rijtje!

rotan-en-jute-items-top-5

Wij zijn helemaal gek op het natuurlijke materiaal jute en het tropische materiaal rotan. Houd jij ook zo van deze materialen en ben jij nog op zoek naar gave items van jute en rotan? Bekijk dan hier onze top 5!

JUTE ITEMS

Jute is een prachtig natuurlijk materiaal dat duurzaam, biologisch afbreekbaar én milieuvriendelijk is. Daarnaast is het ook heel erg slijtvast. Hierdoor zijn vloerkleden van jute ideaal én ook nog eens super trendy.

ROTAN MEUBELEN

Rotan is een sterk, flexibel materiaal dat in veel verschillende vormen te buigen is. Hierdoor is dit materiaal perfect om meubels mee te maken. Door de lichte kleur en structuur van het materiaal roept het meteen een zomers gevoel bij je op. Echter zijn rotan meubelen geschikt voor het hele jaar. In de zomer kun je eetkamerstoelen of zitbankje van rotan buiten zetten en in de winter zet je het binnen met een leuk vachtje eroverheen. Rotan staat super leuk én is altijd heel sfeervol in huis.

Hanglamp Maze zwart

1. HANGLAMP MAZE

Hanglamp Maze is een prachtig handgeweven hanglamp, gemaakt van natuurlijk rotan. Door het open geweven motief komt het licht via een mooi patroon door op de muur. Hanglamp Maze staat prachtig in een naturel interieur. De hanglamp is verkrijgbaar in de kleuren naturel en zwart!

2. STOEL ROTAN

Rotan stoelen zijn van alle tijden. Je ziet ze in elk woonblad of woonprogramma wel voorbij komen. Een rotan stoel is vooral populair in zijn welbekende naturel kleur. Wat deze stoel bijzonder maakt, is het frame van metaal dat gecombineerd wordt met geweven rotan. Het leukste aan rotan stoelen is dat je ze zowel binnen als buiten kunt plaatsen! Het maakt iedere ruimte/plek al snel warm en gezellig.

Rotan robuuste stoel
Poef Jute

3. POEF JUTE

Super trendy én ideaal als extra zitplaats, bijzettafel of simpelweg als decoratie in je woonkamer: de jute poef. Combineer een jute poef bijvoorbeeld met een jute vloerkleed voor een mooi en natuurlijk geheel.

4. WANDHANGER JUTE MET DRIJFHOUT

Creëer de ultieme beach look in je interieur door middel van deze wandhanger met drijfhout. De hanger is gemaakt van jute touw en doordat het handgemaakt is, is ieder exemplaar uniek! Al met al: super gave wanddecoratie.

wandhanger jute met drijfhout
vloerkleed jute rond

5. VLOERKLEED JUTE ROND

Maak het nóg gezelliger in huis of onder de overkapping met dit ronde opengewerkte vloerkleed. Door de beige-getinte kleur heeft dit jute vloerkleed een mooie natuurlijke uitstraling. Hierdoor past dit vloerkleed in veel verschillende interieurstijlen.

Ben jij ook verliefd op jute en rotan? Bekijk dan vooral even de webshop of kom langs in onze winkel in Oisterwijk waar we veel producten van jute en rotan hebben!