TED SPARKS GEURARTIKELEN

Uitgelichte Afbeelding

Ted Sparks is een heerlijk merk met diverse geuren in de collectie. Deze geuren zijn ieder geïnspireerd op verschillende culturen, waardoor ze je steeds opnieuw doen verrassen. De geuren zorgen stuk voor stuk voor een heerlijke, rustige en ontspannen sfeer in jouw interieur. Van iedere geur zijn er verschillende producten die leuk zijn om samen te combineren, denk hierbij aan geurstokjes en geurkaarsen. Ook zijn de geurartikelen ideaal om cadeau te doen aan familie of vrienden. In deze blog lees je meer over deze verschillende geurartikelen van Ted Sparks.

 

BAMBOO & PEONY

Allereerst heeft Ted Sparks een regulieren collectie, deze collectie bestaat uit geuren die het hele jaar van toepassing zijn. Hieronder valt de heerlijke geur Bamboo & Peony. Deze geur bestaat uit een mix van bamboe en pioenroos, gecombineerd met een klein accent van exotische lelie en groen thee. De combinatie van deze ingrediënten zorgt voor een frisse geur in je interieur.

Ted Sparks Geurkaars Bamboo Peony 6

SHOP HIER >

Ted Sparks Geurstokjes Bamboo Peony 2

SHOP HIER >

Ted Sparks Geurkaars Bamboo Peony

SHOP HIER >

WHITE TEA & CHAMOMILE

Ben je op zoek naar een zachtere geur? Dan is de White tea & Chamomile echt wat voor jou! Deze geur bestaat uit kamillebloemen met een vleugje aloë vera en witte thee. Deze combinatie zorgt ervoor dat je interieur een zachte subtiele geur krijgt. De geurstokjes en geurkaarsen zijn perfect te combineren met elkaar en zien er ook nog eens mooi uit om te decoreren op bijvoorbeeld een dienblad.

Ted Sparks White Tea Chamomile

SHOP HIER >

Ted Sparks White Tea Chamomile Geurkaars

SHOP HIER >

Ted Sparks White Tea Chamomile Magnum

SHOP HIER >

GEURARTIKELEN ALS CADEAU

Naast dat de geurartikelen van Ted Sparks heerlijk zijn voor in je eigen interieur, kun je ze natuurlijk ook cadeau geven. Doordat er van elke geur verschillende artikelen in de collectie zitten, zijn deze leuk te combineren met elkaar. Een geurartikel voor in je interieur is altijd leuk om te krijgen. Het ruikt niet alleen heerlijk, het ziet er ook nog eens super leuk uit! Ga je voor een frisse geur? Of toch voor een heerlijk warme geur? Er is genoeg keuze uit de Ted Sparks collectie.

Ted Sparks Geurkaars Amber Vanilla

SHOP HIER >

Ted Sparks Autumn Winter

SHOP HIER >

Ted Sparks Fresh Linen

SHOP HIER >

Wil je nóg meer geurartikelen zien van de Ted Sparks collectie? Klik dan hier! En ben je benieuwd naar al onze geurartikelen? Maak dan een afspraak om een kijkje te nemen bij ons in de showroom en laat je inspireren!

[thrive_leads id=’47773′]