Luxe meubelen van Richmond Interiors

Luxe meubelen van Richmond Interiors

Houd jij van eigentijds design en veelzijdige, moderne collecties? De meubels van Richmond zetten nieuwe trends met artikelen die altijd klasse, comfort en sfeer uitstralen. Meubelen met dé perfecte balans tussen duurzame kwaliteit, een chique touch en een passende prijs. Benieuwd? Escape the ordinary met luxe meubelen van Richmond Interiors!

RICHMOND CALLOWAY SERIE

De Richmond Calloway serie is een stijlvolle collectie met veel glamour. Deze serie bestaat uit meubelen gemaakt van gegoten aluminium in een champagne kleur gecombineerd met een zwart gepoedercoat frame. Deze bijzondere kleurencombinatie geeft de ruimte extra sfeer. Tip: combineer diverse meubelen uit deze serie met elkaar voor een stijlvol geheel!

RICHMOND BLAX SERIE

Houd jij van een strak zwart interieur? Dan is deze serie echt iets voor jou! In de Richmond Blax Serie vind je moderne vormen en prachtige materialen. De uitgebreide serie zorgt ervoor dat je je woonkamer van top tot teen kunt afstijlen. Met de producten van de Richmond Blax Serie maak je jouw ‘saaie’ woonkamer toch uniek.

RICHMOND OAKURA SERIE

De Richmond Oakura serie bestaat uit prachtige, luxe meubelen die gemaakt zijn van zwart eiken fineer. Het zijn echte basics met een stoere en chique touch. Deze meubelen zijn goed te combineren met elkaar en bestaat uit o.a. een wandtafel, boekenkast, salontafels, dressoirs en bijzettafeltjes.

RICHMOND RAFFLES SERIE

De meubelen uit de Richmond Raffles serie hebben ieder een uniek karakter en geven iedere ruimte veel sfeer door het gerecycled hout. De Raffles collectie bestaat uit een combinatie van een stalen onderstel met grof iepenhout. Hierdoor ontstaat ieder een geheel eigen look.

RICHMOND BLACKBONE GOLD SERIE

De Richmond Blackbone Gold serie is elegant, maar toch ook stoer. Upgrade jouw interieur met deze meubelen die gemaakt zijn van eiken en RVS. Het RVS is glimmend en goudkleurig. Hierdoor zijn deze meubelen in combinatie met het zwart stoer, maar toch ook elegant. Deze serie bestaat uit diverse kasten als een tv-meubel, bergkast en een dressoir, uit eettafels, bijzettafels en salontafels.

RICHMOND MEUBELS KOPEN BIJ PURE WOOD

Ben jij geïnteresseerd geraakt in deze stijlvolle meubelen van Richmond Interiors? Bekijk dan hier de gehele collectie! Shop online en betaal achteraf met Klarna. Wanneer je online besteld leveren wij de producten binnen enkele dagen bij u af. Is het product niet op voorraad, dan communiceren wij per mail de verwachte levertijd van het product.

Of kom een deel van de collectie van Richmond meubels bekijken in onze showroom in Oisterwijk. Onze interieurstylistes helpen je graag met het kiezen van jouw nieuwe Richmond interieur. Wij verkopen niet alleen Richmond, maar nog veel meer merken. In ons pand van 4500m2 kom je vast en zeker iets leuks tegen!

[thrive_leads id=’47773′]