Dit zijn de servies trends van 2020

Dit zijn de servies trends van 2020

Ben jij benieuwd hoe jij de tafel dekt anno 2020? De tijd dat servies bijzaak was en alles alleen maar draaide om de gerechten op de borden is voorbij. Het servies mag gezien worden en draagt bij aan de beleving van al het lekkers dat je wil gaan serveren. Van een chic gedekte tafel tot een vintage uitstraling en het gebruik van natuurlijke materialen. Wij geven je de servies trends van dit moment!

Vintage servies

Ga terug in de tijd met servies met een vintage look. Veel serviescollecties hebben deze uitstraling. Servies in kleuren zoals groen, blauw, wit en beige zijn populaire kleuren voor serviesstukken. Deze kleuren combineren namelijk makkelijk in jouw interieur voor een frisse look. Wat we nu ook veel zien zijn servies items van glas. Vaak in gekleurd glas met ribbels. Dit zijn allemaal mooie items voor een tafel met een vintage tintje.

Kleurrijk servies

Hoe gezellig is het om gebak, drankjes of een maaltijd te serveren op vrolijk servies?! De Good morning collectie is één van onze favorieten als het gaat om feestelijk serveren!

Hotel chic servies

In het interieur zien we deze trend al een tijdje. De Hotel chique uitstraling kenmerkt zich door het warme en luxe gevoel. Nu zien we dit ook steeds meer terugkomen in servies en keukentextiel. Er wordt hierbij veel gebruik gemaakt van sierlijke vormen, glanzende materialen en donkere kleuren. Zo krijgt jouw tafel een uitstraling van een drie sterren restaurant!

Etagere
SHOP NU
good morning mug black
SHOP NU
Bord vorm bloem goud
SHOP NU
Good Morning Mug White
SHOP NU

Ben jij nog op zoek naar trendy servies anno 2020? Shop dan hier jouw servies!