Styletips: TV muur ideeën

Tv Meubel

Breng je woonkamer tot leven met een TV-muur die allesbehalve saai is! Het simpelweg ophangen van je televisie aan de muur kan een beetje eentonig zijn, maar met enkele slimme toevoegingen kun je deze ruimte echt transformeren. Nu vraag je je vast af: “Hoe doe ik dat dan doen?” Maak je geen zorgen, we hebben hier enkele geweldige tips voor het stylen van je TV-muur in de woonkamer verzameld. Ben je benieuwd naar deze creatieve suggesties? Lees dan snel verder en laat je inspireren!

TV WAND IDEEËN

Waarom zou je jezelf beperken tot alleen het ophangen van je televisie aan de muur? Er is nog een andere optie die je woonkamer een voller en veelzijdiger uitstraling geeft: een prachtig TV-meubel. Dit biedt niet alleen een stevige ondersteuning voor je TV, maar geeft je ook de mogelijkheid om decoratieve woonaccessoires zoals ornamenten, windlichten en kandelaren toe te voegen. Zo hoef je niet alles aan de muur te hangen en kun je jouw persoonlijkheid laten zien. Klinkt ideaal, toch? Hieronder drie verschillende soorten TV-meubels uit onze collectie.

richmond tv dressoir zwart

SHOP HIER >

Dtp Home Cosmo Hangend Tv Meubel No.1 Gerecycled teakhout metaal industrieel

SHOP HIER >

goud tv dressoir

SHOP HIER >

TV MUUR INSPIRATIE

Maak je TV-muur echt sprankelend met prachtige wanddecoratie! Bij Pure Wood hebben we een breed scala aan wanddecoraties in verschillende prijscategorieën. Of je nu van een artistiek schilderij, een stijlvolle klok of een functioneel wandrek houdt, we hebben voor ieder wat wils.

Maar let op, het is belangrijk om een balans te vinden tussen decoratie en functionaliteit. Het is verleidelijk om te veel items rondom je TV op te hangen, maar onthoud dat het niet te druk moet worden terwijl je TV kijkt. Een paar zorgvuldig gekozen en leuke decoratieve stukken rondom je TV kunnen echter echt het verschil maken! Dus wees creatief, kies enkele favoriete items en laat je TV-muur stralen als nooit tevoren!

Wanddoek Ato Black Met Cirkels Rechthoek Sfeer

SHOP HIER >

Madam stoltz wandplank1

SHOP HIER >

Klok2

SHOP HIER >

MEUBELEN NAAST JE TV

Breng wat extra stijl en warmte in je woonkamer door een meubel naast je TV te plaatsen. Het gaat niet alleen om het TV-meubel of de wanddecoratie, maar ook om die ene speciale toevoeging naast je televisie. Denk aan een charmante poef waar je heerlijk je voeten op kunt laten rusten, een prachtige fauteuil waarin je comfortabel kunt ontspannen, of een stoer bijzettafeltje waarop je je favoriete drankje kunt neerzetten.

Door zo’n meubel naast je TV te zetten, creëer je niet alleen extra functionaliteit, maar ook een stijlvol en warm gevoel in je woonkamer. Het is de perfecte gelegenheid om je persoonlijke smaak en creativiteit te tonen. Met slechts een simpele toevoeging maak je een wereld van verschil.

Poef Boucle rond

SHOP HIER >

Ronde fauteuil op pootjes

SHOP HIER >

 

 

TV MUUR ITEMS KOPEN BIJ PURE WOOD

Ben je nog steeds aan het twijfelen tussen de verschillende items en meubelen die hierboven genoemd zijn? Geen zorgen! Vergeet niet om de volledige collectie online te bekijken. Daar zul je hoogstwaarschijnlijk genoeg leuke opties vinden die perfect passen bij jouw stijl en smaak!

Maar als je liever persoonlijk advies wilt en graag de producten in het echt wilt zien, dan ben je van harte welkom om een bezoek te brengen aan onze showroom. Gevestigd in het prachtige Oisterwijk, is onze showroom van maandag tot en met zaterdag en de eerste zondag van de maand geopend. Onze getalenteerde interieurstylisten staan klaar om je te assisteren en je te helpen bij het maken van de juiste keuzes.

Kom langs en laat je inspireren door de vele mogelijkheden die onze showroom biedt. Of je nu op zoek bent naar dat ene unieke meubelstuk of naar advies om jouw woonkamer te transformeren, wij staan voor je klaar. Ontdek de perfecte combinatie van stijl, comfort en functionaliteit die jouw interieur compleet maakt. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen en je te helpen bij het creëren van de woonkamer van je dromen!