Trend alert: Color blocking in je interieur

Color Blocking Vazen

Trend alert! Color blocking is dé trend die de laatste jaren steeds populairder wordt. Het is een trend die sommigen met open armen verwelkomen, terwijl anderen wat meer terughoudend zijn. Je moet er van houden, want het vereist wat durf. Maar waarom is color blocking zo leuk? Simpelweg omdat het je de kans geeft om het eens helemaal anders te doen. In plaats van kleuren te gebruiken die bij elkaar passen, kies je juist voor tegengestelde kleuren die je normaal gesproken niet snel samen zou combineren. Ontdek de energie en levendigheid die deze trend met zich meebrengt. Klaar voor een nieuwe kijk op kleur? Ga ervoor en ervaar hoe spannend en verfrissend het kan zijn om iets anders te proberen!

COLOR BLOCKING IN JE WOONKAMER

Geef je woonkamer een explosie van kleur met color blocking! Mix en match woonaccessoires met tegengestelde kleuren, van een felroze salontafel met appeltjesgroene stoelen tot een lichtblauwe bank met een neon oranje poef. Durf te contrasteren en creëer een woonkamer die sprankelt en vol persoonlijkheid is. Het is tijd om je creativiteit te laten zien en te genieten van het spektakel van color blocking in jouw interieur!

Cloe Bank Roze Paars

SHOP HIER >

 

 

Bank lou

SHOP HIER >

COLOR BLOCKING IN JE SLAAPKAMER

Waarom zou je alleen in de woonkamer plezier hebben van color blocking? Breng deze gedurfde stijl naar je slaapkamer met behulp van kleurrijke woonaccessoires. Hoe doe je dat? Het is eigenlijk heel eenvoudig! Gebruik verschillende gekleurde ornamenten, vazen, sierkussens, schilderijen, windlichten en kandelaren, niks is te gek! Je hoeft geen ingewikkelde strategieën te bedenken om color blocking in je slaapkamer te creëren. Het enige wat je hoeft te doen, is items en accessoires in verschillende kleuren te gebruiken, en zet deze op bijvoorbeeld jouw favoriete wandtafel. Zo simpel is het! Dus gooi die slaapkamerdeur open en stap binnen in een wereld vol vrolijke kleuren en levendige contrasten.

Nieuwe-foto-vaas-balou-website

SHOP HIER >

Sierkussen mutlicolor

SHOP HIER >

Vaas Colorblocking

SHOP HIER >

COLOR BLOCKING IN WANDKLEDEN

Klaar om jouw wanden te laten stralen? Voeg een vleugje color blocking toe aan je interieur met prachtige wandkleden! Deze geweldige decoratiestukken bieden de perfecte gelegenheid om gedurfde kleurencombinaties te introduceren. Van levendige patronen tot contrasterende tinten, wandkleden brengen jouw kamer tot leven en geven een speelse en artistieke uitstraling. Dus laat die muren niet langer saai zijn, maar laat ze spreken met een opvallend wandkleed dat jouw persoonlijkheid en stijl weerspiegelt.

Wandkleed Palm botanisch

SHOP HIER >

Wandkleed Ornaments Mix 2

SHOP HIER >

Wandkleed Woman Art Mix 2

SHOP HIER >

BRENG SFEER IN HUIS MET GEKLEURDE LAMPENKAPPEN

Breng een speels en levendig element in jouw interieur door verschillende kleuren lampenkappen te combineren. Kies voor gedurfde contrasterende tinten zoals een felgroene kap naast een dieprode kap, of mix subtiele pasteltinten voor een zachtere uitstraling. Met color blocking met lampenkappen geef je elke kamer een eigentijdse en energieke touch. Laat je verlichting niet alleen functioneel zijn, maar ook een statement maken.

lampenkap-gemstone-roze-6

SHOP HIER >

lampenkap-rica-jungle

SHOP HIER >

zwarte lampvoet

SHOP HIER >

COLOR BLOCKING INTERIEUR: BIJ PURE WOOD HELPEN WE JE MET HET CREËREN VAN JOUW DROOMINTERIEUR

Ben je na het lezen van deze blog nog steeds in de ban van color blocking, maar vind je het lastig om toe te passen? Geen zorgen! Onze deskundige medewerkers in de winkel staan klaar om je te helpen. Of je nu persoonlijk advies wilt of gewoon wat extra inspiratie nodig hebt, wij zijn er om je te begeleiden bij het creëren van jouw unieke color blocking look. Heb je geen tijd om naar de winkel te komen? Geen probleem! We zijn ook bereikbaar via chat, e-mail of telefonisch. Dus aarzel niet om contact met ons op te nemen. We kunnen niet wachten om je te assisteren en jouw color blocking avontuur tot een succes te maken. Hopelijk tot snel!