We love City chic

Uitgelicht

De woonstijl City chic is een stijl waarbij elementen van de stad gecombineerd worden met chique items. Van oorsprong werd het vaak gebruikt voor het inrichten van lofts in New York City. Om een City chic interieur te creëren is het gebruik van rustige kleuren en stoere materialen een must. Als basiskleuren worden er vaak grijs, zwart wit tinten gebruikt in combinatie met pastelkleuren in de details. Voor materiaal kun je denken aan een combinatie van bijvoorbeeld stalen en houten meubels. Naast deze basis kun je de woonstijl City chic ook heel persoonlijk maken. In deze blog laten wij jou zien op welke manier je de woonstijl City chic in huis kan halen! 

STATEMENT PIECE

Hang een wandkleed aan je lege muur voor een stadsgevoel of zet een statement fauteuil in een roze kleur neer bij jouw zithoek. Je kunt op verschillende manieren een statement maken in jouw interieur met een bepaald item. Wil je jouw interieur een persoonlijke touch geven? Voeg dan een item toe wat voor jou een verhaal heeft, denk hierbij aan een erfstuk zoals een opvallende fauteuil.

Alu Art Citymap

SHOP HIER >

Kinderstoel schelp pink / gold

SHOP HIER >

Wandkleed City

SHOP HIER >

IN DETAILS

De pastelkleuren die horen bij de woonstijl City chic kun je goed toevoegen in de details. Zet bijvoorbeeld een prachtige zuil in een lege hoek met mooie planten erop. Of zet een pastelkleurig tafellampje op jouw eettafel. Je kunt op verschillende manieren de pastelkleur terug laten komen in jouw interieur!

Zuil Marmer

SHOP HIER >

Phoebe

SHOP HIER >

Moruya

SHOP HIER >

EEN CHIC ELEMENT

De woonstijl City chic is een combinatie van stadse elementen en chique items. Voeg de chique sfeer toe door middel van textiel, denk hierbij aan een luxe sierkussen of een prachtig vloerkleed. Het maakt jouw interieur meteen af en zorgt voor dat randje luxe die bij deze woonstijl hoort!

Perla Ash Rose 2

SHOP HIER >

Vloerkleed Vogue 2

SHOP HIER >

Bloomingville Plaid Brown 3

SHOP HIER >

Ben jij benieuwd naar nog meer items die je kan toevoegen aan jouw interieur om de woonstijl City chic te creëren? Neem dan zeker een kijkje online! En wist je dat wij je bestelling gratis verzenden boven de €50,00,-*?

[thrive_leads id=’47773′]