De favoriete woonaccessoires van Huizedop

Uitgelicht

Wij zijn fan van Huizedop! Jij ook? Er staan een aantal van onze pareltjes te schitteren in haar interieur. Judith schreef voor ons een gastblog waarin ze haar woonstijl beschrijft en haar favoriete items laat zien. Ben jij benieuwd naar deze favorieten van Huizedop? Lees dan snel verder. 

Hai, laat ik me eerst even voorstellen! Ik ben Judith Doppenberg en ben vijf jaar geleden begonnen met het delen van interieurinspiratie en een kijkje in mijn leven via het Instagramaccount HUIZEDOP. Wat begon met één enkele foto en nul volgers is inmiddels een groot online platform geworden: HUIZEDOP – The online hotspot for lifestyle and interior!

20210618 105116 01 Resized

HUIZEDOP WOONSTIJL

De HUIZEDOP woonstijl kenmerkt zich door het gebruik van donkere kleuren en die zie je vooral terugkomen op de muren. De kleur Slate Grey is een prachtige kleur donkergrijs welke we hebben aangevuld met Evening Shadow (lichtgrijs) en Island White (off white). De basis bestaat bij ons dus uit meerdere grijstinten.

Om warmte toe te voegen aan het geheel zie je veel natuurlijk materialen terugkomen. Denk aan wollen plaids, zachte kussens, een vloerkleed van natuurlijke materialen en hout! Niet het gladde hout, maar robuust en doorleefd hout, daar houden we van. Het hoeft allemaal niet zo strak en glad bij ons in huis. Juist het imperfecte maakt dat je interieur gaat leven.

Via diverse kanalen, Instagram, Pinterest en www.huizedop.nl, deel ik dagelijks tips en inspiratie voor onder andere je interieur, maar aangezien mijn interesses breder liggen dan alleen dit, komen ook andere onderwerpen aan bod.

MIJN FAVORIETE ITEMS

Onlangs hebben wij onze zolder verbouwd. Twee grote dakkapellen hebben we erop gezet en er zijn twee kamers, een opberghok en wasruimte gecreëerd. Een enorme verbouwing, maar wat is dit fijn!! We hebben er een complete verdieping woonruimte bij.

Verlichting moet natuurlijk niet alleen functioneel, maar ook mooi zijn en zo kwam ik uit bij Pure Wood. Wat een toffe collectie hanglampen hebben zij. Precies hetgeen wat ik zocht voor onze zolder. Het trappengat is enorm hoog door de hoge nok, dus hier zochten we een spectaculaire lamp voor. In overleg met de styliste van Pure Wood hebben we gekozen voor twee lampen, namelijk hanglamp Max in maat L en maat S. We gaan de S schuin boven de L hangen en ik Verwacht dat dit echt waanzinnig gaat zijn.

In mijn werk/chill-kamer, die ik ook wel mijn woman cave noem, koos ik voor hanglamp Yara naturel in maat S. Bewust koos ik voor de naturel kleur aangezien dit een mooi contrast heeft met de donkere muur.

Naast de lamp heb ik ook een tof wanddoek uitgekozen voor mijn kamer. Ook hier heb ik gekozen voor een contrasterende kleur, maar wel met een natuurlijk materiaal en een warme kleur. Hierdoor doorbreek je de koele grijstinten waardoor er balans in de totale ruimte ontstaat. Ik heb gekozen voor wandkleed TTO van Urban Cotton!

Niet alleen hanglampen zag ik voorbij komen, ook de draadloze lampen werden favoriet! (Lantaarn Rotan met Led, v.a. € 18,50) Ze werken op een batterij waardoor je ze overal neer kan zetten. Heb je een donker hoekje, maar geen stroompunt dichtbij, dan is dit de perfecte oplossing. Ook zijn ze top voor buiten. Het voorjaar en de zomer komen eraan en hoe handig is het dan om deze lampen mee naar buiten te nemen.

20210621 093321 01 Resized
Shop hier
Wandkleed Tto inspiratie
Shop hier
Tto Wandkleed
Shop hier
20210617 195600 01 Resized
Shop hier

Mocht je nieuwsgierig zijn naar meer interieurinspiratie en tips, dan nodig ik je van harte uit om een kijkje te nemen op m’n blog www.huizedop.nl of op mijn Instagramaccount, @huizedop.

Liefs, Judith