Diep in de zee: Ga voor een fijne strandstijl

Uitgelichte Afbeelding

De zomer komt er weer aan! Droom jij ook vaak over een schattig strandhuisje aan zee? Wakker worden met een fris briesje door je haren, het geluid van de golven en de zon op je gezicht? Het strand geeft je direct een vakantiegevoel. Om dit fijne vakantiegevoel te creëren, hoef je niet per se naar het strand, maar haal je deze sfeer gemakkelijk in huis. Lees verder en geef jouw interieur een heerlijk zomers tintje!

De strandstijl is tijdloos en geliefd bij de liefhebbers van open zee en rust. Van de Indische oceaan tot de Atlantische oceaan; wij laten ons inspireren van al het moois wat diep in de zee leeft. In deze blog lees je meer over deze strandstijl!

BLAUWE KLEUREN

Rust, ruimte en vrijheid: daar staat de strandstijl voor. Hemelsblauw, azuurblauw of marineblauw. De blauwtinten van deze stijl zijn ontelbaar en geven jouw interieur meteen een zomerse touch. Niet alleen de kleur blauw, maar ook zandtinten en grijs geven een fijne beachvibe. Deze kleuren zijn gemakkelijk te combineren met wit en met natuurlijke materialen zoals; jute, linnen en rotan. Als je gebruik maakt van deze natuurlijke materialen creëer je meteen een ontspannen sfeer. Kom na een lange drukke dag thuis in jouw eigen strandhuisje en geniet van de rust.

Plaid Linda

SHOP HIER >

Bloomingville vaas Jace Blauw Kermamiek Dip-dye

SHOP HIER >

hanglamp janine

SHOP HIER >

LICHTE MEUBELS

Een rotan stoel, houten bijzettafel, een gevlochten poef, een bank van een lichte stof en opengewerkte decoratie. Bij een strandstijl zijn dit de items die absoluut niet mogen missen. Plaats geen hoge donkere kasten, maar lage en lichte kasten. Plaats een heerlijke hangstoel om ultiem weg te dromen naar het strand. Houd je ramen vrij of licht zodat het daglicht goed naar binnen kan schijnen. Zo komen de kleuren nog mooier over.

Rotan bankje

SHOP HIER >

Poef Boston

SHOP HIER >

houten kast zwart webbing

SHOP HIER >

STRAND ACCESSOIRES

Voeg mooie stranddecoratie toe aan jouw interieur om het geheel helemaal af te maken. Een wandkleed van zeegras of een jute vloerkleed. Echte musthaves! Misschien heb je nog strandvondsten van je mooiste strandvakantie liggen? Geef deze prachtige vondsten een mooi plekje in je huis. Je zou dit kunnen doen met glazen stolpen of flessen. Maak het af met stoere schelpenkettingen of schattige zeedieren als kastknoppen. Ook een rotan lantaarn of een tropische plant zijn items die jouw woning helemaal af maken. De groene kleur van de plant komt perfect tot zijn recht in het natuurlijke interieur.

Madam Stoltz Wandhanger Grass 3

SHOP HIER >

Schelpen Ornamenr Bruin

SHOP HIER >

turtle

SHOP HIER >

Krijg jij maar geen genoeg van de strandvibe? Bekijk dan eens onze site Purewood.nl, daar staan te leuke items op voor een heerlijke strandstijl in je eigen woning! En wist je dat wij jouw bestelling gratis verzenden bij een besteding boven de €75?