Dit zijn de servies trends van 2020

Dit zijn de servies trends van 2020

Ben jij benieuwd hoe jij de tafel dekt anno 2020? De tijd dat servies bijzaak was en alles alleen maar draaide om de gerechten op de borden is voorbij. Het servies mag gezien worden en draagt bij aan de beleving van al het lekkers dat je wil gaan serveren. Van een chic gedekte tafel tot een vintage uitstraling en het gebruik van natuurlijke materialen. Wij geven je de servies trends van dit moment!

Vintage servies

Ga terug in de tijd met servies met een vintage look. Veel serviescollecties hebben deze uitstraling. Denk hierbij aan de Gina, Sandy en de Rani collectie. Servies in kleuren zoals groen, blauw, wit en beige zijn populaire kleuren voor serviesstukken. Deze kleuren combineren namelijk makkelijk in jouw interieur voor een frisse look. Wat we nu ook veel zien zijn servies items van glas. Vaak in gekleurd glas met ribbels. Dit zijn allemaal mooie items voor een tafel met een vintage tintje.

Kop en schotel Gina
SHOP NU
Karaf stoneware Gina
SHOP NU
Schaaltjes stoneware Sandy kom
SHOP NU
Mok stoneware Sandy
SHOP NU

Servies van natuurlijke materialen

Bewustwording van natuurlijke voeding is al een flink paar jaren bezig. Deze trend zien we ook terugkomen in nieuwe serviescollecties. Deze collecties zijn gemaakt van natuurlijke materialen als bamboe, hout, aardewerk en keramiek. Deze materialen zijn erg populair en zijn goed met elkaar te combineren. Shop de Mango Megan collectie. Deze heeft een speciale combinatie van emaille en mangohout.

Bloomingville bord 2
SHOP NU
schaaltjes 4
SHOP NU
Bord mango meganS1
SHOP NU
Schaal mangohout Megan
SHOP NU

Hotel chic servies

In het interieur zien we deze trend al een tijdje. De Hotel chique uitstraling kenmerkt zich door het warme en luxe gevoel. Nu zien we dit ook steeds meer terugkomen in servies en keukentextiel. Er wordt hierbij veel gebruik gemaakt van sierlijke vormen, glanzende materialen en donkere kleuren. Zo krijgt jouw tafel een uitstraling van een drie sterren restaurant!

Etagere Goud
SHOP NU
good morning mug black
SHOP NU
Schaal Urban nature culture
SHOP NU
Mok bukit jambul2
SHOP NU

Ben jij nog op zoek naar trendy servies anno 2020? Shop dan hier jouw servies!

[thrive_leads id=’47773′]