Top 5: De nieuwste Claudi collectie

Uitgelichte Afbeelding

Kussens maken jouw interieur helemaal af! Als je sfeer wilt creëren zijn kussens onmisbaar in bijvoorbeeld jouw bank of favoriete fauteuil. In ons grote assortiment sierkussens vind je onder andere Claudi kussens. Dit hoogwaardige merk is erg onderscheidend in kwaliteit en door de mooie patronen en motieven. Claudi kussens zijn niet alleen mooi, maar zorgen óók voor een heerlijk comfort. De designers van Claudi stellen een collectie samen waar jij vrolijk van wordt. Hierdoor haal je een luxe en chique sfeer in je huis. In deze blog lees je de top 5 van de nieuwste collectie Claudi kussens.

Claudi 1

1. CLAUDI SIERKUSSEN OHNICIO CHOCOLATE

Dierenprints zijn momenteel een echte trend. Het kussen Ochnicio heeft een velvet panter print. Het is een opvallend maar toch stijlvol kussen. De warme kleur zorgt ervoor dat hij makkelijk te combineren is met andere warme tinten van deze collectie.

2. CLAUDI SIERKUSSEN PACO DENIM 

Nog een opvallend kussen met dierprint is sierkussen Paco. Dit luxe Claudi kussen heeft een mooie denim kleur in combinatie met deze opvallende zebra print. Hierdoor heeft het kussen een speelse uitstraling. Dit item is verkrijgbaar in diverse afmetingen, hoe leuk om hiermee een gave combinatie te maken?

Claudi 2
Claudi

3. CLAUDI SIERKUSSEN MERLE BRONZE

De kleur brons van kussen Merle zorgt voor een zomerse sfeer in je interieur. Dit kussen is een erg vrolijk kussen door de combinatie van de kleur en print die op het kussen zit. Fleur jouw bank of fauteuil op en combineer dit leuke kussen samen met bijvoorbeeld andere brons tinten voor een mooi samenhangend geheel.

4. CLAUDI SIERKUSSEN BRETT SAND

Ben je toch op zoek naar een rustiger kussen? Dan is kussen Brett perfect voor jou! Het kussen heeft een natuurlijke tint in combinatie met een lichte print. Dit zorgt ervoor dat het kussen een makkelijke basic is die goed te combineren is met de rest van de gave collectie. Het kussen Brett straalt luxe uit en zal prachtig staan in jouw interieur!

Claudi 4
Claudi 5

5. CLAUDI SIERKUSSEN PAULINA ASH ROSE

In de nieuwe collectie van Claudi zijn ook een aantal kleurrijke kussens te vinden, zoals kussen Paulina. Dit sierkussen heeft een natuurlijke roze tint die makkelijk te combineren is met andere warme tinten. Doordat het kussen niet is voorzien van een print, kun je hiermee gemakkelijker een combinatie maken.

Wat vind jij van onze top 5 uit de nieuwste collectie van Claudi? We horen het graag! Wil je liever de kussens in onze showroom komen bekijken en de zachtheid zelf ervaren? Dat is geen probleem. Maak nu je afspraak via 013 7200 722 of mail naar info@whoon.com. Wij helpen je graag met het samenstellen van de mooiste combinaties. P.S. wist je dat wij tweede paasdag ook, op afspraak, geopend zijn? We zien je graag!

[thrive_leads id=’47773′]