Trend alert: Color blocking in je interieur

Color Blocking Vazen

Trend alert! Color blocking… iets wat de laatste jaren steeds meer opkomend is. Het is een trend die sommigen aandurven en anderen weer niet. Je moet ervan houden, want het vergt wat lef. Maar waarom is color blocking zo leuk? Je doet het namelijk even helemaal anders. In plaats van dat je kleuren gebruikt die bij elkaar passen, gebruik je in dit geval tegengestelde kleuren die je niet zo snel bij elkaar zou kiezen. Juist een keer wat anders!

COLOR BLOCKING IN JE WOONKAMER

Color blocking in je woonkamer creëer je door woonartikelen te gebruiken die tegengestelde kleuren bevatten. Alles mag, zolang er maar een groot contrast is. Of het nu een felroze salontafel is met appeltjesgroene stoelen of die lichtblauwe bank met een neon oranje poef, alles mag en kan.

Cloe Bank Roze Paars

SHOP HIER >

 

 

Bank lou

SHOP HIER >

COLOR BLOCKING IN JE SLAAPKAMER

Met verschillende gekleurde woonaccessoires kun je zelfs color blocking in je slaapkamer creëren. Hoe dan? Maak gebruik van verschillende kleuren vazen, sierkussens, beddengoed, posters of andere accessoires. Je hoeft helemaal niet moeilijk te denken wil je zorgen voor color blocking in je slaapkamer. Het enige wat je moet doen, is artikelen of accessoires gebruiken van verschillende kleuren. Heel simpel.

Poster Libel Groen

SHOP HIER >

Madam Stoltz Cactus Vaas

SHOP HIER >

Claudi Duvet Set

SHOP HIER >

COLOR BLOCKING IN DE HAL

Ook kun je color blocking gebruiken in de hal van je huis. Ook dit doe je door accessoires in de hal te hangen of neerzetten die verschillen van kleur met elkaar.

Tip: onze populaire wandkleden zijn ook erg leuk om op te hangen in de gang!

Roar

SHOP HIER >

Lampvoet-armata-antiek-brons-3

SHOP HIER >

Ornament Vogel Glans

SHOP HIER >

COLOR BLOCKING ACCESSOIRES

Bij Pure Wood hebben we genoeg color blocking accessoires in ons assortiment.

Vaas Colorblocking

SHOP HIER >

Kussen Color Blocks

SHOP HIER >

COLOR BLOCKING CREËREN IN JOUW HUIS

Vind je het na het lezen van deze blog nog lastig om color blocking toe te passen maar wil je het wel graag? Onze medewerkers in de winkel helpen u hier graag mee. Geen tijd om naar de winkel te komen? We zijn ook bereikbaar via de chat, mail of telefonisch. Aarzel niet om contact met ons op te nemen. Hopelijk tot snel!

[thrive_leads id=’47773′]