Onze favorieten: Wanddecoratie industrieel

Spiegel Stelvio

Industriële wanddecoratie, het is helemaal de trend van nu. Het kenmerkt zich door veel staal en hout, ruwe en robuuste materialen. Met een paar kleine items style je zo je hal, woonkamer of slaapkamer helemaal af. Tof om aan de muur te hangen of tegen de muur aan te zetten. Bij Pure Wood verkopen we verschillende soorten industriële wanddecoratie. Hieronder onze top 5 favoriete industriële wanddecoratie op een rijtje.

Wandrek set van twee4

1.   WANDREK HUAL

Wandrek Hual kun je met van alles combineren. Door de gemakkelijke zwarte kleur en organische vorm staat het bij ieder interieur. Daarnaast is het wandrek een set van twee. Een groter rek en een kleiner rekje voor ernaast. Leuk om bij elkaar te hangen maar het kan ook zeker apart.

2.   SPIEGEL SINNA

Hoe gaaf is deze rechthoekige industriële spiegel? Zet er twee zuilen onder met ornamenten op en je maakt je hal in huis helemaal af. Wat kleine details wel niet kunnen doen in huis…

Spiegel Sino
Wanddecoratie Bruin 3d Minimalistisch

3. SCHILDERIJ FIONA ESPRESSO

Dit unieke maar toch ook strakke schilderij is tof in elke kamer van je huis. De minimalistische 3D print maakt het schilderij uniek. Hang het schilderij op in de hal of plaats het schilderij op een posterplank boven je bed.

4.     SHELFMATE ORIGINAL

Deze shelfmate wanddecoratie is ideaal voor in de keuken of woonkamer. Handig voor potten en pannen. Maar ook leuk om in de woonkamer boven de bank te hangen met verschillende soorten leesboeken of kandelaren erop. Tof!

Wandrek hout minimalistisch op een witte muur
Klok2

5. KLOK SUNDIAL

Deze gave industriële Sundial klok heeft gouden wijzers. De gouden wijzers maken de klok uniek en opvallend. Zo kom je nooit meer te laat, ideaal toch? De klok is ook verkrijgbaar in helemaal goud en daarnaast is de klok te verkrijgen in twee verschillende afmetingen. Genoeg keus!

INDUSTRIËLE WANDDECORATIE: TE KOOP BIJ PURE WOOD

Deze top 5 zijn onze favoriete industriële wanddecoratie. Zit er net niet bij wat je bedoeld? Geen zorgen, wij hebben nog veel meer leuke wanddecoratie voor een industriële woonstijl. Weet je niet helemaal precies wat je zoekt? Onze medewerkers helpen u graag, zowel online als in de winkel.

Wij verzenden jouw producten gratis boven een bestelwaarde van € 75,00 binnen Nederland en België. Je kunt er ook voor kiezen om de wanddecoratie gratis bij ons op te komen halen. Wij werken bij Pure Wood met Mollie, een veel gebruikt en veilig betaalsysteem. Betaal dus veilig bij Pure Wood met iDeal, Bancontact / Mister Cash, VISA en Mastercard. Of kies voor Klarna en betaal achteraf. Met Klarna kun jij op je gemak de wanddecoratie nog even bekijken en beoordelen zonder vooraf te betalen. Heb je vervolgens besloten om de wanddecoratie te houden? Dan betaal je vervolgens met één klik op de knop jouw nieuwe items.

Hopelijk tot snel!

[thrive_leads id=’47773′]