Musthaves voor een uniek interieur

musthaves voor een uniek interieur

Wij zijn dol op unieke items. One of a kind items die elk hun eigen verhaal met zich meebrengen geven je interieur nét datgene dat zorgt voor een uniek interieur. Heb jij altijd al uniek willen wonen? Wij geven je enkele tips en voorbeelden!

UNIEKE EYE-CATCHERS

Bij ons vind je een uitgebreide collectie unieke meubelen en woonaccessoires. Deze meubelen komen vaak uit India of Indonesië waar ze bijvoorbeeld eerder zijn gebruikt als huisje, deur, boot of simpelweg als dressoir of kast. We houden ze origineel waardoor de meubelen echt geleefd zijn en ze hierdoor een mooie unieke uitstraling hebben. Met een uniek stuk kun je dus heel gemakkelijk een bijzondere sfeer creëren in huis.

[easy-image-collage id=31119]

Op de foto: Kast Uniek Louvre, Dichte Kast Uniek, Kast Uniek Grijs en Glazen Tweedeurs Kast

UNIEKE KASTEN

Unieke kasten passen in veel interieurstijlen. Het is namelijk heel gemakkelijk om jouw unieke kast te combineren met jouw favoriete woonstijl. Je kunt bijvoorbeeld gaan voor een fijne vintage sfeer in huis of voor een industriële woonstijl. Ook dan passen deze sfeervolle kasten perfect in jouw interieur in combinatie met leer, verweerde materialen, betonnen vloeren en rustieke muren. Maar denk ook aan een licht Scandinavisch interieur met pasteltinten en een unieke kast als eye-catcher. In de woonstijl Bohemian zijn deze kasten ook gemakkelijk te combineren met een jute vloerkleed en rotan meubels voor een boho-look.

UNIEKE TAFELS

Creëer een etnische wereldstijl in huis met de bijzondere Chakki tafeltjes (grinder tafeltjes). Deze zijn handgemaakt in India en hierdoor erg bijzonder. Plaats het tafeltje in huis en breng de wereldse vibes in je interieurstijl. De etnische schoonheid van dit decoratieve chakki-tafeltje brengt een interessante exotische sfeer in de ruimte. Plaats ze in de woonkamer, badkamer, slaapkamer of onder de veranda. De grinder tafeltjes zijn iets royaler dan de authentieke maalsteentafeltjes. Maar ook deze zijn prachtig om te gebruiken als bijzettafel of koffietafel. Plaats een hip vloerkleed eronder voor extra sfeer in huis.

[easy-image-collage id=31120]

Op de foto: Salontafel Grinder, Wooden Grinder, Standaard Totum en Fotolijst Scrapwood

UNIEKE WOONACCESSOIRES

Maak het interieur vervolgens helemaal af met unieke woonaccessoires. Je geeft een gave touch aan je interieur door een unieke woonaccessoire toe te voegen. Onze collectie is erg variërend: van kandelaars en potten tot ornamenten en wanddecoratie. Elk product is anders! Zet bijvoorbeeld een mooie totum of masker op standaard op je dressoir of hang oude houten fotolijstjes aan de muur voor een stoere look.

Geïnspireerd geraakt? Bekijk dan onze enorme collectie unieke kasten, unieke tafels en unieke woonaccessoires of kom langs in onze winkel in Oisterwijk!