Hoe richt je een vakantiewoning stijlvol in?

Uitgelicht

De zomervakantie is weer in zicht en we willen het liefste weer lekker op vakantie. Steeds meer mensen kopen dan ook een vakantiewoning in binnen- of buitenland. Dit kan allereerst zijn voor eigen gebruik om heerlijk je eigen plekje te hebben op vakantie. Maar je zou de vakantiewoning ook kunnen verhuren aan andere, bijvoorbeeld in de periodes dat je zelf niet op vakantie gaat. Het is daarom van belang om rekening te houden met het inrichten van je vakantiewoning. Ben jij benieuwd op welke manier je jouw vakantiewoning stijlvol kan inrichten? Lees dan snel verder!

EENVOUDIG EN ONDERHOUDSVRIENDELIJK

Natuurlijk is een gezellig sfeer erg belangrijk in een vakantiewoning, maar naast dat is het ook erg belangrijk dat de woning makkelijk schoon te houden is. Allereerst is het belangrijk voor de basis items uit te kiezen welke makkelijk in onderhoud zijn, denk hierbij aan bijvoorbeeld eetkamerstoelen van eco-leder of een salontafel welke makkelijk met een doekje af te nemen is. Naast deze strakke basis kun je het dan sfeervol maken met diverse accessoires.

Dtp Home Timeless Eettafel Curves 210 Cm2

SHOP HIER >

Richmond Oakura salontafel zwart blok H5

SHOP HIER >

Hinte Stoel 3

SHOP HIER >

HUISELIJK GEVOEL

Naast dat de vakantiewoning eenvoudig en onderhoudsvriendelijk moet zijn, is het ook belangrijk om een thuisgevoel te creëren. Een vakantiewoning is als een soort thuisbasis waar je jezelf altijd terug kan trekken. Een huiselijk gevoel is makkelijk te creëren met bijvoorbeeld een heerlijk plaid of een comfortabele fauteuil waar je heerlijk in weg kan zakken.

Vloerkleed Pebble Rond

SHOP HIER >

Fauteuil Sanno

SHOP HIER >

Plaid Pjotr

SHOP HIER >

VAKANTIEGEVOEL

Om jouw vakantiewoning eruit te laten springen en een eigen uitstraling te geven is het van belang om een statement toe te voegen. Het is bijvoorbeeld erg leuk om de inrichting van jouw vakantiewoning af te stemmen op de vakantieplek waar de woning gevestigd is. Staat jouw vakantiewoning in Ibiza? Richt hem dan in met een heerlijk zomerse Bohemian Ibiza stijl. Of heb je jouw vakantiewoning in Nederland? Maak een statement met een echt Nederlands item! Er zijn dus verschillende manier om jouw vakantiewoning eigen te maken.

Sfeer Poef

SHOP HIER >

Roar

SHOP HIER >

Houten Kast Large4

SHOP HIER >

Is jouw vakantiewoning toe aan een nieuwe inrichting? Of heb je er net een gekocht en wil je nog meer inspiratie? Neem dan zeker een kijkje bij de woonstijlen! En wist je dat je jouw bestelling achteraf kunt betalen met Klarna*?

[thrive_leads id=’47773′]