Top 5: Ibiza sfeer in huis

Top-5-Ibiza-sfeer-in-huis

Haal de Ibiza sfeer in huis! Ben jij fan van zomerse kleuren, zeegras musthaves of items gemaakt van schelpen? Dan past de Ibiza stijl helemaal bij jou! Passend binnen deze hippe woonstijl hebben wij veel ornamenten, plaids, sierkussens, wandkleden of andere bijzondere unieke accessoires. Bekijk hier onze top 5!

Spiegel schelp chicka

1. Spiegel schelp wit chicka

Spiegel schelp wit Chicka geeft jouw woning het echte Ibiza gevoel! De mooie schelpen zorgen ervoor dat je met deze spiegel die relaxte strandsfeer in huis haalt. De spiegel is verkrijgbaar in twee afmetingen. Hang hem op aan de muur of plaats hem op een kast, leunend tegen de muur zodat je een leuk hoekje kunt maken. Het is een handgemaakt item van natuurlijke materialen.

2. Dienblad Elvira

Met dienblad Elvira serveer jij jouw drankjes in stijl. Dit dienblad is gemaakt van waterhyacint en heeft een stijlvol grafisch wit patroon. Het dienblad is verkrijgbaar in drie afmetingen en heeft drie verschillende prints. Mix and match!

Dienblad Elvira
mand 10

3. Madam Stoltz wandhanger palm leaf bamboesteel small

In de Ibiza woonstijl hoort een zeegras wandhanger. Deze wandhanger van Madam Stoltz is super leuk om jouw lege muur mee op te fleuren. Ideaal om een ontspannen vakantiegevoel te creëren. En wist je dat je deze wandhangers ook buiten kunt ophangen?

4. Gebakvorkjes schelp indra

Geweldig mooie gebakvorkjes waarmee je direct in een tropische eilandsfeer bent. De Indra serie bestaat uit opscheplepels, slabestek, messen, lepels, vorken, gebaksvorkjes, theelepels en botermesjes. Als je met dit bestek de tafel dekt, ben je helemaal in de Ibiza stijl!

gebaksvorkjes indra
Rotan rugzakmand naturel 3

5. Rotan rugzak basket naturel

Deze rugzak manden worden in Indonesië gebruikt om groente en fruit te verzamelen. De manden zijn gemaakt van rotan stroken. Deze zijn super leuk met een waxinelichtje waardoor je een prachtig en sfeervol licht creëert thuis. Je kunt de rugzak basket ook ophangen voor een speels effect. Ideaal voor in een Ibiza interieur!

Wil jij nog meer Ibiza items zien? Bekijk onze Ibiza pagina voor boordevol wooninspiratie!

[thrive_leads id=’47773′]