Pure Wood banken collectie

Purewood Banken Collectie Uitgelichte Afbeelding

Een bank kopen gaat vaak gepaard met veel verschillende vragen en keuzes. Hoe groot moet de bank zijn? In welke stof / kleur wil je de bank? Welke bank past nu in jouw interieur? Gelukkig hebben wij een groot aanbod aan banken zowel online als in onze showroom. Onze banken zijn volledig zelf samen te stellen, waardoor wij ze in ieder interieur passend kunnen maken. Ben jij benieuwd naar de banken collectie van Pure Wood? Lees dan snel verder!

Hoekbank Yara Ottoman
HOEKBANK YARA

Hoekbank Yara heeft een stoere uitstraling. Daarnaast staat de bank op hoge poten waardoor de bank ook een luchtige uitstraling krijgt. Op deze foto staat de hoekbank Yara uitgevoerd met een ottoman. Het voordeel hiervan is dat je extra zitruimte creëert. Mocht je liever willen gaan voor een liggedeelte? Neem dan een kijkje nemen bij de hoekbank Yara met een lounge.

 

Hoekbank Yaught
HOEKBANK YAUGHT

In tegenstelling tot hoekbank Yara, staat hoekbank Yaught erg laag op de poot. In combinatie met de brede armleuningen zorgt dit voor een zwaardere uitstraling waardoor de bank ook meteen wat stoerder oogt. Daarnaast is het bij de hoekbank Yaught mogelijk om te kiezen voor een breder liggedeelte dan normaal, waardoor de bank nog groter zal ogen. Naast dat de hoekbank Yaught in stof gemaakt kan worden, is hij ook verkrijgbaar in eco-leder. Deze bank is volledig zelf samen te stellen qua opstelling en afmeting.

 

 

Hoekbank Suus
HOEKBANK SUUS

De hoekbank Suus is een trendy hoekbank die wat hoger op de poten staat, hierdoor krijgt ook hoekbank Suus een luchtige uitstraling. Wat de hoekbank Suus zo trendy maakt is het liggedeelte. Bij het liggedeelte loopt de arm volledig door tot het einde van het element, wat een moderne uitstraling geeft en de bank anders maakt. Daarnaast zijn de rug kussens van de hoekbank Suus dubbel voor een meer speelse look. Deze bank is verkrijgbaar in verschillende afmetingen en in meer dan 700 verschillende stof-, en ledersoorten.

 

 

 

Hoekbank Rikki1
HOEKBANK RIKKI

De Hoekbank Rikki heeft zoals je ziet een arm die de bank echt afmaakt. De arm loopt schuin af en is gecapitonneerd waardoor de bank een elegante look krijgt. Het getoonde model heeft een grote hoek wat ervoor zorgt dat het element eruit springt. De bank heeft een stevigere zit wat zorgt voor een wat actievere houding. Je kunt hoekbank Rikki uitvoeren in zowel stof als eco-leder. Daarnaast is deze bank volledig zelf samen te stellen qua opstelling en afmeting.

 

Lynn

HOEKBANK LYNN

De bank Lynn heeft een erg stoere uitstraling. Dit komt voornamelijk door de grote elementen en de bekleding van gerecycled leder. De hoekbank Lynn heeft een heerlijk zitcomfort. Omdat de bank is opgebouwd uit verschillende elementen kun je zelf jouw ideale bank samenstellen. Nadat je bepaald hebt wat de ideale opstelling is voor jouw huiskamer, kun je de keuze maken uit een groot aantal gerecyclede ledersoorten en kleuren. Daarnaast is het zelfs mogelijk om de bank in stof uit te voeren.

 

 

Hoekbank Kato
HOEKBANK KATO

De kussens van hoekbank Kato zorgen voor een speels effect in de bank. De hoekbank is geheel afgewerkt met een stiksel wat het speelse effect nog meer benadrukt. De smalle hoge poten zorgen voor een zwevend effect. Mocht je hoekbank Kato zonder liggedeelte willen? Dan is ook dit zeker mogelijk!

 

Heb jij een mooie bank gezien waar je graag nóg meer informatie over zou willen of zou je graag bij ons in de showroom komen proefzitten? Dat kan! Je kunt namelijk een afspraak maken om onze banken in de showroom te komen bekijken en het heerlijke zitcomfort zelf te ervaren! Maak nu telefonisch je afspraak via 013 7200 722 of mail naar info@whoon.com Wij helpen je graag!

 

[thrive_leads id=’47773′]